@Noudn

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

rustige (kleine) camperplaats zonder voorzieningen (grijs water lozen kan normaal) Er is een kindergarten nabij, parking kan wat druk worden bij afzetten en ophalen kinderen (6u30 - 8u , 14u30- 16u30)

eenvoudige, verzorgde camping. Geen al te grote plaatsen maar voldoende niet de modernste inrichting maar goed werkend. bij volle bezetting zijn 2 douches en 3 toiletten mssn wat weinig? Geen zwembad of wasmachines te bespeuren 😄. Pinnen kan niet, enkel cash, ongebruikelijk voor Frankrijk. Rustig, wandelmogelijkheden,... Een aangename verrassing, méér dan waar voor je (weinige) geld

verharde parking (betonklinkers) ± vlak Aan de overjant een restaurant, klanten gebruiken ook deze parking, dus soms wat geluk nodig. Er staat een lozingspunt aangegeven maar het enige wat ik kon vinden was een "toilethokje" (foto). Je kan er slapen, niet veel meet

Sitecode: 51955

prijs is ondertussen 12 voor comfortplaats, 10 voor basic (tot 7m OK) Stroom 70ct voor 1 kwu verschillende muntgrootten mogelijk. goed wandelen in omgeving de Turm is ook speciaal

beetje kale plaats, womo plaatsen aan de zijkant van een grotere parking, ruime plaatsen. Bord met toeristeninfo, stroom 1€ voor 4 uur, water 1€ voor 10 minuten. Enkel munten van 1 euro. p

deze kleine leuke plaats is er nog steeds (26/06 2024) Verblijf is gratis, stroom 5€ (telefoonr om te vragen het kastje te open is gewijzigd - zie foto) Een klein borfje langs de weg duid de plaats aan. Licht hellend, keggen aangewezen

ingevolge bouwwerken is de camperplaats (tijdelijk?) verplaatst naar meer centraal op de parking. Maximum verblijfsduur 1 week.

zou hele goeie plaats kunnen zijn. momenteel (juni 2023) zijn er echter (uitbreidings) werken aan de gang. Heb me dus maar op de naastliggende parking gezet. maar het beloofd mooi te worden. Kleiner minpuntje, inde droge periodecgeeft de waterloop die passeert aan de achterkant wel een geurtje.

Kun je bezwaarlijk een camperplaats noemen. Kleine parkinglus langs de weg. Eentje kan er staan zonder de doorgang voor anderen te blokkeren, misschien 2? Maar het was laat, was moe en heb er me toch maar gezet. Mooi is het wel, maar verder dus niks, echt niks. (hopelijk ok geen verkeer op de weg vannacht

Afgelegen maar toch regelmatig bezochte plaats (was er op pinkstermaandag, slecht weer en er stonden 5 campers) Met mijn 2,75m hoogte geen enkel probleem in de tunnel. Betalen via parkeerapp of sms. via de app komt er nog eens 14 DKR bij. Misschien iets te duur voor wat het is. (maar met mooi weer dacht ik daar misschien anders over 🙃)

mooie, rustige, kleinere camperplaats (8 plaatsen volgens bord) Wat moeilijk te vinden, is niet aangeduid langs de straat. Oprijden links langs de brandweer. je staat op gras. bij vzel regen mogelijk wat drassig? indien vol: er staat een planbetje met alle andere CP's in de buurt.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

De straat is inderdaad nogal druk maar niet onoverkomelijk (er bestaan ook oordopjes) Aangekomen in het donker en dan was de werkwijze van het automatische systeem me niet echt duidelijk (geen eerdere ervaring mee). Vooral het feit dat je het afgeleverde ticket ook aan achterkant van de zuil moet scannen om de slagboom te openen, heeft me wat tijd gekost (maar dat kan ook aan mij liggen uiteraard)

onbruikbaar wegens werken 14/07/2021 Lijkt er op dat deze plaats na afloop zal verdwijnen

afhankelijk van hoe de campers gepositioneerd worden kunnen er 3 staan. Tijdens het gebruik van de sportvelden kan het best rumoerig zijn, ‘s nachts echter heel rustig. geen enkele voorziening, een vuilnisbak zou wel mogen

Ruim, rustig, vlak. Heel geschikt als overnachtingsplaats voor kort bezoek (geen voorzieningen) . De bedoeling van de slagbomen is me echter niet duidelijk. Ze gingen alvast open. Manueel of automatisch? 24 op 24?

Momenteel moeilijk tot niet bereikbaar wegens wegenwerken in Populierenlaan. Enkel van over het kanaal misschien. Dichtbij wel een gewone parking, bereikbaar via omleiding

Sitecode: 19480

Een overnachtingsplek, meer niet. Vlakke parking op rood grind, wat gras aan de zijkanten. niet ver af van de hoofdweg maar wel heel rustig. Ideaal voor een nachtje op doorreis. Maar een vuilnisbak zou er wel mogen staan (niet dus). ik verwachtte niks meer en ben dus ook niet ontgoocheld. Ben er van overtuigd dat ik hier goed ga slapen in mijn eentje. (4 juni 2019)

Skatepark net naast dus wat lawaai mogelijk. Nogal wat passage inderdaad. Situatie beetje warrig, weinig info direct zichtbaar. Je moet echt tot aan het vlottende havengebied gaan om info te vinden. Betalen gaat via een automaat (kredietkaarten mogelijk). Systeem stroom is me niet duidelijk (had er ook geen nodig). Prijs is opgetrokken tot 210 DKr

Rustige overnachringsplaats. Smalle plaatsen. Even moeten zoeken naar lozingsplaats toiletcasette, is niet aangduid, gevonden door naar de foto’s te kijken. Geen spoeling mogelijk

De camperborden staan er ondertussen. Aan de omgeving nog wat werk maar daar zijn ze mee bezig. Licht hellende langsparkings. Je hebt dus best blokken mee :-). Achteraan een grotere “blauwe zone” parking. Voor de rest niks aan te merken.

Inderdaadop gewone parking. Smalle plaatsen (maar dan neem je wat van die ernaast), wel voldoende lang. Bij een kerk dus ook wel klokkengelui (vanaf 8u denk ik) Heb er goed geslapen, geen last van verkeersgeluid.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

leuke plaats in rustige omgeving (beetje doods zelfs). Er is ruimte voor 2 campers al zijn die plaatsen niet ruim bemeten. Kerkklokken zijn inderdaad hoorbaar overdag maar 's nachts niets gehoord. Sanicenter (geen zwart water) is er wel maar (nog altijd) kapot.