@NurKeinHotel
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De drie sterren zijn te wijten aan de renovatie en het daaruit voortvloeiende gebrek aan water- en afvalvoorzieningen, wat een beperking is voor gebruikers van cassettetoiletten. Maar de locatie zelf, de directe toegang tot het prachtige Elbe-fietspad, is vijf sterren waard.... We komen terug als de Staatstuinshow in 2027 is ;)
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een van de beste campings waar we ooit zijn geweest. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend! Ook de watervoorziening en afvalverwerking zijn erg goed! Het is eigenlijk een prima camping, alleen met minder ruimte. Heel rustig en erg vriendelijk personeel! Mooi dorpscentrum met een ruime keuze aan restaurants. Direct aan het Elbe-fietspad. We komen zeker terug!
April 2026
Geweldige plek! Ja, het kost geld, maar het is bewaakt en heeft een prachtig uitzicht. Je betaalt tegenwoordig in elk dorp €1 per uur voor een polo. Dus waar klagen ze dan over? Het is me een raadsel waarom ze maar één ster geven als het vol is... maar goed. Het personeel was supervriendelijk en de vuilnisbakken werden meerdere keren geleegd. We waren helemaal tevreden en hebben er twee heerlijke dagen doorgebracht ;)
De locatie is perfect. Voor al het andere kan ik slechts 3 sterren geven: De parkeerplaatsen zijn onrealistisch. Hoewel je je voertuig er precies in kunt parkeren, is noch de uitrijmogelijkheid, noch de afstand naar de andere kant om erlangs te kunnen rijden. We hebben drie keer rondgereden met onze 7,5 meter lange camper om een plek te vinden waar we niet twee keer hoefden te betalen. Elektriciteit is praktisch niet beschikbaar, anders zou je bij het losstation moeten parkeren ;) 1 stopcontact
Sitecode: 20894
Ik begrijp maar gedeeltelijk waarom deze camping zo weinig sterren heeft. Door vooraf te reserveren via Parkia verloopt de aankomst stressvrij (zelfs een uur na de boeking, omdat wij in de file stonden). De camping is rustig, veilig en ongelooflijk dicht bij het Alhambra en Generalife. We hebben er ook een avond gegeten bij Janines Alberto, wat heerlijk was. De bus bij de rotonde brengt je voor slechts € 1,60 naar de stad! Een echte aanrader!
Wat een respect voor de toch al zo charmante stad Zaragoza! Je kunt gratis parkeren op het centrale plein, of, zoals wij, als het vol is, op het overloopterrein erachter. Lijn 1 rijdt elke 4-10 minuten en een ritje kost € 1,70. Echt geweldig! We hebben er 's nachts geparkeerd: rustig en veilig! Parkeren is verboden tijdens thuiswedstrijden, maar dat kun je met een paar muisklikken makkelijk opzoeken. Een echte aanrader.
De camping heeft alles wat je je maar kunt wensen... eigenlijk te veel voor mij ;). Honderden staanplaatsen, talloze barbecueplekken, animatie en uitstekende speeltuinen. Ik denk dat het een paradijs is voor gezinnen. Het strand is ook fantastisch. Wij zaten helemaal aan het uiteinde van de camping, en het was bijna precies 1 km naar de receptie. Maar de faciliteiten waren voldoende, erg schoon en op loopafstand. Ikzelf heb liever wat meer rust. Maar als dat is wat je zoekt, dan vind je hier een zeer professioneel beheerde camping!
We verbleven twee nachten op het bovenste gedeelte, met een werkelijk indrukwekkend uitzicht. Er staat echter pal naast een grote groene generator die ontzettend veel lawaai maakt en, zelfs met de beste bedoelingen, gewoonweg storend is. En daarvoor betalen we €80 per nacht, wat duurder is dan we in 10 jaar vakanties in Zwitserland ooit hebben betaald. De camping zelf (locatie, sanitaire voorzieningen, winkel, restaurant) verdient absoluut 5 sterren. Het lawaai: -2 sterren.
Geweldige camping, zeer moderne menunavigatie (stroomaansluitingen worden centraal geactiveerd bij de terminal). De staanplaatsen zijn erg goed ingedeeld... niet te krap, maar toch ruim. Het is maar een paar meter naar het dorp, maar we vinden het fijn om ons te kunnen verplaatsen... met de auto is er niet veel te doen ;)