@Nitroxdiver

10 jaar geleden waren we hier ook met de camper… het is nog steeds helemaal zoals het toen was, gewoon prima, plaatsen schaduw of zon. Rustig slapen en op wandelafstand van het strand. Genieten!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Hier kan je nog met de ramen open slapen, buiten fluitende vogeltjes hoor je hier……. niets. Top camperplaats, met vriendelijke ontvangst en veel fietsplezier in de streek. Wij komen zeker terug, dit is helemaal wat we van een camperplaats verwachten.

vriendelijke ontvangst, hou er rekening mee dat de receptie gesloten is van 14u tot 16u. Grijs water lozen helaas niet mogelijk, verder alles aanwezig voor een betaalbare prijs. Betaalde voor 2 nachten met 2 personen en camper 55 CHF. Je krijgt tijdens je verblijf ook gratis toegang tot het openbaar vervoer, en gratis tickets voor allerhande musea in de buurt + gratis rondvaart op een meer.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Sitecode: 91924

Mooie omgeving, rustig staan op ruime plaatsen en lekker eten. Vispannetje is een aanrader! Reserveren verplicht! Wij komen terug.

Mooie plek om te staan, direct aan het water. Verharde parking dus ook bij nat weer prima. Lekkere restaurants in de buurt en wijn verkoop. Dichter bij het water kan je niet staan. 8 euro is niets... parkeer maar eens met de auto 24u in Amsterdam. 😚 Goede fietsmogelijkheden langs de Moezel. Nu nog een service station voorzien met water en loos punt wc en het is perfect!

Hier hoef je geen zinnen neer te pennen, dit is gewoon een top-plaats!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Op zich een goede plaats om te staan. Mooi verzorgde plaats op nabije afstand van Maastricht. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor de camperaar. De prijs is al gezakt sinds de laatste keer, maar ik blijf het toch te duur vinden voor een camperplaats. 16 euro tot 13u de dag er na en water en stroom extra? 16 euro is op zich al duur, maar ok, maar niet eens voor 24u na aankomst?? Dat kan beter!

Alles in de buurt wat nodig is... terrasje/brasserie, fiets en wandelroutes... maar van zaterdag op zondag lawaai van uitgaande jeugd en hun auto’s met muziek en piepende banden. Vermoed dat dit in de week er niet is. Als her druk is moeilijk om met camper in en uit parkeerpkaats te rijden.

Rustig slapen, bakker op 100m, geen voorzieningen... Kerk begint om 7u met klokken.

Het leuke van de plaats is dat je zeer dicht bij het Centro shoppingcenter staat. Maar daar is alles mee gezegd. We hebben hier al enkele keren in het weekend overnacht en telkens komen er 'nachts jongeren tussen de campers racen, slippen, joyriden. Dit is ons al 4x overkomen, je kan beter 's nachts op de andere camperplek slapen en deze p9 enkel overdag gebruiken.

Prima plek, jammer dat er maar 8 plaatsen zijn. Zoals hier eerder geschreven moet je over het fietspad om er te geraken. Opletten want je GPS zou op weg naar daar je wel eens langs een straat kunnen sturen die max 2,5T toelaat wegens een bruggetje. Dan moet je even omrijden. Verder zeer verzorgde plaats, met alle nodige voorzieningen, ideaal om langs het kanaal te fietsen of te wandelen.

Prima locatie, net naast het meer en op 1 km van het centrum. Alle voorzieningen prima, inderdaad wat verkeerslawaai maar dat valt 's nachts goed mee en heeft me niet gestoord. Mooie plaatsen met vaste ondergrond, wil je graag enkele uren langer blijven dan betaal je 2 euro extra. Voldoende fiets en wandelmogelijkheden, terrasjes en restaurants.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Zeer mooie plaats, op wandelafstand van Maastricht.Zeer verzorgd! Alleen de prijs, die is zo hoog dat men al even goed op camping kan... Zaterdag om 18u toekomen, zondag om 17u weer vertrekken dus geen 24u en 30 euro??? Dat is geen camperplaatsprijs meer... [OPMERKING MODERATOR: zie infoveld: toegangskaart gekocht tussen 06.00 – 12.00 uur geldig tot 12.00 uur van de daaropvolgende dag]