@Obanvanman
Lid van Campercontact sinds 2019
Grind parkeerplaats op 2 niveaus aan de rand van het bos. Biertuin in de buurt en een paar mooie wandelingen, maar verder niets. Geen bakken. Gaf het een 7 omdat we een goede nachtrust hebben gehad.

Ten eerste, ondanks de voorpagina, sluit deze plek nooit. Dit is onze derde winter in Scarabeo en tijdens de winter variëren de prijzen van 10 euro met uitzicht op het strand tot ongeveer 8 euro verder terug. De standplaatsen zijn ruim met uw eigen toilet, sommige hebben ook wastafels. Dagelijks brood en groenten 3 keer per week. Enorm bos in de buurt voor hondenuitlaten en een kleine winkel in het dorp. Stad dichtbij. Perfect.
Mooie, schone en rustige parkeergelegenheid naast sociale hal. Euro's om te parkeren, 3 euro voor elektrisch. Ik heb de betaalautomaat niet op water geprobeerd. Broodjesbezoek 's morgens om ongeveer 9. Track bij de ingang door velden om naar het volgende dorp te lopen, perfect voor hondenuitlaten. Over honden gesproken, de elektrische afrastering naast Aire is zeker LIVE!
Ik haat deze Franse geautomatiseerde aires. De laatste die we gebruikten, liet ons niet uit, deze heeft besloten ons geen water te geven. Andere kampeerders moeten bij Lidl flessen water kopen. Niemand om te bellen, ze werken alleen van maandag tot vrijdag, wat geweldig is omdat dit het paasweekend is. Anders is het prima als andere beoordelingen suggereren dat u niet wilt douchen.
Gepositioneerd naast een gemeentewegenafdeling die om 7 uur 's ochtends begint te werken. Waarom klinken je claxon gedurende 1 seconde om binnen te mogen wanneer je het voor 3 kunt laten klinken. Vrachtwagens en tractoren in en uit leuk en vroeg. Treinen begonnen om 6 uur en er was wat lawaai van de weg, en we hebben hiervoor betaald! Aan de plus is er een supermarkt vlakbij en een park met wandelingen. Ok voor een nacht denk ik.
Geweldige site. Perfect voor honden met een wandeling rond de vijver of in het bos. Supermarkt op 10 minuten afstand. Rij tot aan de paal. Volg de instructies op de machine en betaal voor een / twee nachten. U krijgt een kwitantie met een pincode. Selecteer een toonhoogte. Als u een elektrische retour naar de machine wilt met een ontvangstbewijs. U bent een terugkerende klant. Druk niet op Volgende en druk op Niet betalen. Hiermee gaat u naar de volgende pagina.Speelt
Sitecode: 21950
Geweldige plek om een paar nachten te stoppen. Merkte het teken niet op met een limiet van 8 m, we zijn 8,1 m en het lukte prima.
Aan de positieve kant was de site open toen we bezochten en voor 9 euro was elektriciteit inbegrepen. Aan de andere kant, hoewel het kantoor en de poorten open waren, is er niets meer na 30 september. Geen toiletten of douches dus voor water / chemicalie is er een standaard servicepunt bij de ingang. Er zijn meer dan 12 velden, maar veel van hen zijn omgeven door lage bomen, als je een grote bestelwagen vooruit hebt.
Zeer rustige locatie. Eigendom van een zeer aangenaam Nederlands stel. De faciliteiten zijn in een verbouwde schuur, rustiek maar zeer schoon. Heb niet het restaurant geprobeerd, maar het eten zag er erg leuk en redelijk geprijsd. Als je een hele grote camper hebt, raad ik je aan om vooruit te bellen. We zaten op het bovenste terras wat perfect was, maar we besloten allemaal dat 5,5 ton niet goed zou zijn op het onderste gedeelte.
Mooie en rustige plek om te verblijven aan de rand van het dorp op wat lijkt op een openbare parkeerplaats. Weg van snelweg was op sommige plaatsen bochtig, maar we zijn erin geslaagd in een 8 mtr 5T-busje.
Verbleef hier voor 2 weken in mei 17. Beton verharding aan de voorkant tegenover het strand is het hele jaar door beschikbaar, maar er is ook een groot grasveld achter die beschikbaar is vanaf Pasen voor het seizoen. Faciliteiten zijn allemaal schoon. 2 restaurants naast de deur met de stad en winkels 5 minuten lopen.