@No-problem
- 2010
Februari 2026
Een prima plek. Even gezellig winkelen en wij hebben geen lang parkeerders gezien. misschien stonden we in de goede rij….druk is het er zeker maar waar niet. Je moet geluk hebben met een plek vinden maar we zien niet anders in Spanje.
Januari 2026
vanmorgen is de politie gekomen en sommeerde iedereen te vertrekken…helaas
Een mooie schone Cp. Vriendelijke eigenaar die alles schoonhoudt, je netjes te woord staat en al je vragen beantwoord. Je voelt je heel welkom, wij komen zeker terug.
Het ziet er verzorgd uit maar idd héél krap. De deur kon net open!! Dus nee wij zijn maar doorgereden.
De plek is afgesloten voor verkeer. Het is nu een wandelgebied. Er staan nu campers op de parkeerplaats municipal.
één grote smerige modderpoel. Totaal geen onderhoudt en dan ook nog geld vragen!! Gauw doorgereden en met succes in Ensch
Voor camping Le Beausejour links, een smal pad. Prima gestaan. wij hebben niets betaald het is een openbaren parkeerplaats zonder voorzieningen. ook bij de camping was het sanistation kapot gereden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Een prima plek. Achter het casino ligt een wandelpad. Voor water en stroom moet je dmv een code betalen. Wij komen zeker terug.
Heel rustig hier, prettig verblijf en een goeie omgeving om te wandelen. Alles om je ding te doen…. Alleen het weer hè daar kunnen we niets aan doen…gelukkig maar!