@Nussbis
- 2019
- Hobby Optima de Luxe
- 2023
Prachtige locatie aan het meer, vooral in het lager gelegen deel van de camping met een eigen klein toiletgebouw. Helaas is de temperatuur van de douche niet te regelen – pas op, het water wordt steeds heter!!! Een echte aanrader is de wandeling langs het meer, langs het dorp Le Dieu, waar je gemzen kunt spotten, en naar Le Pont.
Een droomlocatie voor natuurliefhebbers. Ideaal voor vele wandel- of fietstochten in het prachtige Engadin. Zeer schone toiletten en een kleine supermarkt met alles wat je nodig hebt. Hartelijk dank aan het hele Morteratsch-team❤️
De zaak is verouderd en heeft dringend diverse renovaties nodig, en het concept moet worden herzien: a) Helaas bestaat het aanbod van het restaurant voornamelijk uit diepvriesproducten (pizza en hamburgers). b) Er is geen echte winkel waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen. c) De toiletten zouden aan de vraag moeten voldoen; er zijn er al meerdere gesloten. En een vriendelijkere benadering van gasten lijkt me erg belangrijk.
Een groot pluspunt is de ligging tussen het prachtige stadje Le Conquet, dat u via de voetgangersbrug in 15 minuten kunt bereiken, en het schiereiland met strand en vuurtoren. Helaas zijn de sanitaire voorzieningen verouderd (maar wel schoon) en zijn de openingstijden van 17.00 uur tot 20.00 uur beperkt. verder zijn een beetje saai. Echter, vanaf 14.00 uur De slagboom is open en iedereen kan een vrije plek kiezen.
Een geweldige camping met een zeer vriendelijk en toegewijd team. Wij waren hier 4 dagen en verkenden de prachtige omgeving per fiets of te voet. Wij komen zeker terug!!!
Wat een juweeltje in de Pays d'Auge. Het jonge gezin is ontzettend vriendelijk en runt deze camping met veel liefde. Alles tip top in orde en zeer royaal, voor een zeer redelijke prijs.
Wij hebben hier twee hele leuke dagen doorgebracht. Een dag aan de azuurblauwe baai met in de avond een prachtige volle maan. Een dagje fietsen naar het nabijgelegen mooie kustplaatsje met de Casas Colores. De infrastructuur was uitstekend, grote parkeerplaatsen, schoon sanitair en zelfs het zwembad en restaurant waren open. Wat wil je nog meer als kampeerder?
Een absolute topcamping; Grote parkeerplaatsen, schone sanitaire infrastructuur, dichtbij de stad en bovendien een geweldig restaurant op het plein. Zelfs het zwembad kan eind september gebruikt worden.
We verbleven 2 nachten op het rustige (bovenste gedeelte). Het was ideaal voor het verkennen van de stad en de bushalte ligt vlakbij. Het plein is 's avonds goed verlicht en er zijn diverse videocamera's geïnstalleerd.
zeer rustige en ruime plaatsen. Waren hier op een zondag en alle winkels zijn gesloten. De infrastructuur is erg schoon en er zijn zelfs enkele fitnessapparatuur aanwezig. Supermarkten (Lidl, Alcampo) op ca. 500 meter (zondag gesloten). Dank aan de gemeenschap!!
Rustige parkeerplaats onder het Castillo met overdekte picknicktafels. Jammer dat de toiletten niet meer open zijn. Het was de moeite waard om het Castillo en de Molinos aan de Ruta Don Quijote te bezoeken.
De plaats is ideaal voor een bezoek aan de Molinos. We hadden het geluk om een fantastische zonsondergang en een supermaan mee te maken. We raden ook het restaurant Las Musas aan, direct naast de Molinos.
We hebben een geweldige week camping gehad. Pim & Käthy waren geweldige gastheren - bedankt voor alles. Dankzij de zeer goede verbindingen met het openbaar vervoer (trein en bus) hebben we vele unieke wandelroutes en bergdorpjes leren kennen. Wij komen zeker terug.
In alle opzichten een prima parkeerplaats!! De oude stad is gemakkelijk te bereiken met de bus. Geweldig servicestation voor kampeerders met alles wat ze nodig hebben. Het sanitairgebouw was erg schoon. Wat kun je nog meer wensen??
Zeer vriendelijke ontvangst en we voelden ons zeer comfortabel op de zeer mooie en goed onderhouden plek. Alles was zeer schoon - de rustige ligging direct aan het meer - het leuke stadje Iseo is in 10 minuten te bereiken. Een plek om te ontspannen. wij komen zeker terug. Heinz & Marianne