@Nuggie17
- 2021
Welkom ontvangst. Basis voorzieningen aanwezig, wel zijn de dames toiletten zonder bril. Douche werk met betalingssysteem via polsbandjes. Af te rekenen bij vertrek. Elektra zit in de prijs van overnachting. Bar aanwezig voor een lekker Italiaans biertje of wijntje.
Heerlijke dagen gehad bij Mellinda en André. Voor ons blijft dit de mooiste herinnering aan Hongarije.
Eigenaar biedt mogelijk tot overnachting in Camper voor € 20 / per nacht. Alleen toiletten en WiFi beschikbaar 24/7. je mag in 1 van de parkeervakken staan die behoren bij het Hotel. Via openbaar vervoer (halte om de hoek) lijn 47 of fiets ben je zo in centrum Budapest.
prima plek, mooi meertje, klein restaurantje met drankjes en kleine simpele gerechten (hier aanmelden), hele aardige mensen. wc’s zijn zeer basic en de douche hebben we maar niet gebruikt …. werkt met muntjes. wij betaalden CZK 360 voor 2 pers, camper en electra. prima rustige plek 👍
Sitecode: 20205
schoon sanitair, goede douche met losse douchekop en thermokraan. er staan een aantal stacaravans die verhuurd worden. Weg hoorbaar op de camping. Erg gemakkelijk transport met bus en metro naar centrum van Praag; erg goed uitgelegd door meisje achter de receptie in het Engels. wij betaalden € 54 voor 2 nachten met camper, 2 pers en stroom met de ASCI kaart.
Sitecode: 20739
Camping zag er goed uit, maar zijn uiteindelijk afgehaakt omdat je verplicht bent minimaal 2 nachten te boeken.
Nette camping met kleine vakantiehuisjes en naast visvijver. Terrein niet overal vlak. Wij waren met Ford Nugget en betaalden € 16 zonder gebruik te maken van de elektra, maar inclusief douchemunten.
Prima plek om te overnachten. Goed en schoon sanitair. Nieuwe eigenaar is bezig om camping te vernieuwen.
perfect! Ook het boeken en betalen via Campercontact werkt heel goed. Christa is heel aardig en er zijn mooie plekken en schone douches en toiletten. Heerlijk rustig! € 16,80 zonder stroom
ik heb een e-mail gestuurd, maar nooit antwoord ontvangen, heel slecht. Dus naar de andere camperplaats gegaan.
deze coördinaten kloppen niet, zie de andere vermelding van deze campsite.
prima camping met viswijvers. goed en nieuw sanitair. ruime plekken. wasmachine £ 3 (3x £ 1 munten) en droger £ 1 voor 30 min. op website staat £ 10 pppn en stroom £ 7.
er is geen campsite meer, zie op hun website, alleen nog accommodatie en plaats voor tentjes voor wandelaars/fietsers
Als je het dal inrijdt, ga nooit linksaf na de brug (zie google maps foto), maar rij een kleine 750 meter door en kijk aan de rechterkant van de weg naar een kleine afslag met grind die je naar de rivierbedding brengt. prachtige plek zonder voorzieningen.
prijs is NOK 220 zonder stroom (met stroom NOK 75 extra) en douchemunt kost NOK 15. Ruime plaatsen, sanitair heel schoon en prima keuken om te koken.
Er staat inmiddels een bord met: Camping 100 NOK of 10 Euro (zie foto). Met mooi weer vast een geweldige plek, maar wij hadden regen en mist dus zijn doorgereden naar een camping verderop. Toilet en water waren niet beschikbaar.
geen reservering mogelijk helaas.
prijs is hoger: €14 voor 1 nacht met camper & 2 pers en dan nog € 5 voor een pasje btw en toeristenbelasting komt daar nog bij.
prima camperplaats met stroom & water & toilet voor € 8,-. Kaart voor slagboom bij de bakker te verkrijgen met € 50,- deposit of je ID-kaart. De douche was helaas koud.
Wij vonden dit de beste campingplaats tot nu toe in Portugal. Heerlijk rustig, zwembad, gezellige bar, schoon sanitair en vooral de vriendelijke en behulpzame eigenaren. Hartelijk dank voor alle goede services en tips. Robert en Jacqueline
Vannacht last van herrie: weg eronder, haan begint om 4 uur te kraaien en de hond van de eigenaar blaft(zit in een kooi vlakbij de campers). Er verblijven 2 Brazilianen in de caravans die in de buurt werken in een fabriek. Eigenaar is er niet. Vreemd.
wij hadden de pech dat er een groep asociale Engelsen stonden die vannacht tot diep in de nacht zaten te zuipen en feesten. Vanochtend geen warm water in de douche omdat zij de warme douche aan hadden laten staan. Ook lagen er vieze luiers in de doucheruimte en overal lege flessen. Vervolgens konden we de camping niet af omdat die groep Uk’ers hun caravans aan het aankoppelen waren en wij er niet langs konden. Enge sfeer. Geen aanrader.
Als je aankomt weten ze niet of er plaats is op de camping. ‘kijk zelf maar of je een plek kunt vinden’. Bij het weggaan was de dame achter de receptie zéér onvriendelijk.