@NoortjeBerg
Goede plek voor een camping, heel dichtbij het strand! Supermooi sanitair en zo schoon kennen wij niet. Top! Frites vooraan de camping, alleen vanaf 19:00 voorseizoen. ‘s Ochtends kwam ook nog de bakker langs!
Mooie groene plekken waar ze erg zuinig op zijn. Eetgelegenheid vooraan de camping. Sanitair voldoende.
Mooie ruime plaatsen. Bij aankomst zelf een plek gezocht en later aangemeld. Erge aardige man bij de receptie!
Mooie kleine camping. Bezoek Etretat met de fiets, erg druk.
Camping in een park. Hele mooie plekken afgeschermd met heggen. Sanitair matig. Pak de metro voor Rennes!
Mooie plekken. Makkelijk met de fiets naar Dieppe. Sanitair matig.
Mooie camping. Achterin mooie plekken maar wel veel hoogteverschillen. ook veel kleine tenten voor groepsaccomodatie. lekker dichtbij een mooi zandstrand.
Wat wij een Franse camping noemen: gezellig maar rommelig en ook gastvrij. We mochten een plekje uitzoeken en ons later aanmelden. Een heerlijke warme douche!
Omdat een andere camping dicht was, hier aangemeld. Vriendelijke receptie. Goed sanitair. Direct aan het strand is een grote plus.
Prima plek. Om de hoek wat restaurantjes.
We hadden het melden bij de poort even gemist... Erg basic en weinig gastvrij allemaal. We hadden wel leuke buren! Het kleine bos naast de camping was een plus.
Leuke, kleine camping met vooraan stacaravans. Hartelijke ontvangst. Sanitair prima. Achterin bij de uitgang naar het strand zijn grote plekken. Strand binnen een paar minuten. Ga met de fiets naar St. Martin, fietspaden over het hele eiland.