@Norderstedter
- 1970
Juni 2026
Mooie camping, ruime staanplaatsen, schone en moderne sanitaire voorzieningen, op korte loopafstand van het oude centrum, strand, restaurant en ijssalon, speeltuin en minigolf, enigszins religieus.
Een erg fijne camping, ruime staanplaatsen, waarvan vele zowel verhard als gras hebben, en gemakkelijk bereikbaar met de bus of fiets vanuit het stadscentrum. Het enige minpuntje is het beperkte aantal sanitaire voorzieningen. Over het algemeen is de indruk echter zeer positief.
Prachtige locatie aan het water, sanitaire voorzieningen grotendeels in goede staat, openbaar terrein met toegang vanaf het water, het stadscentrum op loopafstand, sportfaciliteiten naast het terrein, ideale locatie voor hondenbezitters om hun honden uit te laten.
Alles wat je nodig hebt, inclusief een café en een kleine winkel. Zes sterren voor het uitzicht, vooral als je een Hurtigruten-fan bent.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Prachtige locatie, geweldige eigenaar die alles uitlegt. Schone sanitaire voorzieningen en een uitstekende douche. 260 NOK per nacht inclusief elektriciteit. Douchen kost 10 NOK muntjes. We komen zeker terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

De locatie is fantastisch, met uitzicht over de vallei. De badkamers zijn nieuw en schoon. De keuken wordt momenteel gerenoveerd. Deze zal binnenkort klaar zijn, waarna 5 sterren absoluut verdiend zijn.
Mei 2026
Camping direct aan de rivier met een klein strandje, nieuwe en schone sanitaire voorzieningen, restaurant op het terrein, mooie staanplaatsen achterin met uitzicht op de rivier.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Leuke plek aan de Kellersee. Goed sanitair, snelle WiFi, heel aardig personeel en heerlijke taarten, broodjes en brood