@Ninja

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

mooie plek met water en stroom gratis . trein komt wel regelmatig langs.Was op 9 december gewoon open

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

deze fijne plaats is gewoon open

vrij rustig. voorzieningen prijzig € 7,50

keurige plaats met vriendelijke eigenaren. Jammer dat de plekken te smal zijn. Om de camper te parkeren moet je over de houten balken hobbelen ,waar hij vervolgens niet tussen past. Ook houden wij niet van de loslopende kippen die ook hun behoefte achterlaten. Ook is het geluid van de weg en het achterliggende bedrijf goed te horen.Ook moet je bij het verlaten van het terrein steeds de port openen en sluiten.

rustig plekje met alle benodigde. voorzieningen voor de echte camperaar.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

wij vinden het een super plek .Komen er regelmatig voor langere tijd. We hebben nog lang niet alles gezien wat in het uitgebreide infoboek staat aan fiets,wandelroutes en bezienswaardigheden. Elke morgen fiets ik naar Raalte voor een vers broodje. Water is er,lozen,wifi is er. Eigenaar Henk helpt je met alles . Top plek

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

kale plek vlak aan de weg .Niks in de buurt. Een gemiddelde parkeerplaats doet er niet voor onder

niks gesloten perfect plekje

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

keurige plek .Maar wij vonden het verkeerslawaai mede door de naastgelegen stoplichten toch wel hinderlijk

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

heerlijke plek. veel keuze in plekken. in tegenstelling tot het vorige review vonden wij dat er juist veel voorzieningen waren .water innemen lozen stroom wifi map met veel info.wat wil je nog meer heerlijk gewandeld en gerelaxt. uiterst vriendelijke eigenaar

mooie plek met voorzieningen. gratis

slechte plek tussen fabrieks/kantoor gebouwen

mooie plek aan de rivier

schuine plek vlak aan de weg

Sitecode: 19767

matige plek .wel rustig. Niet duidelijk waar water,stroom is en waar je mag staan. prijs is € 8

Een superplek verder niets aan toe te voegen.