@NomadWernhout
- Hymer ML-T 570
- 2023
- Mercedes

Sitecode: 198087
Heerlijke plek asn stromend riviertje Daar kan je vissen Er is een vuurplaats, een houthok met een bijl. Een droogtoilet.een vuilnisbak. Tafel met banken. Wat een geweldige plek.

Sitecode: 196794
Goede plaats om te overnachten. Geen voorzieningen. Ideaal om te staan om te vertrekken naar de Amethist mijn. En die mijn is een aanrader!
Sitecode: 198054
Als je geen voorzieningen nodig hebt en houdt van bos. Wandelen met de hond. Rustige nacht vlakbij het santa claus village. Dan is dit perfect!

Sitecode: 196698
Prima om te staan.mooi uitzicht. Geen voorzieningen.

Hele mooie plek aan een stromend water. Grote vuurplaats erbij. Toiletten, picknick tafel en inderdaad veel muggen.
Alles is aanwezig. Je mag staan waar je wilt. Er is ern douche ruimte lekker verwarmd. Evenals de toiletten. Een aparte keuken met servies kookplaat en afwasruimte. Een aparte ruimte voor de was met wasmachine en droger. Er is vanzelfsprekend vers water, een afstortplaats voor grijs en zwart water en zelfs een plaats waar je je auto kan wassen. En de wifi werkt. Wat een luxe. Het is wel een beetje gedateerd maar wel schoon.
Prachtige plek om te staan. Uitzicht geweldig. De weg er naar toe is niet goed maar zeker niet zo slecht als soms wordt beweerd. Heel indrukwekkend om zo dicht ook bij de Russische grens te zijn
Nette plaats om op te staan. Prachtig uitzicht over de fjord. Afval kan je kwijt en er is een toilet aanwezig zonder water. Wel dicht langs de weg maar prima voor 1 nacht. Zeker als je zelf alle voorzieningen hebt!
mooie plaatsen om te staan. Picknick tafels aanwezig, vuilnisbakken en een mooie hut met toiletten en 2 lange tafels met banken waar je kan verblijven. wel inderdaad dicht langs de weg.
verharde plaats om te staan. de stad is dichtbij. de douches en wc zijn schoon , heerlijk verwarmd en gratis. je kan schoon water tanken en je wc grijs water lozen