@NouZoe
- 2017
Voortreffelijke gratis plek. Dicht bij het centrum en vlak bij een schnitzel restaurantje. ook afhaal.
Prima gewone parkeerplaats dicht bij centrum. soms ook een camper. Aparte camperplekken heb ik niet gezien. Pizza restaurant Euro Pizza aanbevolen.
Ruime parkeerplaats pal naast het mooie centrum en aan de andere kant een gigantisch park van 27 ha. vol met loslopende konijntjes. Achterin staan de campers. Forli is niet toeristisch.
Prima plaats om te overnachten maar er is verder niks. van 15 juni tot 39 sept betaal je € 9,00. Buiten deze periode gratis. Pak naast de jachthaven en de vissershaven.
Eigenlijk is dit een grote en weinig gebruikte parkeerplaats en geen camperplek. Alles op zand en veel onkruid en bloemen langs de randen. Wel 1 verlichtingspunt. Hier wil je niet helemaal alleen staan
Het is een beetje 'jaren 80' allemaal maar alles werkt zoals het hoort, alles is schoon en de douche is stik-heet als je de oude blauwe deurtjes neemt en helemaal achteraan op het terrein heb je veel minder last van luidruchtige Italianen. Veel vaste standplaatsen hier. En het mooiste: je zit pal aan het strand! Afstand tot het dorp is 15 minuten lopen. Wij betaalden 52 euro all in voor 2 nachten zonder stroom.
Erg mooi en rustig gelegen. loopafstand van het mooie stadje waar je een bar en bakker vindt, evenals een pizzabakker en een klein levensmiddelen winkeltje. Ook een openbaar (schoon) toilet. Het uitzicht vanaf de camperplek is niet te evenaren. Tip: loop ook eens over de begraafplaats. Als Nederlander kijk je je ogen uit.
Sitecode: 19505
Prima om te overnachten maar een ongezellige plek waar helemaal niks is behalve een camper loos-plek. aan de rand van het dorp.
Sitecode: 19486
keurige camperplek. met stroom en water. lijkt nieuw aangelegd.
Sitecode: 19559
Prima plek voor overnachting maar Viso is vooral een bouwput. Er wordt op veel plaatsen gebouwd.
mooie plek met prachtig uitzicht. toilet was gesloten.
Prima en rustig plekje aan de rand van het dorp. Er zitten wel een paar lastige ganzen die proberen om je weg te jagen.
Netjes, maar eigenlijk gewoon een openbare parkeerplaats.
Prima en rustige plek. in het weekend kan het druk zijn maar door de week sta je bijna alleen. betaald van 8:00 tot 20:00. per dag 7,50 en per week 10,00. we hebben dus een week genomen. op loopafstand van Civita maar onderschat het niet. veel steile hellingen. ook op loopafstand van het centrum van Bagnoregio.
Enorme parkeerplaats waarvan een deel voor campers. Er is niks maar wel een Coop supermarkt dicht bij en het middeleeuwse stadje op loopafstand. Heel rustig. We kwamen hier voor de bronnen Bagni San Filippo maar daar was alles afgeladen vol. Dit is een verademing.
Nogal onverzorgde plek. Er staan campers geparkeerd die er misschien al jaren staan. Aan de bosrand. Goed voor een nacht.
Prima gratis plek waar wij 2 jaar geleden ook stonden. Vroeg komen voor een horizontale plaats. Loopafstand naar het dorp en strand. wel klimmen/dalen maar best te doen.
Prima en gratis plek op de marktplaats. wij kwamen op woensdagmiddag en de markt was geheel opgeruimd. Ruimte genoeg. Naast klein speelparkje. Ook een gratis watertap apparaat met prikwater, koud water en natuurlijk water. verder geen voorzieningen.
prima gratis plek dichtbij binnenstad en spar super. Als je self supporting bent is er niks mis mee maar soms wel een beetje hutje-mutje.
prima en zeer grote plek. de parkeerautomaat was defect dus gratis maar ook geen code voor het toilet. de fabriek aan de overkant was hoorbaar maar niet hinderlijk. dicht bij het oude centrum.
Rustig en groen. 3 camperplekken heel dicht bij de Altstad en de Neckar. Heel mooi. De grote openbare parkeerplaats ligt er naast ( eigenlijk erboven) maar je ziet het nauwelijks. Reken niet op voorzieningen.
Wat een ruimte en wat een mooie rustige plek. April 2025 en er was nog veel gesloten maar de rust en ruimte maakt alles goed.
Prima plek. Dicht bij centrum en groot winkelgebied en toch heel rustig. Gratis zwembad om de hoek.
Heel erg rustig en dicht bij het centrum.
Prima overnachtingsplek. De trein is hoorbaar maar geen last van gehad.
Mixed parking, rustig en ruim. Er is geen schaduw en wel een kraan.
Mooie rustige en ruime plaatsen naast riviertje en loopafstand naar het mooie dorpje. Een nadeel: overdag lijkt het wel of je naast het circuit van Zandvoort zit door de herrie van alle langsrijdende motoren. ‘s-nachts rustig.
Mooi plekje in het bos. Meestal rustig, wel aan een weg. Geen voorzieningen. Niet geschikt voor grotere campers.
Wat een ruimte! Altijd plaats denk ik. Dicht bij het centrum en gratis. Geen voorzieningen.
Prima plek, loopafstand naar de zee (bult op) maar direct aan doorgaande weg. Op een deel kun je de snelweg nogal horen, maar niet overal. Mixed parking met camper gedeelte. Geen voorzieningen maar wel prullenbakken.
Mooi en rustig plekje, net boven een mooi meertje met picknick bankjes. Keurig toilet en dicht bij oude dorpje. Er is geen winkel. Overdag stonden er veel personenauto’s, maar die gingen ‘s-avonds weer weg.
Trapje af en je bent in het mooie middeleeuwse centrum. Rustige mixed parking, geen voorzieningen, ook geen prullenbak. Toilet in het centrum, gratis en schoon. Koffie bij Salon du The kost € 6,00 en bij bar Napoleon € 1,80.! Let op bij het inrijden, echt niet voor grote campers. Er is een diepe geul en een hele scherpe bocht.
Prima voor een overnachting. heerlijk rustig ‘-nachts. Het is een mixed parking dicht bij een zwembad. De Lidl is om de hoek. Gratis water.
prima geslapen, erg rustig. Geen schaduw. Water is betaald. Dam van het meer in onderhoud tot eind 2023. Toch mooie fietstocht gemaakt rond het tamelijk lege meer. Wandelen ( 7 km.) kan ook.
Erg mooie ruime plek, dicht bij het meer. Wel heel druk en veel honden. ‘s-nachts rustig. Luxe toilet dicht bij en gratis.
prima plek, verhard naast stukje gras met bankjes. Op loopafstand is een toilet bij centre sportive. dicht bij centrum en park. Overdag wel herrie maar snachts heel stil.
Fijne plek op een rustig deel van een openbare parkeerplaats. Overdag gratis toiletgebruik van de dierentuin. Vlak bij prachtig park. De locatie is echter slecht aangegeven. Kleve is een leuke stad en het centrum van de benedenstad ligt op loopafstand.
Wij vonden dit een prima en gezellig plekje. Uitstekende douche voor € 1,50. Mooie fietsroute langs de Maas.