@Nuenen42
- 2024
Dit is geen manege meer, dus je staat niet tussen de paarden. Nu nog locatie voor 4 campers op ruim veld. Je staat wel vlak langs de drukke weg, vooral in de ochtend en avond spits
CP is gerenoveerd, nu onderdeel van de Camping-Car-Park organisatie. Slagboom bij ingang, app of kaart nodig voor toegang.
Omdat de vorige review al 5 jaar geleden is een update. Er is niets veranderd. Sfeerloos en krap, maar een rustige nacht. De foto's zijn nu ook nog actueel.
Rustige CP in een dennenbos. Vrije plaatsen, zowel met als zonder schaduw. Geen verharde plekken. Eenvoudig maar schoon sanitair. Grijs water en toilet lozen mogelijk. Beperkt aantal elektrische aansluitingen. Ingang bij boerderij ongeveer 200m voor camping. Vriendelijke ontvangst. Zie website voor actuele openingstijden en tarieven. Camping is nu gewoon open.
Inderdaad iets verouderd, maar netjes bijgehouden en schoon. Mooie volgroeide hagen tussen de plaatsen. Je krijgt een pas voor de slagboom zodat je in en uit kan met de camper. Om te zorgen dat je die pas weer inlevert vragen ze een pasje. Museumjaarkaart bijvoorbeeld voldoet.
Parkeerplaats met toiletten en goede voorziening om cassettetoilet te legen.