@Olafke
- 2000
Wat een mooie cp. Alles is voorzien toilet douche stroom vuilbakken en toilet lozen. Je hebt er heel mooi zicht over de westerschelde en de jachthaven. Je plaatsen kan je reserveren via de havenmeester en alles is mooi geregeld bij aankomst. Er zijn maar 6 plaatsen met stroom dus op tijd reserveren is de boodschap als je deze wil gebruiken. De havenmeester en zijn collega’s zijn heel vriendelijk en behulpzaam zodat alles héél duidelijk is. 👍👍👍
Zeer degelijke CP. Op 20 minuten wandelen van het centrum. Mooie ruime plaatsen met elektriciteit en je kan er ook alles kwijt. Proper is het ook. Handig is wel dat de aan/uit.net app installeer op je smartphone dan kan je alles activeren zoals stroom water en huisvuil.
Sitecode: 20342
Top camping. Mooie camperplaats alles zeer netjes en top sanitair. waren alle camping’s maar zo. 28€ was het ons zeker waard voor 1 nacht eind juni. Restaurant en zwembad zien er ook heel netjes uit alhoewel wij daar geen gebruik van hebben gemaakt. Tot in concarneau te voet 25 minuten. Camping ligt ook een beetje in de hoogte dus de laatste 200 meter zijn wel pittig te voet.
Heel goed ontvangst bij aankomst en een goede uitleg wat er te doen is in de nabije omgeving. Sanitair heel proper en hedendaags. zwembad verwarmd met uitzicht op zee al is deze beperkt. Wij waren daar met een camper van 7,5 meter en geen probleem om op je plaats te komen. Hou wel rekening als je de buurt wil verkennen is het een vrij stijle klim om de camping te bereiken maar met de elektrische fiets is het goed haalbaar.
wat een ontvangst deze man heeft passie in zijn werk. sanitair heel proper en de staanplaatsen zijn behoorlijk groot. voor de liefhebbers zwembad aanwezig en voor de kinderen wat speeltuig. Vlak aan zee. Fietstocht langs de kust mooi om te doen. Wij gaan zeker terug.
Vergeet niet om te reserveren en een toegangscode ontvang je 1 dag voor aankomst anders kom je er niet in camping bevind zich op afgesloten domein van Mont saint Michel.Propere camping sanitair proper en grote staanplaatsen 21€40p/d.Gratis pendelbus.Eetgelegenheden vlakbij camping.Smijt je ingangkaartje om het terrein op te komen niet weg deze bekom je aan de bareel met je toegangscode je hebt deze namelijk nog nodig om het terrein te verlaten.
Zoals eerder vermeld in andere reviews het is echt steil dus neem de grote bocht en die is goed te doen om de camping te bereiken. De camping op zich is heel rustig zelfs nog een dagje bijgeboekt. Eens ter plaatste zelf plaats mogen uit kiezen je ziet bijna van elke plaats de zee. Sanitair heel proper wordt 2 maal per gereinigd. Heel kort nabij zee +/- 300 meter en daar vind je verschillende restaurants. Deze plaats raad ik zeker aan.
Deze camping is gewoon perfect. Voor ons alles wat je kan hebben voor een goed vakantie gevoel en dan nog dicht bij de stad ook. 10 minuten met de fiets langs de rivier tot aan de stad eventueel pendel vanaf de camping. Niet goedkoop midden in seizoen maar geld waard. restaurant lekker eten en zeker niet duur. Ook alles aanwezig voor onze camper vrienden je geraakt er alles kwijt. Wie Firenze wil bezoeken perfecte camping.
Bij aankomst aan de receptie zeiden ze dat er geen plaats was voor onze camper van 7,5 meter. De manager heeft ons uiteindelijk met golfkarretje de plaatsen die nog vrij waren laten zien en mochten vrij kiezen welke plaats we wilden. plaatsen met veel schaduw wat een echte plus is in juli. Winkel heeft ook alles wat je moet hebben. Douches en toiletten simpel maar kraaknet. Zwembad is groot , zee 15 minuten wandelen waar je ligstoel kan huren.