@Nostres
Lid van Campercontact sinds 2026
Deze camping is pas nieuw en de perfecte locatie voor een bezoek aan Quedlinburg! Mooie grote comfortplekken en op het achterste veld ook wat kleinere en goedkopere plekken. Douche, wc helemaal perfect. Er is een ruimte waar je kunt koken en koelen en waar een tafel staat voor algemeen gebruik. Een aanrader.
Wat een leuke en bijzondere plek, middenin een boomgaard in de buurt van Praag. Met E-bike goed te doen en de tram zit hier ook in de buurt en die brengt je er ook. De eigenaren zijn súper vriendelijk en hulpvaardig. Het sanitair is helemaal prima! Geen muntjes nodig voor warm water. Er staat een wasmachine en droger om te gebruiken en op goed vertrouwen reken je dat zelf af. Tegenover de camping zit een klein supermarktje en Kaufland vlakbij
camping in de buurt van Česke Krumlov. mooie grote staanplaatsen en een ruim veld erbij. Ligt naast drukke weg. Je hoort het verkeer voortdurend. Stugge eigenaar, slecht ontvangst. Wifi code via de buren op de camping ontvangen. weinig toiletten. Wel mooie plek om af te wassen en er staat een wasmachine om zo te gebruiken. Best prijzig voor een camping met zoveel verkeer ernaast.