@OFC
- 2014
Sitecode: 197963
Een originele camperplaats middenin de natuur; vriendelijke gastvrouw en hartelijke ontvangst.Gebruik van douche en toilet, er is zelfs een buitenkeukentje. Vuil water lozen en chemisch toilet legen kan hier niet.

wat een geweldige plek om te overnachten. vriendelijke en behulpzame eigenaar, geeft goede tips over de omgeving. heerlijk rustig in mooie natuur.met een beetje geluk komen de kraanvogels over vliegen.

De locatie is prima maar alleen toegankelijk als je aangesloten bent bij Brit Stop.
Vriendelijke ontvangst, we mochten zelf de plek bepalen op het grasland met uitzicht op de druivenstokken. Proeverij in de shop met aankopen.
Prima camping, gastvrije ontvangst. Schoon sanitair en ruime plekken. Wij betaalden voor 1 nacht 26£, 12£ korting op de NKC kaart.
Prima plek om te eten en overnachten als je op doorreis bent.
Prima stadscamping, schoon sanitair maar verouderd. Goede uitvalsbasis om de mooie stad Bath te bezoeken. De wandeling er naar toe langs de rivier is een aanrader.
Een super overnachtingsplek aan een klein haventje met een lokale taverne. Op verzoek werd een gevarieerde gefrituurde vismaaltijd op tafel gezet tegen een verrassend lage prijs. Stranddouche en water inname mogelijk.
Mooie plek aan klein haventje,toegangsweg moeilijker voor campers boven 7.50. Zwemmen en stranddouche. Mooi terras aan het water bij de 2 restaurants.
Een 9 voor de locatie, het eten in de taverna Pronto is goed van kwaliteit maar voor Griekse normen zeer aan de prijs. Mevrouw de eigenaresse is erg dominant en niet vriendelijk naar het personeel. Konden in eerste instantie alleen cash betalen, zonder bon,na een woordenwisseling hierover konden we alsnog pinnen en kregen we een officiële afrekening.(wettelijke verplichting).
Wij hebben een weekend bij het speelveldje gestaan met 4 tenten. De kleintjes vermaken zich uitstekend op de trampoline en er is een ruime hoeveelheid skelters en fietsjes aanwezig voor algemeen gebruik. Vriendelijke beheerder,schoon sanitair. Een geweldige camping voor jong en oud aan de rand van het bos.
Goede overnachtingsplaats in jachthaven. Centrum op loopafstand.
Mooie overnachtingsplek aan een meertje, geweldig uitzicht over zee! Geen voorzieningen.
Prima rechte plaatsen, picknicktafels naast de camperplek. Betalen,15pond, bij de supermarkt op de hoek. Mogelijkheid voor een hapje en een drankje. Wifi aanwezig. Toilet en douche in het havengebouw.
Leuk haventje, camperplaats direct aan het water. Tegenover een winkeltje/café voor koffie en eigengebakken scones. (Snelle)Wifi beschikbaar.
Prachtige camping,mooie wandelroutes in de omgeving. Schoon sanitair en erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Top locatie (zeker nu de fruitbomen in bloei staan),gastvrije ontvangst. Prachtige uitvalsplek om Zuid-Beveland te ontdekken.
Prima camperplaats om de stad te bezoeken. De pluspunten zijn het schone sanitair en de tramlijn die voor de plaats stopt.
Prima plek om de omgeving te ontdekken. Raadzaam om met een camper vanaf 7 mtr, achteruit, via de uitgang in te rijden.
Ruime stadscamping met erg vriendelijke gastvrouw/heer. Enthousiaste beschrijving van Genua en treinkaartjes zijn bij de receptie te koop. Prima sanitair. De rit erheen is wat lastig voor grotere campers. Duidelijke bewegwijzering. Aanrader voor een stadsbezoek aan Genua.
Sitecode: 19888
Prima familiecamping aan het meer. Verschillende watersportmogelijkheden, schoon sanitair. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten naar stad en duingebied.
Zeer vriendelijk ontvangst. Mooie camperplaats in een mooie omgeving. Veel wandel en fiets mogelijkheden. Ondanks dat er geen speel mogelijkheden zijn, maar wel een geweldige vijver met kikkers hebben we ons prima vermaakt.