@OGRe
Lid van Campercontact sinds 2017
Handig voor de luchthaven Malpensa (20 minuten), maar duur voor wat je krijgt en niet veel te bieden. Half september €29 + €4 als je elektriciteit wilt. In de eerste plaats een permanente plek met een gebied tussen de bomen (schaduw), dat bij regen gedeeltelijk in modder verandert, dus kies/onderhandel de afgesproken plek. Sanitair schoon maar karig (geen toiletrol, geen zeep), betaalde douches (jetton). De camperservices moet ik nog vinden... (Er zijn veel muggen, maar dat lijkt momenteel overal)
Half september heerlijk rustig, met slechts een zestal campers op deze grote camping met mooi uitzicht over het meer. Wij betaalden €15, inclusief elektra (eigenaar komt 's avonds en 's morgens langs om op te halen, alleen contant). De bovenste en onderste rij zijn vrijwel waterpas, de middelste rij is schuin. Bovenste rij goede schaduw overdag. Faciliteiten eenvoudig maar schoon en mooie krachtige warme douches (gebruik jettons krijg van de eigenaar € 1 voor ~ 4 minuten). Restaurant/bar ter plaatse, maar nu gesloten.
Klein krap in de buurt van een drukke, zeer luidruchtige snelweg. het heeft schaduw, dus oké als je steendoof bent, maar we zijn snel verder gegaan!
Parkeren voor voertuigen langer dan 2,10 m kost € 3 voor 4 uur, € 5 voor 16 uur PLUS € 10 van 22:00 tot 08:00 uur. Daarom is een redelijke standaard 's nachts bijvoorbeeld 18:00 tot 10:00 uur = € 10+5. De automaat kan echter niet avond+nacht+dag optellen, dus je moet aparte kaartjes kopen van € 3, € 10, € 3. Met de ParkEasy App kunt u 24 uur parkeren voor € 15,29 (29ct app servicekosten) misschien zaten degenen die minder betaalden in het hoogtebeperkingsgedeelte of kregen ze maar één kaartje.
Nieuwe locatie aan de oostkant van de rivier, tegenover het busstation N 45.93684° E 6.42124°
Waren hier 2-3 oktober 2016: op dit moment (vanwege laagseizoen denk ik) wordt deze camperplaats ook gebruikt als basis voor lokale wegwerkzaamheden (kantoor en opslag). Geen invloed tijdens het weekend, maar doordeweekse begint het werk om 07:30 uur. De weg wordt gebruikt vanaf 06:00, maar niet met een enorme impact. Maandag nacht verbleven we op de parkeerplaats bij het Cirque (een must om te bezoeken, zelfs als je geen wandelaar bent), die lijkt te worden gedoogd voor deze periode. Goed servicestation.
Nog steeds top. 2e bezoek van dit jaar. Eigenaren zijn zelf camperaars. Rustig. Ruime, vlakke plekken met mooi uitzicht. Douche, wasmachine, droger. Dagelijks vers broodjesservice door de plaatselijke bakker (bestellen om 18:00u). Wandelen / fietsen. Tussen haakjes: er zijn geen toiletten, omdat ze werden gebruikt door de vele wandelaars / fietsers / kregen we te horen. Ik ben een (zeer) lichte slaper, maar ik heb de klokken niet gehoord ....
Nieuwe "drive-over" station, schoon, vrij. Uitstekend. Wou dat alle grote parkings dit deed. Parkeren toegankelijke gaan beide richtingen op de A1. Exact spot is in N hoek van de parkeerplaats (N49.99086 E 007.47605).
Nuttig stortplaats tijdens verblijf in bijvoorbeeld Lago de Suviana c/p. Dit is letterlijk een riool gat aan de kant van de weg met een waterslang in een doos, maar hebben zeker slechter gezien. We hadden echter niet het water gebruikt om bij te vullen, omdat dezelfde kraan moet worden gebruikt als voor het spoelen van het toilet.
Top-plek, gratis. 7m parkeervakken, eerste rij! Dump bij het service punt Badi, als je niet leeg bent aangekomen. water beschikbaar, 500m terug bij winkel.
Heerlijk, rustig, landschap, service. En ja, de (inclusief) douches zijn fantastisch. Eigenaren, afgezien van het Italiaans, spreken (alleen) engels. De prijs is echter € 12 plus € 3pp PLUS € 3 voor elektriciteit (indien gewenst).
Ski-stad. dood buiten. zowel c / p hier zijn op de hoofdweg zonder iets. we verhuisd.
GPS coördinaten zijn onjuist: het is niet net ten zuiden van de brug in het dorp, maar aan de noordkant (hoofdweg) van de brug en aan de oostkant, maar goed aangegeven. Eenvoudige grasveld met vlakke stukken, maar ook hobbels. Fijn als het droog, maar kan / zal interessant zijn als het nat is! Geen faciliteiten. Verschillende restaurants en biergarten in het dorp. Doodstil toen wij er waren 3.5.16, maar het wijnfeest begon de volgende dag!
1.5.16. Rustige parkeerplaats bij de plaatselijke voetbalclub en openluchtzwembad aan het einde van een klein dorp. Geen directe kosten, maar elektriciteit (indien nodig) € 3 / kWh om een te compenseren. Dus wees gewaarschuwd. Water € 0,50 voor 50ltr, lozen gratis.
29.4.16. Wegwerkzaamheden op de weg naar de locatie, lijkt een langdurige zaak. Bereikbaar vanaf Biedenkopf, niet vanaf Battenberg! Geen faciliteiten gezien, maar ook geen mogelijkheid om te betalen. Grote, rustige locatie, omgeven door wandelpaden (zomer) / langlaufen (winter).