@Nordlandfahrer
Lid van Campercontact sinds 2020
Zeer mooie goed bezochte plaats. Met de betaling van de plek is het zoiets, de machine werkt niet altijd, maar als het tijd is, heb je veel geduld nodig. Schoon sanitair. Elektriciteitskolommen maken iets ongelukkig. omdat niet voor de WOMO. maar erachter. Dus je buurman rijdt altijd over de kabel.
We zijn er voor de derde keer geweest. Maar zo vol als in juni 2019 zijn we het veld nog nooit tegengekomen. Anders is alles hetzelfde. De keuken was niet altijd opgeruimd. Toiletverwijdering nog een beetje avontuurlijk. Afvalwater het beste Gooi weg wanneer de Gullideckel is geëlimineerd.
Sitecode: 19527
Duur maar goed.
We mochten daar niet staan. We werden beschuldigd van het stelen van elektriciteit. Er waren veel andere WOMO op het plein. Het is me een raadsel waarom de stedelijke medewerkers die in teams van zes zaten zo onbeleefd waren. Kan de plaats niet aanbevelen, hoewel de locatie erg leuk is.
Natuurcampingplaats veel ruimte, meer, natuur, niets anders. Betaling is in het restaurant aan het andere einde van het plein. Er zijn ook douches en WC. Goed voor een nacht.
Enorme parkeerplaats plaatst ook direct bij de haven. Ver en verwijdering avontuurlijk. Goed voor een nacht.
Zeer mooie plaats. Ebenes Wiesengelände Verwijdering direct op het veld moet je een haak sleutel is beschikbaar bij de registratie. Zoet water op slechts één plaats. Mooi goed restaurant. Het wordt ook Duits gesproken. Sanitaire voorzieningen zijn schoon maar verouderd. We gebruikten liever als een plek om te verblijven. Stop van de binnenlandse treinen direct op de plaats.
Zeer mooie maar goed bezochte plaats. Met V + E. Slagboom met lichtsignaal, gaat alleen open als er plaatsen beschikbaar zijn. Staanplaatsen op de eerste rij veel gevraagd. Als een Womo wegrijdt, startte een race voor de plaats op de eerste rij waaraan ik niet wil deelnemen. Omdat ik het gewoon dom vind. Schleussenbetrieb erg interessant. De plaats wordt betaald met VISA of andere kaarten. Pas dan gaat de slagboom open.
Goede parkeerplaats. Dichtbij de stad. Het kasteel zelf geeft niet veel. Blijf beperkt tot 48 uur. Wij beheersen. V + E een beetje onhandig, heel mooi park. Gasthaven voor schepen van bijna alle soorten en maten.
Prachtige plek aan het water. Schone sanitaire voorzieningen. Sommige hutten op de plaats. aan even niet erg drukke weg.
Kleine camping, maar alles is aanwezig. Zeer goede keuken
CP op de pas van Glaubenbielenpasses. Prachtig uitzicht. Plaats voor 10 - 12 campers. Vaak erg smalle straat. Opmerking van Sörenberg tot Giswil alleen op STD zelfs. Begaanbaar. Van Giswil naar Sörenberg, een oneven uur.
Prachtige plek, mooi uitzicht, voor overnachten geschikt. Bezoek de Rhône-gletsjer, die helaas elk jaar kleiner wordt.
De San Bernardino Passtrasse heeft een breedtegrens van 2,30 meter, dus meestal niet begaanbaar. Desalniettemin wordt hij heel vaak gereden, wie goed wil, u moet u niet laten pakken. Het veld zelf is meestal alleen 's avonds beschikbaar als de auto's zijn vertrokken.
Staan op de pas is altijd een ervaring. We waren er weer in juni.
De locatie is absoluut niet het geel van het ei. Als je onder de brug van de snelweg wilt staan, oké voor een nacht.
Om in zuidelijke of noordelijke richting te blijven OK. Anders helemaal te duur.
Een snelwegstopplaats die wordt benaderd door een enorme hoeveelheid vrachtwagens. Womos zijn verschillende keren verbroken, hoewel de politie erg aanwezig is. Maar zelfs verkeerde politieagenten hebben daar al boetes betaald. Dus niet aan te raden. Eet in het restaurant, maar ga dan verder.
Eigenlijk alleen een snelwegparkeerplaats met V + E naar het noorden.
Altijd druk, vaak te veel campers. Goede locatie.
Kan er mee door.. Voor een nacht.
Zeer leuke plek. Erg mooi oud dorp. Aanbevolen.
Helaas, kan de rechter niet als zodanig gebruikt als voorheen. Op sommige momenten, de plaats is volledig gesloten.
V + E op het vierkant. Er is geen elektriciteit daar. In de avond rustig. Pizzawoonkamer bij de ingang van het vierkant. Overdekt zwembad.
Plaats direct op de weg. Toen wij er waren geleverd door geparkeerde caravans en stacaravans. Geen brood dienst zoals beschreven op het internet. Kan niet de plaats echt aanraden
Goede mooie plek uit. Mooi fietspad. Allemaal heel schoon. De prijs oh well!
Goede plek voor een bezoek aan de stad. Alledings de prijs is te hoog.
De meeste overvol. Onvriendelijk. Er zijn naast landschap niets.
Prachtige plek, alles kost extra. goed restaurant
Dus als er geen andere manier, dan één nacht. Plaats bijna altijd bezet door gasten van het kuuroord
Niets meer dan een grote parkeerplaats bij het station. Museumsbahn direct Platz.Auf de andere kant van de straat cafe en een bakkerij.
Sitecode: 19528
Het is een zeer mooie plaats met een prachtige omgeving. Kan het er een paar dagen uithouden.
Zeer grote parkeerplaats aan de voorkant van het café. Anders niets.
Sitecode: 11916
De camperplaats zelf is niet veel. Naast de weg gelegen. Men kan lozen en water innemen. De waterkrachtcentrale en het opspattende water zijn heel mooi. Een golfplaats kun je nauwelijks geloven.
Zonder romantiek dat is correctheid. Maar muggen, muggen. Er staat op een bord vermeld daar niet te overnachten!
Sitecode: 11915
Als men op zoek is naar een overnachtingsplaats op de poolcirkel, dan is het daar. Café en campingachtige camperplaats.
Zeer mooie omgeving. Voor de rest is er werkelijk niets, enkel eindeloze natuur. Voor wandelaars heel goed.
Grote parkeerplaats, niets anders. Sluizen zijn zeer mooi. Voor een nacht in orde.
Sitecode: 19123
Prachtige plek. Wordt van jaar tot jaar met plaatsen uitgebreid. Het sanistation gaat dus je moet gewoon accepteren het feit dat het is gewoon de manier waarop het is. Goede cafe. Het eten, we hebben beter gegeten. Goede zaken in de haven. Sanitaire voorzieningen goed. Er is ook een wasmachine en een viswinkel. Vroeger een Duitstalige havenmeester. Nu alleen in het Engels.
Zeer mooie goed onderhouden plaats. Goed zicht op de Oostzee, wanneer je staat op de eerste rij. Goed restaurant in de haven. Geregeld veerdiensten. De prijs, daar kan men altijd over twisten.
Zeer grote plaats. Ondergrond gras. Helaas is het nagebouwde Vikingendorp in zeer slechte staat. Jammer. Omgeving zeer mooi. Goed restaurant.
Echte natuurplaats. De toiletten vies en stinkend. Er is niets. Voor een nacht, ja.
Toen wij er waren in juli 2017 was er geen elektriciteit en waren de sanitaire voorzieningen gesloten. Het lijkt alsof de plaats is gesloten.
Toen wij er waren stond het hele gebied onder water. Rest van de plaats was vol. Voor één nacht in orde.