@OlgavanderKamp
Prima camping voor doorreis. Plekken ruim, met gravel voor auto en gras voor zitplaats. Douche was heerlijk! Verwarmde vloer in sanitair gebouw. Alles was heel netjes en schoon. Direct aan de doorgaande weg maar geen last van.
je hebt 2 plekken langs de rivier. Noord is wilder water, de andere is bij een brug met een treinrails. Ruim terrein langs water, droog toilet en vuurplaatsen aanwezig. Je mag hier max 2 dagen staan. Wij staan bij Noord. De coördinatie hiervan is: 27FF+JPM Trollberget, Zweden ( hoop dat ik het goed heb gedaan). Plek is zeker de moeite waard
Fijne plek om te overnachten. Verharde plek met gras. Er zijn 5 ruime camperplekken. Sanitair is netjes en schoon. Bij het hotel melden waar je 15 euro betaald en de sleutel voor de voorzieningen krijgt. We hebben een prima schnitzel gegeten bij het hotel. Het dorpje is klein en stil met een bakker achter het hotel.
Mooie camping met mooi uitzicht. Sanitair is schoon maar pas op voor het hete water! Onder de douche wordt het in seconde 5 en 6 heet, daarna 3 seconden koud en de laatste 6 seconden is het lekker, daarna moet je weer op die knop drukken en begint t weer van voor af aan. Dat vond ik echt vervelend. Bij de receptie zei men dat dit tijdelijke was door een defect. Dorp in de buurt waar je wat kan eten of de kleine supermarkt kunt bezoeken.
Wat een mooie plek! Men doet niet aan reserveren en je kunt zelf je plek uitzoeken zodra je bent ingecheckt. Sanitair is prima en schoon. Er is een cafe waar in de middag eea te eten is zoals een pizza. In de ochtend verse croissants enzo. Brood een dag van tevoren bestellen. Alles best prijzig maar de locatie en het personeel maakt dat dit geen probleem is
Mooie plek met uitzicht over een meertje. je kunt nog een wandeling naar boven lopen, daar zag ik 2 hertjes grazen en had ik een mooi uitzicht over de omgeving. Toiletten prima. Donatie van £10 via een site kunnen storten, daarvan staat de Qr code te vinden op het mededelingenbord.
Mooie locatie met uitzicht over zee. Er wordt een donatie gevraagd voor de Reddingsbrigade als je er komt staan. Donatiebox staat op een klein scheepje voor de Reddingsbrigade. Wat een goed initiatief en geheel terecht om een donatie te geven voor deze mooie plek. In het dorp zijn openbare toiletten maar die waren tijdens ons bezoek niet schoon.
Prima camping met schone voorzieningen. Alles wat je nodig hebt is hier aanwezig en de plekken zijn heel ruim. Aardige vrouw bij aankomst. Aan de zijkant staan ongeveer 10 chalet die verhuurd worden. Alles is praktisch maar niet sfeervol. Ik vind deze camping duur ongeveer £35 per nacht, 2 pers, camper en stroom
Mooie camping aan Loch Lomond. netjes onderhouden, mooi sanitair, mogelijkheid voor water lozen en tanken enz enz. Wasmachine kost 5 pound voor wasbeurt, droger 3,5 pound. Alles klopt op deze camping maar de A82 loopt 40 meter verderop langs de camping, dat vind ik een groot nadeel. 2 nachten met campervan, 2 pers en stroom kostte 66 pound
Let op, geen douche en een basic luchtig toilet en afwasruimte, deze staan in de hoek van het veld met houten muurtjes die vrij van de grond staan, nooit de stank van je voorganger 😉 Geen douche was voor ons wel een dingetje, maar we zijn toch 3 dagen gebleven. Aardige eigenaren, schoon toilet, rustige camping, veel wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. Bus en trein op loopafstand. Campervan zonder stroom 20 pound pd. Stroom 2 pound pd.