@OTRC
- Hymer 780
- 2020
- Mercedes
- Integraal
boord met doorgang 2m staat er wel maar als je de plek bezoekt is het niet duidelijk waarom deze beperking. Wij hebben er overnacht met onze camper, hoogte van 3.20 m en 7.90 lang. eigenlijk is het een parkeer gedoog plek zonder voorzieningen op een waterkraan na waar de wandelaars veel gebruik van maken.
Geen voorzieningen en is eigenlijk een parkeerplaats voor vrachtwagens. zie foto’s
ondanks alle positieve reacties toch een kleine kanttekening. in de nacht veel last gehad van blaffende honden en dat brengt de sterren omlaag.
camper plaats is gesloten, wij naar de receptie voor plaats op de camping voor 2 nachten. kosten camper 2 personen en hond € 77,- Vroeg om compensatie gezien de werkzaamheden op het park maar hier geen gehoor. Wij komen hier al zo’n kleine 40 jaar maar dit is geen vooruitgang met deze nieuwe eigenaar Europark jullie krijgen een 5 negatieve sterren.
voor campers hoger dan 3 meter is de opgegeven route een probleem. Er is wel een andere ingang maar deze moet je ophalen bij de receptie. Zal een foto plaatsen van de route.
fijne camperplaats met zeer behulpzame eigenaren Thomas en Julia en David en Jenny ideaal plek voor bezoek Siërra Nevada te bezoeken
wij waren op doorreis maar dit is een ideale plek om Valencia te gaan bezoeken.
Leuke camperplaats weekend van 14 juni 2020 genoten van deze rustige plek. Leuke jonge eigenaren die net gestart zijn met deze groene plek. Een aanrader om deze te gaan bezoeken.
Leuke camperplaats om o.a Malaga bezoeken. Stoffige CP en jammer van het strand vol met stenen.
Alleraardigst ontvangen door Andre en zijn vriendin. Toerit naar grasveld voor grote campers wat aan de smalle kant. Brasserie is alleen open vanaf donderdag t/m zondag en wij kwamen hier maandag dus hier geen gebruik van kunnen maken. Komen zeker een keer terug om een toertocht in de mooie omgeving te doen. Heel veel succes en tot een volgende keer.