@NuggMan
Lid van Campercontact sinds 2015
perfect voor water en sanitaire voorzieningen. zeer mooie gracht tussenstop voor wandelingen of fietstochten. Stad erg leeg hoor.
Niet Gratis. € 15 voor 24 uur, € 30 voor 48hr. MAX 48hr. Misschien een gratis plaats verderop in Ghiaia. We gaan er nu heen. Ook deze parkeerplaats heeft Water!
Prima plek met water, toilet en afvoer, maar om 5.30 uur werden we wakker gemaakt door een marktkoopman die zijn kraam wilde opzetten.Dit stond nergens aangegeven. Maar hij bleef maar schreeuwen totdat we vertrokken! We konden nergens heen - gelukkig dat deze app een ander parkeerplaats, Tivolie,toonde die ook nog eens gratis was.
We stonden er voor 20 minuten terwijl we naar de supermarkt gingen,tegen de tijd dat we terug bij onze camper waren, was er ingebroken. Het handvat en het slot was kapot en een kant van onze oude busje. Ondanks veel oudere bewoners in de omgeving! het was 05:00 klaarlichte dag ook. We voelen ons geschokt - BLIJF HIER NIET!
een uitstekende locatie als u wilt een zon kleurtje! U zult moeilijk worden ingedrukt om een ruimte te krijgen op de zomer weekend, maar wachten tot de avond of weekdag en je komt wel goed. vlak naast een strand ook kunt u parkeren op doorgegeven deze parkeerplaats in de foto. enige minpunten zijn de vissers die de havens in de nacht zijn luid. En de weg om naar de ruimte hobbelig.
Geweldig plekje, gemakkelijk te missen. Zeer rustige stad, maar het VVV info dame was zeer behulpzaam en er zijn leuke lokale wandelingen in de bergen. Gratis drinkwater van de tap! en toilet legen faciliteit.
Perfecte ligging vlak bij de Golm. Gratis voor zo lang als je nodig hebt!