@OZON
We hebben een paar gezellige dagen gehad bij de Wevers. Door de kleinschaligheid heel persoonlijk. Aan de stamtafel gezellig koffiedrinken of borrelen. Tot de volgende keer.
Sitecode: 19131
We hebben hier 2 nachten prima gestaan. Er is een grote douche/toilet. Hele aardige medewerksters. Eén meisje spreekt Belgisch. Mooie fietstocht gemaakt naar Althea. Woensdag marktdag in Calp.
We vonden dit een geweldig mooie camperplaats. Je moet van rust en ruimte houden. Er is momenteel plaats genoeg. prachtige sanitair en alles inclusief. €15. Albaida leuk stadje om naar toe te fietsen.
Een prachtige camperplaats. We stonden hier 2 nachten. maar beide nachten stonden er een paar campers illegaal. Ook camperaars die gezellig voor de camper zitten, je kunt namelijk ook bij de picknick bankjes zitten ivm geen campergedrag. Zijn vandaag naar de caves Cordoniu geweest. Zeker een aanrader👍🏼
De camperplaats is prima op ong. 20 minuten loopafstand van de binnenstad. Nu een leuke gezellige kerstmarkt en een mooi winkelgebied. Maar om er op te komen 🙈 De medewerker van het zwembad heeft ons geholpen en daar hebben we ook betaald.
We zijn geholpen door vriendelijke jonge man. Hij heeft ons alles goed uitgelegd om met de bus/trein naar Rome te gaan. Ook hangen er borden met duidelijke Nederlands uitleg (maak daar een foto van) Op zondag langs het meer gefietst, wel erg veel verkeer, en slechte weg, maar gezellig in de plaatsjes( fiets met de klok mee) We zijn 4 nachten gebleven.
Bij Montova-sud gingen we eraf. Dan nog 19 km over 50 km wegen. Je koopt voor 5 euro 2 munten. ėėn voor erin en ėėn voor er weer uitrijden. Alles is aanwezig en gratis. Er kwam een meneer de gegevens ophalen. Heerlijke warme douches en heerlijk rustig.
Sitecode: 12075
Rustige, kleine camping. Vriendelijke beheerder. Sanitair hoog aan vernieuwing toe. 1 douche, maar wel lekker warm.
Een rustige, schone camping. Prima tussenstop naar of vanuit Polen. We betaalden €26 excl stroom en douche.
Een heerlijke rustige plek. we betaalden €24 incl. stroom. De eigenaar kwam s' avonds nog even een praatje maken. Ook mooie poten met honing te koop.
Prima, rustige, schone camping. We betaalden €32 alles incl. Waarvan €2 voor het lozen van ons chemische toilet.
We kwamen hier omdat we de afslag naar de andere camping hadden gemist. Eigenaar is erg behulpzaam en spreekt engels. We stonden er met nog 1 camper. Alles is aanwezig en schoon, maar basic. We betaalden €27 wat we erg aan de prijs vonden.
Een oase van rust. schoon sanitair en keurige plaatsen. vriendelijk en behulpzame eigenaar. We betaalden €28 incl.
Een prima plek om te overnachten. Alles ziet er keurig en schoon uit. Je kunt niet meer via de camping naar het strand. Ze wees ons richting het park. Daar is een geasfalteerd pad naar beneden. Maar het is een erg smal strand. In het park is een grote duitse begraafplaats.
Prima camping, wel veel schaduw door de bomen en daardoor werd het snel koud. We zijn op de fiets gegaan. prijs nu €20 , stroom €5.
Alles is aanwezig, dicht bij de stad. Wel omgevingslawaai, zoals de afzuiging van het restaurant. prijs inmiddels €29 voor 2 pers. wel alles inclusief. Mooie schone douches.
Een prima plek om te overnachten. Alles is aanwezig en keurig netjes. Eigenaresse spreekt goed Engels, en komt het geld in de namiddag ophalen. We betaalden €21 incl. stroom.
Prima plek in de tuin van de eigenaar. Eigenaar is erg behulpzaam tot het legen van je cassette aan toe. We betaalden €15 + €2 voor de stroom.
Wij waren hier op een vrijdag en zaterdag. s'avonds waren er 2 verjaardagsfeestjes en zaterdagavond een bruiloft met muziek. Toch vonden we het een bijzondere plek, waar genoeg te beleven is. En je bent op loopafstand van de oude stad.
We werden uiterst vriendelijk en behulpzaam ontvangen door de eigenaar. De plaatsen zijn mooi ruim, met stroom en water. sanitair erg schoon. Op loopafstand van het stadje. €27 inclusief.
We kwamen rond 16.00 uur aan en toen we aangaven dat we bleven overnachten werden we voor 4x entree en 1 overnachting aangeslagen €31,76. Het park is open van 8 tot 20 uur. Geen stroom, maar prachtige douche en toilet. Je kunt niet lozen. En het restaurant wordt gerenoveerd.