@NurKeinHotel
We verbleven twee nachten op het bovenste gedeelte, met een werkelijk indrukwekkend uitzicht. Er staat echter pal naast een grote groene generator die ontzettend veel lawaai maakt en, zelfs met de beste bedoelingen, gewoonweg storend is. En daarvoor betalen we €80 per nacht, wat duurder is dan we in 10 jaar vakanties in Zwitserland ooit hebben betaald. De camping zelf (locatie, sanitaire voorzieningen, winkel, restaurant) verdient absoluut 5 sterren. Het lawaai: -2 sterren.
Geweldige camping, zeer moderne menunavigatie (stroomaansluitingen worden centraal geactiveerd bij de terminal). De staanplaatsen zijn erg goed ingedeeld... niet te krap, maar toch ruim. Het is maar een paar meter naar het dorp, maar we vinden het fijn om ons te kunnen verplaatsen... met de auto is er niet veel te doen ;)
Een tussenstop op onze reis naar Spanje. Enorme staanplaatsen voor een onverslaanbare prijs. Ze vergoeden een deel van de kosten als je elektriciteit nodig hebt voor €2 per kWh, maar dat is optioneel. Ik vind dit veel beter dan een all-inclusive optie voor €20... Een heerlijke, rustige plek, supersnelle toegang tot het stadje en de grote supermarkt.
Gemakkelijke toegang (ook geschikt voor voertuigen van circa 8 meter lang). De menunavigatie bij de ingang is modern maar niet ingewikkeld. We waren op weg naar Spanje en verbleven hier slechts één nacht om het stadje te verkennen. Rustig en goed ingedeeld in staanplaatsen.
Dus, fantastisch van Bautzen dat ze de ruimte gratis ter beschikking stellen! Petje af, het is verre van vanzelfsprekend! Dankjewel! Het verkeer is absoluut acceptabel en niet hinderlijk. Wat echt vervelend is, is het busstation, want dat is natuurlijk de snelste plek om vanaf de A4 in te stappen. Er zijn echter buschauffeurs die hun motor urenlang laten draaien. Maar daar kan de gemeente niets aan doen. Goede ruimte.
Super aardige mensen, rustig! Ideaal om te fietsen naar Heidelberg, Mannheim en Weinheim. Vaak heel snel vol. Vroeg aankomen (ongeveer 12.00 uur)
Deze plek is fantastisch en is een van de beste plaatsen die we in Europa hebben benaderd. Maar ook hier regeert geld omdat de plaatsen heel, heel dicht bij elkaar liggen. 10CHF meer en iets minder voertuigen, velen zouden zeker meedoen, want zoals ik al zei, de plaats met zijn bomen en de rivieren is mega goed!
Zeer aardige operator en de plek op een zeer centrale locatie. Direct aan de Unstrut met watertoegang. Elektriciteit, levering en afvoer zijn inbegrepen, evenals douches en toiletten, hoewel dit één kamer is voor elk geslacht en het toilet is geblokkeerd tijdens het douchen. Vind 20 € per nacht voor een extreem smalle parkeerplaats vrij hoog. Dat levert eigenlijk geen acht plaatsen op.
Een van de beste plaatsen !! Vriendelijkheid, netheid, aandacht voor detail: alles past hier. Zeer goede prijs / prestatie verhouding! Het meer is geweldig en toch sta je aan de A in de wereld;) Ik heb niets te klagen, behalve: Als je wifi aanbiedt en dan toch zo zelfverzekerd € 7,50 !!! duurt per dag: het moet werken en het hoeft niet te stoppen. Geef er dan liever niet een consistent aan
Dit is een heerlijke plek met een fietspad direct voor de deur. De percelen zijn groot genoeg en het sanitair is zeer goed onderhouden. Het paar van de grondwachter is erg aardig en meegaand. Het punt van aftrek bestaat alleen omdat ik het enigszins toezicht van de schoolmeester op het verwijderen en scheiden van afval een beetje overdreven vond ... maar zeker verschuldigd was dat meedogenloze kampeerders dit veroorzaakten
Deze plek is erg duur. We hebben echter een fantastische parkeerplaats op het vuurtorenschiereiland voor het geld. We stonden op 3 meter afstand van het water en hadden praktisch een persoonlijke badplaats. Het was een erg leuke tijd daar! Het restaurant is ook erg goed in de selectie en kwaliteit van het eten met een zeer goede service. Het personeel ter plaatse is correct, maar enigszins onderkoeld.
Door geluidsisolatie relatief OK naar de nabijgelegen snelweg. Geweldig voor het verkennen van de oude stad. Omdat u gebruik kunt maken van de sanitaire voorzieningen van het sportveld (code op het parkeerticket), zijn 9 € plus V / E en elektriciteit ook geschikt
Het VE-station heeft geen aparte wc-spoelklep, wat ik ecklig vind. 15 € in munten mag geen verrassing zijn voor een WoMo-chauffeur. Ik vind de plaats erg goed en zeker te duur.
Dus de plaats is erg netjes! De locatie is erg goed voor het zwembad en het centrum. Het verkeersvolume is acceptabel, maar niet stil. De betaling is helemaal niet ingewikkeld, je moet naar het zwembad. 12 € Ik zou het goed vinden als elektriciteit en water inbegrepen waren. Dus 8 liter kost 10 cent en de kWh 60 cent. Dus alleen steraftrek vanwege de hoge prijs
Zijn ongeveer 80% permanente kampeerders. Maar uiterst vriendelijk personeel, helpt bij het zoeken naar ruimte. We hadden een parkeerplaats tegenover de sanitaire voorzieningen, die absoluut eerste klasse zijn !! De Kronberg en de Jacobskapelle en vele wandelpaden liggen op 6 minuten lopen. Rustige plek, komen zeker terug.
Voor een overnachting op doorreis of als een dag bezoek deze prachtige stad prima. 'S Nachts is het meestal rustig, maar ligt het op de weg naar een woonwijk. Wat vervelend waren de rij-instructeurs. Kort voor 8 uur begon de Krad-training. Levering die we niet hebben gebruikt. Het was open van 19.00 tot 09.00 uur en dan is het zelfs gratis.
De molen is eenzame top !!! Het restaurant was heerlijk! De twee dingen hebben 10 punten! Maar: ik denk dat de beschrijving uiteindelijk serieus moet worden veranderd. Bijna 20 € is volledig gedekt voor de onverzorgde plaats (alleen een iets dieper gemaaid weiland)! Broodjesservice beschikbaar en prachtige fietstochten mogelijk. Trein kan vlt irriteren, ik niet
De plaats aan de Saale is prachtig! Maar het is opgedeeld in gazon en uitzicht zonder hek voor 13 € en grind en uitzicht door middel van ketting link hek voor 10 €. Elektriciteit kost 2 € maar airconditioning waarschijnlijk extra (volgens bord). Toilet en douche (1 HerrenWC, 1 DamenWC en een unisex douche) zijn relatief nieuw, maar eigenlijk te weinig. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 3,9 km (niet 800 m) !!
Dus de sanitaire voorzieningen zijn eenzame top! Er zijn echter maar weinig plaatsen geplaveid, de meeste zijn erg zanderig en dus hellend dat wiggen niet volledig kunnen compenseren. De douche slikt ongeveer € 1 per proces, wat niet goedkoop is. Over het algemeen vind ik meer dan 20 € per nacht erg steil. Dat kost ook een camping met aanzienlijk meer oppervlakte.
Zeer goede parkeerplaats met elektriciteit en toevoer en afvoer. Leuke stad. Outlet te bereiken met de bus. Toiletten in de badkamer van 8-22 Ugr gratis. Atlantisbad is prachtig, ook toegankelijk vanuit het pitch restaurant is heerlijk
Het Gustav Schäfer Museum (zeer goed !!), ligt op 10 minuten afstand, zoals het hele stadscentrum. Elektriciteit, levering en verwijdering super! Garbage bestaat niet
De plaats is geweldig aan de Main. Noch wegwerpen, elektriciteit noch Restmüll.Man kan echter binnen maar 700 meter naar de stad, er is het begin van een toilet
Stond op de camping. Goede sanitaire voorzieningen, ontbijt broodjes. Een lekkere maaltijd in het restaurant. We loved it !! Echter, de brug over de rivier de Weser tot juni 2019 verlengd, waardoor veel lawaai betekent dat tijdens de week ... wat de camping natuurlijk niets kan.
De plaats ligt zeer dicht bij de supermarkt en het stadscentrum, maar dat is het. Slecht toilet. Zeer lawaaierig, vanwege het vele doorgaande verkeer op de parkeerplaats en jeugdclub er tegenover (prima, maar slecht voor de vakantie).
Zeer goed, platte grindplaats (12 plaatsen). Elektriciteit 6 uur voor 1 euro. Vuilnisbak en lozen vuilwater en toilet en waterinname voor campers mogelijk. Therme is niet de "Hamer" maar leuk. Waren hier een nacht en het was erg rustig.
De nabijheid van het water is geweldig! € 10 voor een betere parkeerplaats. Beheerder was erg vriendelijk voor ons. Tieners maakten misbruik van de speeltuin 's nachts met luide muziek. Kom hier niet meer terug.
Zelfs de uitwijkplaats is een zeer goede gelegenheid om te overnachten en de prachtige stad te bezoeken.
kan het alleen maar beamen: zeer goede plek, goede plaatsen, zeer vriendelijk beheerster
prachtig aan de Aare, snel in de prachtige stad
goede plaats, over Regiobahn uitstekende verbindung
zeer goede plek, grote percelen, zeer goede sanitaire voorzieningen, super auto verbinding naar de highlights van het gebied. Aan de voorkant van de ingang zijn 8 kleine camperplaatsen, niet gaan staan: beter door te rijden en mooier staan.
Zeer nette plaats dicht bij de Aare. In de oude stad van Vern kunt u comfortabel langs de rivier wandelen.
De plaats is erg rustig, de trein op de achtergrond stoort niet. De sanitaire voorzieningen zijn prima. Misschien kan de onderhoudsman een beetje ijveriger zijn in de inspectie van papier en drainage, maar er was op geen enkel moment overlast. Verse broodjes en trein-station zijn op 600m lopen. Uitzicht op de bergen is uniek mooi.