@OOIEVAAR
- 2025
Fijne kleinschalige camping met volop schaduw en ruime plekken. Schoon sanitair. Je kan heerlijk even afkoel in het riviertje bij de dam, net buiten de camping. Je kan goed fietsen in de omgeving, maar de bewegwijzering is slecht.
Heerlijke camping met een prachtig uitzicht op sommige plekken. Twee lekkere zwembaden, schoon nieuw sanitair, ruime schaduwrijke plekken. Het heeft een verouderde uitstraling, maar dat is juist sfeervol. Leuke omgeving, maar voor fietsen( elektrisch ) soms te stijl.
Vriendelijke mensen en fijne camping. zeer ruime plekken en lekker rustig. schoon en nieuw sanitair. Heerlijk zwembad naast de camping waar je gratis in mag. Leuk gefietst langs De Loire.1 ster minder, omdat het naast een weg ligt, die je goed hoort en in de buurt van een spoorweg, die je ook hoort.
Vriendelijke mensen, maar mogen de boel weleens opknappen en gezelliger maken. Sanitair is schoon, maar echt heel erg verouderd. De plek was klein. Heel klein zwembad, dat in het hoogseizoen vol ligt. Goed voor 1 nacht.
Naast de camping een bogenbrug, waar 4x per uur een trein overrijdt. ik vind dat niet een rustige camping. Helaas konden we ook niet zwemmen in de riviertjes, omdat water verontreinigd was met e-coli bacterie. De rest wat iedereen schrijft klopt.
Heerlijke, schone, rustige camping met grote afgescheiden plaatsen. Schoon sanitair. Lekker meer om in te zwemmen met een strandje. In de omgeving kan je fietsen. De dorpjes vonden we saai.
Wij stonden samen met een andere camper op de parkeerplaats. Zowel ‘S avonds als ‘s morgens heel rustig. Komt door de vakantie denk ik.
Prima plek om gratis te overnachten. Grote parkeerplaats, waar wij als enige stonden. Veilig gevoel.
Fijne camping met aardige beheerders. Lekker rustig en grote ruime plaatsen met veel schaduw. Het heerlijke zwemmeer met ligweiden en strandje is natuurlijk geweldig. Het sanitair is nieuw en heel schoon. De receptie is heel duidelijk aangewezen. In de Correze zijn heel veel groene fietspaden( Velo vert) aangegeven. Als je de campingweg afkomt, zie je de route gelijk aangegeven. Prachtige fietstocht gemaakt naar Uzerche. Je komt geen auto tegen!
Fijne, verzorgde camping met een aardige, behulpzame beheerder. Prachtige uitzichten, ook vanuit het heerlijk zwembad. Prachtige route er naar toe.
Prima camping met aardige, behulpzame beheerders. Een heerlijk zwembad en schoon sanitair. Er was volop ruimte en schaduw. Het was erg rustig, maar dat kwam misschien door het hele warme weer.

Mooie, kleine, rustige, landelijke camping met prachtig uitzicht op de bergen. Schaduwrijke plekken. Eenvoudig maar schoon sanitair. Chemisch toilet legen kan. ligt wel naast een doorgaande weg, maar is ‘‘s avonds rustig. Lekkere pizzeria in het dorp. IJskoud beekje langs camping.

Een fijne, rustige camping met veel Fransen en Spanjaarden. Lekkere en schone douches. Vriendelijke eigenaren. Mooie zwemrivier met uitzicht op een deel van de vesting. Heel fijne en mooie fietstocht naar het hele mooie stadje Salies de Bearn. Een fietsroute zonder auto’s! Velo vert, camping heeft de plattegrond.
super camping! Mooie grote plaatsen met afscheiding op een terrassencamping. Schoon en nieuw sanitair. Aardige beheerders! Zo natuurlijk, rustig en relax. En natuurlijk heerlijk beekje! Dorpje op fietsafstand.
Fijne camping met hele grote plaatsen. Aardige ontvangst en net sanitair. Je kan ook lekker je hond laten rennen. het is bij een meertje met watersportactiviteiren. Daar een heerlijke verse pizza gegeten op een terras aan het meertje.