@NobleDanish
2e keer hier... en het is zo fijn om terug te zijn :) - De gastheren zijn erg aardig - Hun wijnkelder heeft een zeer rijke selectie om uit te kiezen, dus het is moeilijk kiezen. (uitstekende testruimte) * Er zijn er maar 4 (maximaal 5 plaatsen), dus het is een goed idee om ruim van tevoren te reserveren. Bedankt, een heel ontspannen verblijf - nogmaals :)
Super vriendelijk Makkelijk te vinden en te bereiken - hier is alles wat je nodig hebt voor 1-3 nachten We waren er eind september - en er was maar 1 andere kampeerder
Ik hou van deze verborgen parel Ik ben van plan om 2 nachten te blijven, maar we hebben er 4 gedaan :) Dit is een kleine locatie met slechts 20 plekken De eigenaar is erg vriendelijk en er hangt een rustige sfeer. Let op: er is geen directe afvoer voor 'grijs water' - je moet een emmer gebruiken - maar dat is makkelijk te doen Ik kom terug :)
Nooit meer! Eigenaar is erg onbeleefd en onherbergzaam. Hij klopte op de deur van de camperplaats zodat we van onze stoel dreigden te vallen, vroeg meteen om ons betalingsbewijs - zei geen "hallo" of "tot ziens" - moest vragen wie hij was was. Alleen 's avonds hebben we de verwarming in het toilet uitgezet, maar dat hebben we zelf snel veranderd. Onzekere locatie.
rustige & zeer aardige gastheren zeer goede wijnmakerij fijne rustige nachten prachtige omgeving . Een verborgen parel Reserveren kan een goed idee zijn
Leuke 'plug&play' CP Alle 3 de ruimtes waren vrij (de buurcamper stond geparkeerd op hun eigen terrein - dus geen gedoe) stroom Water grijs- en zwartwater facil. - werkte perfect