@OTG
- 2000
- Pössl 2Win Citroen
- 2011
- Buscamper
Prima camping voor een nachtje. Dorp is niet veel te beleven. Ruim terrein, net sanitair (geen toiletpapier). Zeer redelijke prijs, 18,5 met twee personen.
Sitecode: 19254
Prima plek dichtbij het centrum. Je loopt zo naar het kasteel dat in het centrum ligt. Mogelijk om toilet te legen, stroom niet bij alle plekken te krijgen. Er is maar 1 aansluiting, weten niet wat de kosten zijn. Plek naast speeltuin en sportvelden, voldoende reuring maar rustig in de nacht.
Schitterend uitzicht op zee, vriendelijke ontvangst. Sanitair in het midden van het terrein verouderd, maar wel schoon. Voor bij de ingang gloednieuw sanitairgebouw. Tien minuten lopen via het strand naar het centrum.
Wat een perfecte plek. Niets op aan te merken: aan het water, schone douches en toiletten (met toiletpapier), dichtbij centrum met gezellige terrassen.
Hebben in het dorp bij de informatie betaald voor een nacht, maar nu blijkt dat we om 7 uur in de ochtend weg moeten zijn, omdat ze geen maaien. Op straffe van een boete van 50€. Dat hadden ze wel eens mogen zeggen, toen we gingen betalen. Daarnaast werkte de stroom niet, geld ingeworpen maar geen stroom. Restaurant naast de camperplek, perfect eten!
Wat een perfecte plek. Ruim opgezet, geweldig mooi en schoon sanitair. Elke plek eigen stroomvoorziening en waterpunt. Bij aankomst wordt je kenteken automatisch opgenomen. Bij de automaat kies je daarna je kenteken, check je in en reken je af. Voor stroom aparte card waar je geld op kan zetten. Daar betaal je wel borg voor, maar krijg je terug bij vertrek. Totale kosten inclusief toeristenbelasting €30 voor een camper met twee personen.
Prima plek om te overnachten. Je loopt zo Emmerich in. Plekken duidelijk aangegeven.
Mooie plek als je op doorreis bent. Grote, rechte plekken met nette voorzieningen en picknicktafel. Er zijn maar vier plaatsen, niet mogelijk om daarbuiten te parkeren. Wij hadden geluk, was nog plekje vrij toen we laat aankwamen.
nette camperplek. Je loopt zo het centrum in met voldoende restaurants. Geen voorzieningen, maar prima voor een nacht.