@Noordbruis
- 2000
prachtig het plekje. ter aanvulling van vorige aanwijzingen: je moet vóór de haven naar rechts tussen de ‘schuurtjes’ door en dan door het hek (even zelf openen). Onze Cara 🐕 vindt het hier ook heerlijk omdat ze los kan (we zijn de enigen en het veld is omzoomd met een hekwerk). Verder mooi uitzicht over de haven en de baai.
prima locatie. ook bij regen geen modderboel. wij kwamen woensdag voor Hemelvaart hier midden op de dag aan. moeilijk om een beetje vlakke plek te vinden tussen alle personenauto’s. eind vd middag weer rustig en was er plek zat.
Bijna zou ik veel minder sterren willen geven met als enige reden dat ik dit pareltje niet te populair wil laten worden. Twee rustige nachten en een heerlijke dag genoten van dit mooie plekje. Ook Cara genoot van het spelen met Luna. We komen vast nog eens terug!
prima cp. alle lovende berichten hiervoor kloppen gewoon. fijn dat jullie de gruisweg voor de voorste plaatsen nat houden waardoor je geen (nauwelijks) last van stof hebt.
fijne plaats om te staan, ook met een hond. beetje lastig dat het water nog steeds afgesloten was ondanks dat het ‘s nachts ook ruim boven nul blijft nu.
mooie plek in het hartje van Brussel. Dicht bij het OV. mooi park om met de hond te wandelen en voldoende ruimte tussen de campers zodat je niet bij je buurman op tafel kijkt. De plek zelf is heel rustig maar je hoort natuurlijk nog wel verkeerslawaai maar dat kan moeilijk anders in een stad. De hekken eromheen voelen veilig. Kortom op deze manier komen we nog eens naar Brussel!
fijne plek om te staan. Het sanitair is prima in orde. Onze hond vond vooral het hondenveld erg fijn. Ze loopt niet graag dicht langs een weg dus op het veldje kon ze heerlijk haar energie kwijt. Top!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
fijne plek met mooi uitzicht op de stadswallen. Dicht bij centrum en super dicht bij de supermarkten. Leuke wandeling over de stadswallen.
Sitecode: 82095
ja het is een luxe park maar €40 voor een plek op gravel die niet eens vlak is… Helaas hadden we geen andere keuze, op deze eilanden is erg weinig openbare ruimte waar je kunt staan met een flinke camper (7m)
mooie plek om te stasn. helaas hadden we niet op tijd in de gaten dat er borden stonden bij de vakken die voor campers beschikbaar zijn en zette iemand die direct na ons aankwam zijn camper in het laatste vak. Om half 9 kwam handhaving langs zodat we alsnog een andere plek moeten zoeken.