@NoorwegenIlseenRuud
Lid van Campercontact sinds 2026
fijne royale camperplek. voldoende ruimte. asfalt, bij de haven. online betalen, gaat heel gemakkelijk. prima verwarmd sanitair. makkelijk naar de stad fietsen.
prima plaats. wel veel vaste gasten, maar ook een flink aantal camperplaatsen. slim geregeld, alles online, digitaal. wel even gebeld voor uitleg, maar dat ging ook prima. schoon sanitair.
jammer als je moe aankomt, en er niemand aanwezig is, en je niet kunt vinden hoe je kan overnachten. bellen lukte ook niet. jammer, want het leek er leuk uit te zien.
een heel mooi plekje aan het meer. zeer vriendelijke eigenaresse. maar sanitair uit de jaren 70. verder wel schoon en bruikbaar.
een prima plek. rust en ruimte. zet je camper meer waar je wil, en tussen 18.00 en 19.00 uur even gaan betalen. niet alle sanitair was (al) open. prachtig dal.
vriendelijke plaats. parkeerplaats in buitenwijk van Bergen. niet heel veel plaatsen. de hutten lijken bewoond te worden door allerlei pluimage mensen. wij hadden het idee van arbeidsmigranten oid. maar helemaal geen overlast of zo. echter wel nogal drukte bij het sanitair, wat daardoor na een dag echt wel aan een schoonmaakbeurt toe is. is zeer makkelijk om per tram naar Bergen te gaan, een leuke stad. verder eenvoudige overnachtings plek
Sitecode: 19082
fijne camping. vlak bij vossevangen. ruimte genoeg, prima verwarmd sanitair. douchen voor 20 kronen, die kun je gewoon pinnen, dan krijg je een munt van 20. keuken mogelijk. en heel fijn met slecht weer: er is een huiskamer.
Half mei hier overnacht, op doorreis. Fijne camperplaats, direct naast de camping. online in en uitchecken, en met kaart betalen. gebruik van het sanitair van de camping, via een hekje. gemakkelijk en dichtbij. douchen zonder gedoe van munten. alles netjes.
we hadden een goed plekje op een vrijwel leeg veld. dus dicht bij de elektra gezet. de camping toont oubollig. de Nederlandse host is vriendelijk, maar niet altijd bereikbaar, ook niet tussen 9 en 11, zoals aangegeven. het nieuwe sanitair had hij (nog) niet open. het oude sanitair was matig. bij de heren geen thermostaatkraan, en een zeer dun straaltje. ook afwassen met bijna koud water.40 euro p.n. is fors.
Prima campingplek aan het water, omdat er voldoende plek was. Sanitair in orde, beetje oubollig. Prijs klopt echt niet. Het was 40 euro per nacht. Genoeg voorzieningen voor kinderen.