@OliveVentje
Kleine gezellige rustige mooie camping, prima en schoon sanitair, hele aardige ontvangst, leuk stadje ernaast. Hond welkom en je kunt er zeker leuke wandelingen maken Goede plek om paar dagen te staan of voor de doorreis Top dus
In het laagseizoen zal het een fijne plek zijn met ruimte en rust Maar in het hoogseizoen is het extreem druk, je staat erg dicht tegen je buren aan (hutje mutje) Camping zit vol gezinnen met kinderen, dus voor de wandelaar zonder kinderen die van rustiek houdt is het geen aanrader Camping is in hoogseizoen overvol met maar 1 sanitair gebouw, (5 wc’s) je krijgt een soort “Efteling vibe” als je in de rij staat voor de wc Zonde, want omgeving is
Mooie camping, ruime plekken, goed sanitair, welkom ontvangst, kwakende kikkers, meerkoeten voor je tent, een groot konijn huppelt rond, een relaxte sfeer . Hond welkom. Fiets is handig, maar met OV bus kom je ook overal
Mooie camping aan riviertje, mooie omgeving, je kunt er flink wandelen. Honden welkom en voor kinderen is de rivier een speelfestijn. Fijne ruime plekken en prima sanitair.
Fantastisch mooie plek, rustiek, mooie omgeving, prachtig wandelgebied, super aardige relaxte eigenaren met hun erg lieve hond. Er wordt hard gewerkt aan een completer plaatje, maar wij vonden het nu al meer dan geslaagd We komen absoluut nog eens terug!
Super camping! Schoon sanitair, fijnste campingdouche die we ooit gehad hebben, mooie rustige plekken, aardige mensen en ontvangst Stadje vonden wij niet zo, maar je kunt flink in omgeving wandelen en fietsen Honden ook welkom. Als je de website leest denk je dat je op een overgeorganiseerde centerparcs plek komt, maar het is echt een fijne camping !
Wij herkennen de negatieve commands in de reviews niet. Hele rustige camping, grote plaatsen en super schoon sanitair Een super aardig ontvangst, niet alleen wij kregen een XXL reep chocolade en een fles stroop cadeau, ook de hond kreeg een welkomstcadeau;) Camping staat in natuurgebied en je kunt dus flink aan de wandel of fietsen WiFi is op de camping niet echt goed, maar misschien is dat ook beter voor het echte vakantiegevoel ;)
Prima kleine camping dichtbij het strand. Laat je niet misleiden door je eerste indruk, camping lijkt rommelig, maar is gezellig, rustig, hartelijke eigenaar en prima sanitair . Top plek voor honden ook, hondenstrand nabij!
Mooie rustige kleine camping met super gastvrije eigenaren en hun fantastisch lieve campinghond. Je loopt uit de camping een natuurgebied in waar je kilometers kunt wandelen of fietsen inclusief (zwem)(kano)vijver Sanitair super schoon en douches waar je in kunt dansen zo groot! Kortom meer dan 5 sterren waard ;)