@Ninootje

Betrouwbare reviewer

Partners
Ja

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

leuke camperplek net aan de rand van het dorp. leuk dorpje met steile wegen en smalle paden naar boven. camperplek prima te bereiken. Erg vervelend is dat de wielnaafdoppen van onze camper er af gestolen zijn. Wat jonge lui waren in de buurt van de camper maar wie oh wie. Zonde dat dit soort dingen gebeuren

Fijne plek om de nacht door te brengen. Hier is geen water en afvoer mogelijk. daarvoor moet je even naar de andere camperplek rijden.

Een mooie vlakke camperplek tussen de bergen. Het terrein is van asfalt met grit. Helaas zijn er altijd mensen die hun hond binnen het terrein uit laten. Even naar buiten lopen is vaak al teveel! Zonde. De pizza’s bij de pizzabakker net buiten het hek zijn heerlijk.

Goede CP. Er zijn veel plaatsen. Tegen het eind van de middag is het wel vol. Zonde dag er altijd weer mensen zijn die camper gedrag vertonen en de stoelen etc buiten zetten. Ook dit zal dan wel weer worden afgestraft door te sluiten.

dit is dus helemaal niks. waarom geeft niemand hierover een review. Hierbij dus: Niet naartoe gaan. Is een vlakte met boompjes. parkeren een paar bewoners. Geen ster waard

mooie en perfect liggende camperplek. je hebt uitzicht op de druivenvelden. Het dorpje is leuk echter veel bleek gesloten. De nacht hier heerlijk door gebracht. We werden in de ochtend wakker van de boeren die met hun gifmachines hier de tanks van de gifmachines komen vullen. De slang wordt in de tank gegooid en vullen maar. Ook komend de boeren hier hún tractor schoon spuiten waardoor het modderig wordt. Ik zou hier geen water nemen voor gebruik

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima plek om te staan. Toen wij hier kwamen waren we ook de enige. Na telefonisch contact met de eigenaar hebben we de andere ochtend betaald. Ze wilde alleen dat we de elektra betaalde omdat we ANWB lid waren. Groot voordeel hier was wel dat het internet prima is en wij zelfs televisie konden kijken via internet. De toilet en douche was goed en schoon. Het chemisch toilet is te ledigen in een houten ton die schuin tegenover het toilet/douche.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima camperplek. vlak naast politie dus altijd bewaakt.😂 De mercadona is vlakbij en alles goed bereikbaar.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een zeer goede plek waar alles beschikbaar is. electra, water, afvoer etc. En dat gratis. Wat wil je nog meer. Even naar het eetcafé /bar genaamd Azumara. Deze is 5 minuten lopen van de CP. Heel gezellige mensen en fantastische bediening en eten. Ze zijn blij als je er komt. 👍🏻

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Dit is een schitterende camperplek. zou willen dat ze er allemaal zo uit zouden zien. Stroom water afvoer etc. En dat allemaal voor niets. In de plaats zelf bleek veel te zijn gesloten. Helaas konden we de horeca dus niet steunen. Het is al door een voorganger gezegd dat de verlichting bijzonder vel ‘s nachts is. Aangezien we met het dakluik graag open slapen bleek dit niet een oplossing. We stonden recht onder een lichtpunt. Maar niet geklaagd

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Zeer fijne rustige camperplek. je moet wel van rust houden want er is weinig te doen. Wel een supermarkt in het dorpje. Plaats om tot rust te komen. Stroom bleek niet te werken. Helaas kwam er een plaatselijke bewoner met zijn camper die de schoonwaterkraan gebruikte voor zijn toilet. Dat er mensen zijn die dit nog niet snappen begrijp ik niet.

Sitecode: 19060

prima plek om de grot en kathedraal in Lourdes te bezoeken. geen aantrekkelijke plek maar je staat hier toch maar zo lekker dicht bij. Goed geslapen de andere dag weer verder.

Dit is werkelijk een pareltje om te staan. Wij stonden bij de electra maar staan bij het kanaal is zeer mooi. Mooie grote plekken voor de camper. Moderne zuil voor elektra en water bij loospunt. Nadeel bij het kanaal is wel dat het heel druk kan zijn met Fransen die komen vissen en recreëren. Als je dat al een nadeel vindt. Top plek.

We kwamen hier langs en dit is een goede plek om even je vuil water te lozen en de chemische toilet te ledigen. We konden daarna met enkele liters extra schoon water weer verder.

Sitecode: 19603

plek bekeken en snel door gereden. achter een soort industrie gedeelte en allemaal grit. Geen plek om te blijven naar onze mening. Misschien als je echt niks kunt vinden en het laat op de dag is.

zeer goede plek. helaas was de betaalautomaat defect waardoor enkele voorzieningen buiten gebruik waren. Schoonwater is zo te pakken. wordt aangegeven dat het geen drinkwater is. De ruimte met toilet en douche was open. .Omdat het droog weer was is het goed te doen maar kan me voorstellen dat het met veel regen hier een modderpoel kan worden. Wij gebruikten de plaatst voor een doorreis.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

zijn hier geweest en het ziet er slecht uit. nodigt niet uit om te gaan staan.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

vannacht hier gestaan. Heerlijk rustig aan de rand van het voetbalveld van het dorp. overdag komen er regelmatig mensen hier in de buurt wandelen die hier de auto parkeren. Geen voorzieningen en denk niet dat iedereen hier durft te overnachten. te afgelegen. Maar wij hebben lekker geslapen. overdag even lekker de hond kunnen uitlaten hier.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

we kwamen hier begin van de middag aan. veel geparkeerde auto’s hier. grote camper can hier niet draaien. wij vertrekken weer omdat het ook erg ongezellig is. Mocht je onverhoopt een plek zoeken om te slapen dan is het zeker mogelijk. ivm alle geparkeerde auto’s en moeilijk parkeren 2 sterren.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

zeer mooie plek om te staan. De douches en toilet zijn goed en schoon. chemisch toilet kan geleegd worden evenals grijs water. veel mensen staan hier zonder gebruik stroom ivm muntensysteem.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Schitterende cp. Je kunt zien dat ze zelf ook een camper hebben. Mooie plaatsen en alles top in orde. Vriendelijke mensen.

Kunnen weinig zeggen van de camping zelf maar toen we hier 22/9/22 kwamen bleek het een uitgestorven boel en rommelig. snel omgedraaid en verder gegaan.

zeer goede plek voor tussenstop. Hier 22/9/22 gestaan. stonden er met een andere camper. Electra aanwezig. kraan aanwezig en een paar plekken verder hebben we grijs water afgevoerd. Top plek. Maar veel bezoekers van de winkels gebruiken die plekken om in de schaduw te staan.

grote camping. schitterend strand van de camping zelf. Stageld voor camper varieert van 260 voor enkele tientallen meters van het strand en 310 voor de rij tegen het strand. Nadeel is wel dat de douches aan de andere kant van de camping staan als je bij het strand staat geparkeerd. In het hoogseizoen is het overvol. We hebben in het restaurant bij de zelfbediening gegeten. De prijs is hoger dan normaal voor wat je krijgt maar de smaak is prima.

bestaat niet meer. is gewoon parkeerplaats tussen woningen

zeer schone en mooie camping. zoals voorganger ook zegt is het vreemd dat het nagenoeg uitgestorven is in het hoogseizoen. Wij waren hier voor de tweede keer en nu ook nagenoeg niemand op de camping.

Waren hier 15-9-2022. werden hartelijk verwelkomd door een van de eigenaren met een drankje. Heel vriendelijke mensen en zeer goede plek om op doorreis te gebruiken. we komen hier zeker nogmaals. Ter info voor anderen de prijs is €18, incl stroom

Hebben hier 14-09-2022 gestaan. was een regenachtige dag en we konden gewoon via de automaat €7, afrekenen. prima plek.

schitterende plek met uitzicht op het strand en het water. Ongeveer 75 meter van het water. Betaalde 300 lira. Er zijn toiletten en baddouches. We stonden er alleen en kregen van de eigenaar stroom. Zeker een aanrader als je niet bang bent alleen te staan.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Goede camperplek als je geen stroom nodig hebt. Je kunt hier water halen en chemisch toilet legen. Rustig gelegen in dorpskern. Voor herhaling vatbaar.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Hele mooie plek om te overnachten. We wilden daar blijven staan en water tanken maar alles was helaas afgesloten. Doorgereden naar Erin Pinet. Had wel water dus daar de nacht door gebracht. Is achter een appartementen complex in het dorp.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Goede CP die tegenover een autowasstraat is gelegen. je hoort het maar dat is voor ons geen probleem. Drie niveaus om te kunnen staan. vanaf hoogste plek mooi uitzicht over dorpje. Gezellig even een paar flessen wijn bij de wijnhandel gehaald die de plaats ter beschikking stelt. Geen voorzieningen maar wat wil je voor een gratis plek. De eigenaar gaf aan dat we gezien het seizoen ook wel langer mochten blijven staan. Top!!!

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

De plek waar de CP is gelegen is mooi. Probleem is dat het er overvol is van mensen die er een soort camping van maken met stoeltjes en drank voor de camper. We zijn maar snel door gereden gezien de hoeveelheid campers en smalle plekken.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

goede CP. Mogelijkheid vuil water storten en toilet te legen. Tevens kan watertand gevuld worden. Er staan giga veel campers. Zelfs te veel voor de plekken die er zijn. Daarom stonden veel camperaars op plekken van personenauto’s. Helaas maken een aantal mensen er een soort camping van en gaan met tafel en stoeltjes buiten zitten drinken met de buren. Dit zal zeker een keer tot overlast leiden waarna dit mogelijk weer gesloten gaat worden.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

hebben hier gestaan omdat een camperplek aan het water bomvol was. We trekken door dus het maakt niet uit. Hier prima gestaan. Tegen vergoeding van €1, of als je iets koopt of getankt hebt kun je gratis je chemisch toilet legen, water pakken en vuil water dumpen.

Sitecode: 2051

zeer nette camperplek. water is aan de overkant te verkrijgen evenals het legen van je chemisch toilet. Exchange een aanrader om als tussenstop te gebruiken

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

heel goede camping. Stroom en water bij de plaats en de toiletten en douches zijn prima. totaal niets te klagen. ook chemisch toilet kan geleegd worden. terrein wordt afgesloten met slagbomen. Helaas was het restaurant nog niet open toen wij er waren. Zonde dat veel mensen hun hond los laten lopen terwijl wij ons er aan houden. Niet iedereen is ervan gediend dat een hond loopt.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

mooie plek om te staan. wel op sommige plekken schuin maar dat mag de pret niet drukken. Stroom aanwezig maar zelf niet nodig gehad. vuil water afvoer mogelijk. chemisch toilet kan geleegd worden in een stenen bak maar helaas zat die tot de nok toe vol en was al tijden niet geleegd.

Schitterende plek. probleem bleek het boeken dat niet lukte. Werden telefonisch binnengelaten QR code kwam via internet niet door. Een nacht gestaan voor €15,00 incl elektra. Alles top in orde en zeer schoon. komen zeker terug. zeker 5 sterren waard.

leuke lokatie. De persoon die ons ontving was moeilijk te vinden. Hij bevond zich in de kantine en had al aardig wat bier gedronken. we betaalden € 20,00 voor 1 nacht met elektra. Toen we ‘s morgens om 07.30 uur weer wilden vertrekken was de man in geen velden of wegen te bekennen. we hebben gezocht in de kantine en geroepen waar hij was. na lang geroep en wachten hebben we gebeld en bleek hij waarschijnlijk nog behoorlijk beschonken de poort op