@OebeleBijlsma
- 2009
- Dethleffs Globebus T4
- 2009

Prima overnachtingsplek aan de boorden van het stuwmeer. Prachtig uitzicht en alle basale voorzieningen zoals bakker en mini-supermarkt in dorp aanwezig. Als je zelfvoorzienend bent is dit een veel beter plaats dan de camping, die vel hoger boven het dorp op afstand ligt.
Andrea is behulpzaam in alles. Mooie plek voor bezoek aan fraaie stad. Met veel regen blubberig naast de camper (die staat op 2 verharde sporen, maar dat is in een groot deel van Italië op dit moment het geval. Voorzieningen ruim voldoende.

Overnachten dicht bij de binnenstad van Alençon. Naast een drukke weg. Ook 's nachts regelmatig vrachtverkeer. Vind dit zelf niet hinderlijk. Locatie zelf verder schoon en rustig.

Deze camperplaats ligt vooraan in de straat, direct links. Hoort niet bij de grote Wohnmobilstellplatz verderop in de straat. Inchecken bij de Sportscholen tegenover, waar je ook een kopje koffie kunt drinken of gebruikmaakt van de ontbijtservice. (of sporten natuurlijk) Prima faciliteiten en meestal nog plaats als alle mensen op de achterste camperplaats weer op elkaar gestapeld staan.
Alle superlatieven kloppen. Ontvangst met thee, biezen matten voor de camper, sanitair prima. Himi regelt alles: vervoer naar dorp, gebruik zwembad van naastliggende Riad etc. Een ware oase.
Alle voorgaande beoordelingen kunnen wij onderschrijven. Zeer vriendelijke plek, aangelegd door mede-camperaars. Wildpark om de hoek van de deur en prachtige fietsmogelijkheden met soms best stevige klimmetjes. Eind mei en wij staan hier met 28°. Morgenavond in de bijbehorende bistro een Italiaanse avond incl. 4-gangen diner.