• Camperlocaties

@Nordseekind

Ja
2019

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Fijne camping voor twee nachten, maar het sanitair is wat gedateerd. Je kunt gratis gebruikmaken van het zwembad en er is water en elektriciteit op de camping. Er zijn winkels aanwezig.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Een camping met uitstekende sanitaire voorzieningen. Deze camping is perfect voor wandelaars. Helaas zijn de plaatsen erg smal, waardoor het lastig is om voor de camper te zitten. De camping is prima voor twee nachten; de oude stad is erg mooi. Helaas kun je de camping alleen contant betalen.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

De camping is een echte aanrader. Het sanitair is erg schoon en netjes. Helaas waren we er maar één nacht, maar we komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

We kunnen deze camping met een gerust hart aanbevelen. De toiletten zijn superschoon. De beheerders zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om alles op orde te houden. Er is een dierenarts naast de deur, die onze hond geweldig heeft geholpen. We komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

De accommodatie verdient hooguit één ster en hoort niet thuis in de TopPlatz-app. We verbleven er één nacht en de informatie kwam totaal niet overeen met de informatie in de TopPlatz-app. We waren erg teleurgesteld.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

De camping is prachtig gelegen. De beheerders zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair is wat gedateerd, maar wel erg schoon.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Zeer mooie camping, vriendelijke campingbeheerders. Het sanitair was erg schoon. We voelden ons erg op ons gemak en komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Super mooie camping, zeer goed onderhouden en heel mooi aangelegd. Toiletten en douches waren zeer ruim en zeer schoon. De broodjes waren ook erg lekker. De mensen die de boel beheerden waren super aardig. Deze plek verdient echt 5 sterren. Wij komen zeker nog een keer terug

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Deze camping verdient meer dan vijf sterren, de plaatsen zijn ruim en het sanitair is super schoon. Er zijn ook enkele toiletten, waar je bijvoorbeeld naar sprookjes kunt luisteren. Wij verbleven hier drie dagen en komen zeker terug. De operators zijn supervriendelijk en alles was perfect.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Zeer goed onderhouden camping, grote plaatsen. Het sanitair is zeer schoon. Wij waren er twee dagen en we hebben er enorm van genoten. De kosten voor twee dagen voor twee personen, inclusief hond, bedroegen € 116,00. Wij komen zeker nog een keer terug.

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Kleine camping, de plaatsen zijn mooi en recht, de beheerder is erg aardig. Sanitaire voorzieningen zijn acceptabel. Wij raden deze camping aan voor één nacht. Voor een transit is het prima. De prijs-kwaliteitverhouding van 20 € inclusief elektriciteit is oké

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Zeer mooie camping, wij stonden met de camper direct aan het water. De campingbeheerders zijn heel erg vriendelijk. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Het sanitair was erg schoon en je kon voor één euro 7 minuten douchen. Wij komen zeker nog een keer terug.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Sitecode: 72006

Zeer mooie camping met zeer vriendelijke campingbeheerders, het sanitair was super schoon. Wij hebben ons hier zeer op ons gemak gevoeld en komen zeker nog eens terug. U kunt gratis met de bus reizen, bijvoorbeeld naar Kassel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zeer mooi gelegen camping, als u op de eerste rij staat heeft u een prachtig uitzicht op de Rijn en de voorbijvarende schepen. Helaas laten de sanitaire voorzieningen te wensen over. De prijzen zijn tot nu toe oké, maar helaas wordt alleen contante betaling geaccepteerd.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

een hele mooie camping met uitzicht op de Rijn. Sanitair is zeer schoon en netjes. Helaas zijn de plaatsen erg hellend en kun je problemen krijgen met het uitlijnen van de camper. Het verblijf hier was erg leuk, de prijs per nacht van Euro 44,00 is erg sportief. De exploitanten van de camping zijn erg aardig en behulpzaam. Wij vonden het erg leuk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zeer mooie camping, sanitair zeer schoon, wij hebben er 1 nacht gestaan met onze camper. Restaurant ter plaatse, je kon er goed eten. Wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een heel mooi veld, heel rustig en iedereen die golf speelt, is daar in goede handen. Sanitair zeer schoon. Je kunt alleen elektriciteit gebruiken met een normale stekker. Wij komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Zeer mooie parkeerplaats, de uitbaters zijn super aardig en je hebt het gevoel dat je in goede handen bent. De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon. Vanaf hier kunt u goede fietstochten maken. De plaatsen op de stenen waren mooi ingericht met een grastapijt en een tafel en een bank.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Het veld zelf is goed. Helaas moet je een paar compromissen sluiten: Helaas is de elektriciteit slechts 6 ampère.Je moet douchen, afwassen en elektriciteit met kleingeld betalen. Op het veld krijg je helaas geen broodjes of kranten. Maar het Griekse restaurant krijgt 5 sterren

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Een mooie parkeerplaats, helaas alleen stenige grond. Sanitaire voorzieningen zijn schoon en in orde. De prijs voor een parkeerplaats is een beetje duur.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

We verbleven 3 dagen op de camping en waren zeer tevreden. Vriendelijk personeel bij de receptie en verder was alles in orde.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Zeer mooie en goed beheerde parkeerplaats👍👍

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Prima kampeerplaats, na de vermoeiende Corona-maanden eindelijk weer gaan kamperen. De plek is goed georganiseerd, alles verloopt op rolletjes. Zoals altijd is het sanitair prima 👍 De zon schijnt en de ruimte is bijna volgeboekt. We komen hier altijd graag terug. 🤗🌞

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Super super parkeerplaats, alles wat je hartje begeert. Sanitair erg schoon en goed. 2,5 km naar Grömitz altijd langs de dijk en ongeveer 400 m naar het strand. De percelen zijn ruim. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Honden zijn hier gratis welkom. Het zal niet ons laatste verblijf hier zijn

Sitecode: 20647

Mooie grote staanplaats, helaas weinig gras, als het erg vies regent. Het sanitair is daar erg goed. Het douchen kan worden verhoogd van 3 minuten naar 5 minuten! De plaats Boltenhagen en het Griekse restaurant zijn zeer aan te bevelen. Altijd blij om terug te komen 😎😎

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prima parkeerplaats, hele aardige operator, sanitair is klein maar schoon. De prijs is oké. We komen hier graag nog een keer terug. Alles is geweldig 👍

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Helaas konden we de stand niet testen omdat we niet konden zien of een stoel vrij was of niet. Maar we moeten onze gegevens over het verzoek specificeren. Dus dat betekent dat onze gegevens ze wilden hebben, maar als een plaats leeg was, konden ze niet zeggen. Na ongeveer 20 x telefoontjes was eindelijk een heer aan de telefoon, die heel erg onbeleefd was en niets wist.