@OlaN
Toiletafvoer aanwezig (derde rij op de parkeerplaats)!
Geweldige plek in Olivenhein. Veel ruimte, alles gloednieuw (klein zwembad wordt nog gebouwd - maar dat stoorde ons niet). Wasmachine & droger voor € 0,0. Goed en goedkoop eten in de bar. Goede fietsroutes voor e-bikes of MTB's in de omgeving. Zeer oude olijfbomen in de omgeving, meer dan 1000 jaar oud.
Superkamperen! Royale parkeerplaatsen ook voor grote campers. Met CC ACSI kaart alles voor 23€. De reis is behoorlijk hobbelig, maar goed te doen als je heel langzaam rijdt. Maar je hebt overal veel rust en natuur. Dergelijke oases zijn werkelijk zeer zeldzaam aan de Spaanse kust. Goede MTB-routes. Sterk aanbevolen!
Geweldig kamperen. Dit is onze tweede keer hier met de WOMO. In 09'23 betaalden we 25€/nacht (WOMO & 2 personen & elektriciteit 1300W).
Superleuke locatie! Puur natuur! Geen netwerk - dus als iemand het absoluut nodig heeft - moet hij ergens anders parkeren.
De Aire kost nu €20 + €0,66 toeristenbelasting.
Geweldige plek in de haven. Ernaast staat het gebouw van de Gandarmerie (je voelt je veilig :-)). Rustig 's nachts. Geen V/E maar voor één nacht en voor 0€ mag je niet klagen!
Het is eigenlijk een boerderij met veel vrolijke dieren die vrij rondlopen (kippen, ganzen, katten, honden...). V/E aanwezig maar geen prullenbak. We betaalden € 25 voor een nacht in mei '23. Dat vind ik al te duur. Elektriciteit kost € 2 extra.
Zeer mooie pitch. Alles is er. Definitieve aanbeveling👍
's Nachts parkeren - volgens de parkeerplaatsinformatie / zie foto) - verboden voor alle voertuigen tussen 23:00 en 06:00 uur. We reden verder. Zeer goed als parkeerplaats voor de wandeling maar niet meer geschikt voor overnachtingen (vanaf juli 2021)
Super parkeerplaats! De weg / weg hier is gedeeltelijk krap maar met een 7-8m WOMO absoluut haalbaar. Uitzicht vanaf hier op de berg Blanc is gewoon fantastisch!
geweldige locatie, rustig 's nachts en gratis! openbaar toilet beschikbaar, 100m naar Télécabine naar Prarion. Vele wandelpaden in de omgeving.
Bestaat niet meer op deze plek !!!! We kwamen er toen achter dat de nieuwe "Air de Service pour campers" hier is: N45 ° 30'34.8 "E6 ° 29'24.8". Onder het nieuwe adres was alles gesloten, kost 10,5 € per nacht + extra f. Elektriciteit en water. Helaas werkte het deursysteem helemaal niet (alleen toegang via EC-kaart enz.) En kwamen we er niet in!
Heel kalm en zeker. Gemakkelijke toegang of parkeren voor grotere WOMO op een parkeerplaats op de kade. Bovendien, een genoemde camping. Je zou daar naar binnen kunnen gaan, maar we bleven op de parkeerplaats. Op de "oude camping" vonden we een werkend toilet en water in een klein huis! Becker, tavernes etc. beschikbaar. Duidelijke aanbeveling voor 1-2 nachten.
Super parkeerplaats. HEEL stil, veilig, centraal gelegen met kleine winkels op ongeveer 300m. Om 8 uur komt er iemand en hij verzilvert (6 €). Elektriciteit is aanwezig en moet extra worden betaald. Tor blijft 's nachts ontgrendeld (alleen gesloten). Vanaf de snelweg ongeveer 8 km. Het is 28 km naar Venetië.