• Camperlocaties

Betrouwbare reviewer

Ja
2010

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

Een prima plek. Even gezellig winkelen en wij hebben geen lang parkeerders gezien. misschien stonden we in de goede rij….druk is het er zeker maar waar niet. Je moet geluk hebben met een plek vinden maar we zien niet anders in Spanje.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

vanmorgen is de politie gekomen en sommeerde iedereen te vertrekken…helaas

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Een mooie schone Cp. Vriendelijke eigenaar die alles schoonhoudt, je netjes te woord staat en al je vragen beantwoord. Je voelt je heel welkom, wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Het ziet er verzorgd uit maar idd héél krap. De deur kon net open!! Dus nee wij zijn maar doorgereden.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

De plek is afgesloten voor verkeer. Het is nu een wandelgebied. Er staan nu campers op de parkeerplaats municipal.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

één grote smerige modderpoel. Totaal geen onderhoudt en dan ook nog geld vragen!! Gauw doorgereden en met succes in Ensch

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Voor camping Le Beausejour links, een smal pad. Prima gestaan. wij hebben niets betaald het is een openbaren parkeerplaats zonder voorzieningen. ook bij de camping was het sanistation kapot gereden.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Een prima plek. Achter het casino ligt een wandelpad. Voor water en stroom moet je dmv een code betalen. Wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Heel rustig hier, prettig verblijf en een goeie omgeving om te wandelen. Alles om je ding te doen…. Alleen het weer hè daar kunnen we niets aan doen…gelukkig maar!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Een desolate plek…één nachtje en weg!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Via een onverharde weg hobbel je naar de plek. Aan zee mag je niet staan, de politie stuurt iedereen weg. 50 mtr vanaf het water wordt gedoogd. Veel langstaanders. Wij voelden ons er ongemakkelijk bij, niet onze stijl van camperen. Voor 1 nacht in een inham langs het pad gestaan. Veel ontlasting van hond of mens!!. Het rijdt af en aan met auto’s en scooters. Wegwezen!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wij genieten van deze plek regelmatig. Een mooi natuurgebied, zelfs met het hoge water. Inderdaad jammer dat je voor je neus ziet dat er iemand over het hek klimt om zijn behoefte te doen én de hond, vrij, door het veld laat lopen. Hij heeft wel een mooie gele camper. Fijne tijd hier…..groet.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Ik sluit me geheel aan bij alle positieve berichtjes. Een heerlijke rustige plek. Ik snap niet dat er telkens gezeurd wordt over een douche!!! Bijna iedere camper heeft een douche en het water is binnen handbereik. En je kan ook de Maas in.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Ongekend gastvrij. Bijna voor de deur een fiets knooppunt dus je kunt zo aan een fietstocht beginnen. Bij terugkomst genieten van een heerlijk etentje en drankje. Wij kregen ook een rondleiding door hun boerderij met veel authentieke spulletjes. TOP

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Wij waren hier in mei. Een mooie plek aan het water maar afgeschermd door begroeiing. Tegen borg is er een sleutel voor wc of douche. De CP ligt wel aan een drukke provinciale weg. Verder leuk stadje op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Wij waren hier 17 mei 2018. Een prima plek. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de douche, want die hebben we zelf. Hellas was het hele sani gebeuren afgesloten. Dus geen wc of water lozen en ook geen water inname. Het staangeld €10,00 werd opgehaald. Hij had geen idee waarom alles was gesloten. In het stadje alleen de stadswal de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Wij waren hier in mei 2018 en hebben gezocht op de coördinaten van de vorige schrijver "Kozi"maar dan ben je helemáál niet in Ralswiek. Wanneer je de coördinaten aanhoudt van de NKC site kom je bij het Schloss waar je alleen mag parkeren als bezoeker.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Wij kwamen hier op 17/5. Idd een mooie plek maar op dat moment vergeven van de muggen. Wel duizenden die zo ongeveer de camper over namen. Nee wij zijn omgekeerd. Misschien een ander moment dat het prettig vertoeven is maar nu niet.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Wij waren hier 3 juni. Het is idd een gewone mix-parking. Met een beetje geluk kan je aan een groenstrook staan. Wij waren hier op zondag, geheel uitgestorven en zeker geen mooie stad. Dus wij zijn doorgegaan.

Sitecode: 20387

Een lekkere plek dichtbij een park, kleine bosrand en vijver met in het midden een "innerzoo". Op 300 mt. lopen een zwembad. Een vriendelijk stadje maar ook leuk fietsen door de weilanden.Met een e-bike prima te doen.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Wij waren hier 14/5. Een mooie locatie, je kan bij zonnig weer onder een pergola, in de schaduw zitten. Wanneer je rechts afslaat kun je een stukje verderop, links het bos in. Daar begint ook een fietsknooppunt.We hebben geen stortput gezien om te kunnen lozen. Niet voor water of voor wc. Geen winkels wel een simpel cafeetje.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Wij waren hier 1-3-2018 op een sombere en frisse dag. Met zo'n 25 andere campers dus er wordt goed gebruik van gemaakt. Maar inderdaad een desolate plek. Geheel uitgestorven. Wandelen....neh. Er was één barretje open. Wat ons betreft alleen om te overnachten.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Februari 2018 even gekeken. Vreselijk. Voller dan vol. Waarom zou je hier gaan staan.....

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Wij kwamen hier in januari 2018. Alles gesloten. Ook geen serviceplek voor camper dus geen watertappunt

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Wij waren hier in januari 2018 om water te tanken. Helaas afgesloten.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Wij waren hier in februari 2018. Voor de prijs een prima plek. Er is water, je kunt lozen maar.... het is wat behelpen. Je kan niet met de camper bij het water of loosput. Dus alles met het handje. De Tom Tom stuurt ons richting tunneltje à 3.10 iets te laag voor ons.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

In januari 2018 hebben wij hier prima gestaan. Idd voor een nachtje. Het sanistation zit aan het eind van de parkeerplaats onder het 2e viaduct. Dus alle voorzieningen zijn er.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

25-10-2017 waren wij hier. Als je van surfen en strandliggen houdt, prima plek. Je kan fietsen naar Porto Covo of naar Sines, voor Lidl etc., wel over onverharde weg. Soms is er een benzine lucht en herrie van een fabriek dichtbij🙊Bij de Intermaché in Sines is sanistation. Maar iedereen poept en plast in het natuurgebied😂. Niet alleen de camperaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Wij zijn op de mixparking gaan staan met de achter wielen op het zand. Ging prima maar wat een smeerboel aan vuil, poep etc. ok, je zit zo in het historisch centrum en daar moet je dan ook de hele dag maar blijven.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Helaas, toen wij hier waren, november 2017, was het een grote bouwput. Aan alle kanten werd er gewerkt. Het zal volgend jaar wel beter zijn. [????]

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Voor één nacht prima. Langs een drukke weg. Soms met denderende vrachtwagens. Het historisch centrum 2 km. Maar lastig te vinden. Mooi parkje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Wij stonden hier sept. 2017. Ik snap de recensies niet!! Aan het water mag je niet staan alleen een sani plek. Aan de zijkant kunnen misschien 6 campers staan. Dan kijk je tegen een heuvel aan met machines en achter ons stond een gebouw...dus hoezo zicht op het water!!!! Alleen boven heb je zicht op maar sta je op zand. Ook het pad ernaar toe is smal en zanderig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Wij waren hier in oktober. Echt lekker buiten zitten is er niet bij. De plekken zijn te smal. Je kan wel wandelen en fietsen over een fietspad. Mooi strand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

In oktober 2017 waren wij in Penela. Er is geen cp meer. Wel een braakliggend terrein waar een bord staat dat er tzt huizen gebouwd gaan worden. Wij zijn er nog gaan staan maar het is niet veel zaaks. Het dorpje is gezellig en de ruine is leuk om te bezichtigen.

Sitecode: 19274

Wij waren hier in september 2017. Je staat idd hutje bij mutje. Wel mooi uitzicht op het strand en een kleine boulevard. Maar...wat een herrie van al het vrachtverkeer wat naar de boot gaat. En dan ook nog een goederen trein. Nee, voor ons niet meer

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

Sitecode: 20578

Je rijdt gewoon eerst naar de Lidl en vandaar volg je het bordje camperplaats!! De plekken zijn er smal net genoeg voor de camper en 2 stoelen. Je staat echt in "the middle of nowhere" dus heb je vervoer nodig. Er is inderdaad een cafetaria. De Lidl is zeker 6-7 km weg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Er kunnen hooguit 4 campers staan. Er staat nu een aanhanger en er ligt een boot. Verder veel rommel. Maar goed €5.00 is niet veel en inderdaad er is stroom, WiFi en gebruik van een wasmachine. Prima eten. Dus voor een paar nachten prima.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Sitecode: 42050

De coördinaten staan fout in het ACSI boek. Gewoon het adres aanhouden, het ligt aan het eind van het pad, is fietspad. Een toplocatie met alles erop en eraan. Zelfs de zon wat willen we nog meer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Wij hebben hier gestaan op 11 oktober toen het nog best warm was. Je staat zo dicht naast elkaar dat de deur net open kan. Toen, om 18.00 alle plekken bezet. Achter de camper een klein plekje om buiten te zitten wat eigenlijk niet mag. Rustige overnachting. Je kan om het watertje wandelen. Voor ons geen herhaling.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Met onze camper, 2.30x7.60, geen probleem om door het hek de parkeerplaats op te draaien. Prima gestaan. Sanitair geheel gratis. Dorpje leuk om te bezichtigen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Het is niet in het plaatsje Accous maar verderop ga je de col op richting Lescun. En na een behoorlijke stijging en smalle weg kom je aan in Lhers. Prachtig hier en alle zweet dubbel en dwars waard....

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

De plekken zijn krap. Met de deur open zit je bij de buurman binnen. Ook de lengte gaat nauwelijks. Niet echt over nagedacht!! Wel rustig!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Toen wij kwamen regende het al drie dagen dus mochten we naast het gras staan op de verharding. (1 nacht).Een week later heerlijk weer en keren we terug naar deze plek en genieten van de mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Schone douche en toilet, alleen geen gebruik van gemaakt. Je kunt eitjes en jam kopen.