@Noel02
- 2020
aangename en rustige camperlocatie, dank aan de familie Geoffroy voor het zo hartelijk verwelkomen.
zeer rustige omgeving, alle diensten zijn afgesloten en gaan in de lente weer open. Wij danken de gemeente voor het verwelkomen van ons.
In tegenstelling tot de prijs van 0€ die op de site staat, bedraagt de prijs 7€/24u + 0€20 toeristenbelasting per persoon.
Camperplaats die prettig zou kunnen zijn, met afvoer- en watervoorzieningen. Naar mijn mening zou dit meer gecontroleerd moeten worden, omdat veel voertuigen geen campers zijn en de parkeerplaatsen voor auto's en bedrijven in beslag nemen.
Rustige en schone plaats, heel mooi dorp, gratis diensten, bedankt aan de gemeente voor het verwelkomen van ons.
Bedankt aan de gemeente voor het verwelkomen van campers in dit prachtige, goed ingerichte en schone gebied, met gratis water en elektriciteit.
water en elektriciteit betaald
zeer mooie plek, historisch dorp om te bezoeken,. camperplaats, rue de la gravière, geweldig.
vriendelijke, rustige camperplaats, beperkt tot maximaal 48 uur met alle voorzieningen. 👍 Met dank aan de gemeente.
Aire cc, nu twee weken betalen met een terminal. Ik betaalde 7,20 euro./dag
mooie vrije ruimte nabij het centrum, helaas denk ik dat het binnenkort betaalbaar wordt.
mooie cc-omgeving en rustige nacht bij een zwembad en met uitzicht op het dorp.
Charmant dorp met een heel mooi cc-gebied met alle voorzieningen, zeer schoon. We kwamen een oudere persoon tegen die de sleutel van de kerk had en ons rondleidde, geweldig houtwerk. Bedankt aan de gemeente voor het hosten van ons.
Bedankt aan de gemeente om ons in dit cc-gebied te laten parkeren, schoon en rustig met gratis services.
prachtig cc-gebied, dicht bij een Carrefour-markt, zeer rustige en schone plaats.
Sitecode: 1990
Prachtig uitzicht, jammer dat de omgeving niet wordt onderhouden omdat we niet wisten waar we moesten parkeren om niet in de weg te staan.
vriendelijk, rustig en schoon CC-gebied met afgebakende plaatsen.