@Odiliapeel
hier een paar dagen gestaan alles is netjes op orde. Van hieruit gefietst mooie routes, langs de westerschelde is een aanrader . Makkelijk te reserveren via hun website , je hoeft niet meer in te checken en uit te checken,
mooi aangelegde camping alles toppie in orde . sanitair heel netjes en fijne douches
wij hebben hier 4 nachten gestaan, leuke kleinschalige camping. alles netjes verzorgd. direct aan het Drentse Friese wold natuurgebied heel mooi verrassend natuurgebied.
mooi aangelegd. Bij aankomst zou je niet zeggen dat er de camping achter ligt . mijn eerste indruk is goed , ruime plaatsen. sanitair is oké maar iets meer aandacht zou goed zijn . We hebben hier fijn gestaan
mooie goed verzorgde camping . paar daagjes gestaan en door het mooie Achterhoek gefietst. wij gebruikten hiervoor de app Routes door de Achterhoek ( gratis ) staan hele mooie routes op. Achterhoek wat ben jij mooi .
hier paar daagjes gestaan mooie omgeving om te fietsen naar Doesburg,Doetinchem en s Heerensberg . Sanitair was goed , niet bijzonder . Vriendelijk ontvangst en mooie ruime plekken om te staan
vriendelijke ontvangst. mooie plekken sanitair schoon Het doet wat rommelig aan maar het is goed om daar te zijn
mooie plek aan een park en meer wel druk bezochte plek in de zomer
aan de Donau achter het tallut wel , rommelig grote parkeerplaats met geen enkele gezelligheid Wij zijn verder gereden
mooie plaats om te staan lekker rustig in de nacht . Het dorpje even verkend met zijn smalle straatjes
mooie kleine camping met mooi uitzicht Toiletruimte netjes schoon . Vriendelijke eigenaren . mooie omgeving voor wandelen en fietsen met ebike goed te doen
Vriendelijke ontvangst we mochten zelf ons plekje zoeken op het nieuw aangelegd veldje wat er heel goed verzorgd uitziet . Ook het sanitair gebouw was heel netjes en schoon . zeker een aanrader
De camping ziet er goed uit we hebben hier 6 nachtjes gestaan Sanitair gebouw is mooi maar iets meer aandacht voor poetsen zou fijn zijn , in de douche hebben de spinnewebjes mij in de gaten gehouden Verder oké
extra verharde plaatsen voor campers gemaakte, plaats aan fjord is goed puur natuur Sanitair wat verouderd maar netjes
de plek is mooi . vriendelijke ontvangst. Het sanitair gebouw vraagt nogal wat aandacht onderhoud , het kan allemaal net
mooi gelegen camping alles netjes ,ruime plaatsen met mooi uitzicht van over fjord
vriendelijke ontvangst prijs 35€ . douche gelegenheid krap en matig toiletruimte matig Wel een wasje kunnen draaien en drogen . Terrein wel wat rommelig . al bij al het kan net
vonden het er rommelig nagenoeg vol plaatsen die vrij waren waren geblokkeerd door auto wij zijn verder gegaan
melden bij motel de plaats is mooi maar douche gelegenheid heeft wat aandacht nodig tegels zijn glad bij douchen, douche kop ligt los , geen spiegel wastafel maar wel heel ruim . voor de rest is alles oké
mooie plaats om te staan maar je moet wel betalen met een parkeer app staat aangegeven de app gedownload naar behoren ingevuld maar door slecht internet provaider lukte het mij niet ,toch maar blijven staan op hoop van zegen
Fijne plaats om te staan alles aanwezig en netjes .Vriendelijke ontvangst. Mooie fiets omgeving . Wij hebben genoten .
hier het weekendje van 9 juli gestaan Een goed verzorgde plek . van hieruit knooppunten gefietst de Achelsekluis, leendebos, strabrechtseheide en door de omliggende dorpen en gehuchten. wat is hier veel natuur .
Sitecode: 91921
we hebben hier ‘n weekje gestaan alles goed en fijn geregeld, alles netjes . van hier uit gefietst, wat is de Veluwe toch mooi . ook nog een bezoekje gebracht aan de Zandsculpturenfestijn in Garderen geweldig wat een kunstwerken
Mooi, vriendelijk en goed onderhouden camping . Van hieruit mooie fietsroutes gefietst over kerkepaadjes,bospaadjes,landweggetjes ,dorpen. Het was toppie
Mooi gelegen camping waar we ‘n weekje hebben gestaan in de duinen en met het mooie weer helemaal top Hebben van daaruit veel gewandeld en gefietst en de strandtenten niet te vergeten . Ameland een mooi en fijn eiland . Wij waren zelfvoorzienend vanwege Covid 19 Was weer een fijne week
vriendelijk ontvangst , goede WiFi En ‘n hele mooie omgeving om te fietsen .We hebben hier 5 dagen met plezier gestaan Vanwege covid19 zelf voorzienend
27 mei donderdag konden tot zaterdag blijven maar wilden graag wat langer niet mogelijk We hadden moeten reserveren wij vinden dit voor camperplekken not done
Gastvrij en vriendelijke eigenaars Sanitaire voorzieningen goed en netjes We hebben hier 4 nachtjes gestaan op de uitcheckdag mochten we de hele dag nog blijven staan zodat we nog ‘n fietstochtje konden doen Mooie omgeving om te fietsen . Graft (De Rijp ) mooi dorp om door te wandelen
Goed om te staan om vandaar uit met de trein naar Zermat te gaan. Geluid van de treinen is goed te horen ook 's nachts, maar dan zijn het er maar een paar. Sanitair is redelijk, douche niet te veel mee nemen anders is het ook nat. Zijn nogal gehaaste eigenaren. Overigens de camping ligt wel mooi kort bij dorp en trein.
Mooie plek om te staan, zijn weinig vlakke plekken, maar er zijn blokken aanwezig. Sanitair is o.k. Goede uitvalsbasis om de mooie omgeving te verkennen .
Mooi plek om te staan. We hadden de pech dat het mistig en wat regenachtig was, maar goed kunnen slapen, heel rustig en pikkedonker.
Mooie natuurcamping. Mooie wandeling te maken naar de gletcher, of met de trein de Berninaexpres door het mooie schilderachtige Zwitserland. Schoon mooi sanitair
Mooie locatie met fantastisch uitzicht, wel steil smal weggetje naar de boerderij, met beleid is dat wel te doen. Ze waren niet aanwezig bij aankomst, we hebben camper geplaatst op het erf. Ze komen zelf aan de camper door vriendelijke mensen. Badkamer, wc is binnen in huis. Zeer de moeite waard om hier te staan.
Mooie plek om te staan voldoende ruimte , nette douche,toilet ,handig de kiosk voor aanmelden . Van hier uit naar Biesbosch gefietst Bij Lage Zwaluwe met fietspont (alleen betaling per pin ) oversteken zit je meteen in de Biesbosch Paar mooie dagen gehad hier
Goede plek om te staan stonden op de verharde plek met uitzicht op jachthaven Sanitair is goed Van hier uit gefietst naar Zwolle ,Kampen is erg mooi
Stonden op een van de mooiste plekjes , sanitair was super schoon . Vandaaruit is het mooi fietsen o.a naar Stavoren Hindelopen Sneek Wij hebben genoten
Mooie camping en mooie camperplaatsen . Schoon sanitair . Mooie omgeving om te fietsen . Gastvrij
Gezellige camping in de duinen gelegen in het midden van Ameland en kort bij het strand , en fietspad . Vriendelijke ontvangst, net sanitair .
Wel irritant dat je met muntgeld moet betalen bankpasjes nl werken hier niet Eerst stadje bezocht en bij volksbank geld om gewisseld naar munten Bij informatiepunt (i) fietsroutes gevraagd gratis Verder is het hier goed om te staan aan de drukke Bodensee
Gezellig bij de boer Heel netjes sanitair Zelf weten waar je gaat staan Mooi uitzichten
Mooie camperplaats wel steil weggetje omhoog Alles netjes Aanmelden links naar beneden woonhuis Of hij komt zelf vragen om aan te melden
Klein gezellige camping aan een klein stromend riviertje Vriendelijke ontvangst en alles heel netjes
Goede camping en verzorgt Tot laat in de nacht hinder van de nachttreinen ‘s Morgens komt de bakker op terrein met vers brood
Goed verzorgde camping typisch Nederlands Vriendelijke ontvangst
Gezellige ontvangst en een beetje Tsjechië ‘s geschiedenis gehad van de Nederlandse eigenaar Ziet er allemaal netjes uit Plaatsen zijn achter het huis dus geen last van het weinige verkeer wat langs komt je staat lekker rustig
Mooie camping , alles heel netjes en heel vriendelijke ontvangst , gaf ons tips Zijn op de fiets naar het stadje Jindrichuv Hradec 4 km met zijn kasteel en gezelligheid geweest
Goed verzorgde camping vriendelijke ontvangst Sommige camperaars menen zo dicht bij je te willen staan dat je niet buiten kunt zitten 1 mtr
Sluit me aan bij de andere reactie ‘s. Zeer nette camping en vriendelijke ontvangst
Goede plek om te zijn van hieruit mooie wandeling te maken tegenover camping langs restaurant stukje blauwe route dan geel rechts wandel je door kloof heel bijzonder Je kan met de bus terug of je pakt de rode wandelroute kom je weer bij camping Hrensko alleen maar souveniers winkeltjes Wel een heel mooi gebied
Leuke gezellige camping met groot zwembad ziet er verzorgd uit Was in periode juli wel druk waren mooi op tijd Het dorp is mooi om te bezoeken met zijn imposante monnikenklooster echt monnikenwerk
Mooie plaats om te staan met mooi uitzicht over de landerijen en bij de brouwerij , wij hadden een leuke plek met uitzicht over de landerijen , bij gasthof kun je goed eten en niet duur.
Sitecode: 20600
Goed verzorgde camping Luxe douche gelegenheid en netjes
Mooie lokatie bij de molen, gastvrije ontvangst. Van hieruit gefietst langs de kust en langs de mooie bloembollen velden.
Goed voor een paar daagjes; sanitaire ruimte is o.k. Enkele douches krapjes . Om Deventer te bezoeken ideaal en om te fietsen ook .
Mooie plaats om te zijn. Alles was netjes. Jammer dat er geen douche aanwezig is, voor ons geen probleem. Als je IJslandse campingcard hebt hoef je allen de stroom en tax te betalen. Eenmalig aanschaffen € 149,00 en je kunt bij 42 campings terecht. Deze card kun je aanvragen via internet of op de ferry kopen
Ja, sanitair is wat weinig onderhoud en schoonmaak kon beter, maar ligt ook veel aan de gasten zelf hoe ze het achterlaten. Voor de rest kun je er goed staan. Wel op tijd zijn: staat om 10 uur 's avonds vol
Goede plek om te staan alles is er wat je nodig hebt en lekker rustig
Nette camping nieuw info op camping waar je je zelf kunt aanmelden in de avond komen ze ook nog langs zodat je alsnog kunt aanmelden Lekker rustig
Sanitair onderhoud matig, toiletten worden maar zo af en toe wat gepoetst. Dit is een goede camping voor aankomst of vertrek met de ferry maar meer ook niet
Ach er was wel wat muziek van een feestje vond het niet hinderlijk en ook niet iedere avond en de hond ja die blafte wel zouden ze iets aan kunnen doen. Vond het een goede plek netjes sanitair.
Wij hebben op de camping gestaan alles heel netjes gastvrije ontvangst Camperplaatsen zijn ook netjes Mooie fiets omgeving
Goede plek om te staan stonden in okt. En rustig ,in zomerseizoen zal het wel rumoeriger zijn Mooi fietsgebied
Heel vriendelijke ontvangst, alles netjes verzorgd ook de nieuwe kantine, douche en keuken. Mooie omgeving om te fietsen. Wijk bij Duurstede leuk stadje.
Mooie plek en rustig.
Geweest 8 augustus 2016. Wat is deze camperplek op en top.
Drukke parkeerplaats aan de weg. Achterzijde parkeerplaats. Vele vrachtwagens zijn weer vertrokken naar Nørre tomby strand. Is bij een restaurant en vlakbij het strand en lekker rustig.
Wij hebben niet op deze camperplaats gestaan grindbak. De weg er naar toe is schitterend.
Onduidelijk of deze plekken gratis zijn. Hebben voor de zekerheid toch maar parkeergeld betaald in de parkeerautomaat. Stad bezocht en overnachting gedaan.
Vriendelijke ontvangst. Ligging aan jachthaven. Alles netjes verzorgd.
Mooie plek om te staan. Met mooi uitzicht over fjord. Netjes verzorgd. Een aanrader om er te overnachten.
Hebben hier even pauze genomen en weer verder. Is veel netter geworden. Eerst was het gratis en niet verhard. Uitzicht is mooi. Er voor betalen is prima. Alle faciliteiten, behalve douche, aanwezig. Ik zou zeggen, doen als je in de buurt bent. Mooie wandeling langs fjord en een klein open lucht museum gratis.
10 augustus 2015 waren wij hier. Mooie plek om te zijn. Is niet meer gratis, NOK 100 per nacht.
Mooie plaats wel op tijd er zijn. Na vijven is het vol. Nette douche en toilet.
Heel mooie plaats met zijn uitzicht en zeker als het zonnetje schijnt. 22 augustus 2015.
Goede plek. We hadden wel mooi weer. Dus ons uitzicht was pleziervaartuigen en vissers. Allemaal druk in de weer. 23 augustus 2015.
Was dicht wegens werkzaamheden. Zijn dorpje verder gereden. Vikedal 7 km, daar is ook camperplaats aan de jachthaven met ook een schitterend uitzicht. 14 augustus 2015.
Sitecode: 19919
Mooie plaats uitzicht over jachthaven en fjord. Net sanitair.
Sitecode: 19053
Goed om er te zijn, met het mooie uitzicht.
Hele mooie plek tussen de bossen en langs rivier. Nette douche en toilet.
Sitecode: 19986
Goede plek aan de haven. Ook plaats achter de restaurantjes. Haven info gebouw daar hebben wij gestaan overdag en in de avond wat geluid van de veerboten. 's Nachts lekker rustig. Fijne douche.
Zeer nette mooie camperplaats! groet Hennie Adriaan 11 juni 2015
Mooie plek om te zijn, alles is aanwezig👍 . Van hieruit mooie fietsroutes ,wandelroutes .