@Olli2

- 2026
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Juni 2026
Tot nu toe prima... Helaas worden kaartbetalingen niet geaccepteerd. Helaas is er geen recycling. Zelfs glas en papier worden niet apart ingezameld. ...
Alles was GEWELDIG! Heel erg bedankt!
Het kan niet beter! Alles was geweldig! Bedankt daarvoor! We komen terug!
Volle 5 sterren! Erg aardige uitbaters die zelfs een verrassing in petto hebben. Zeer behulpzaam, sanitair superschoon! We komen terug.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
ALLES GEWELDIG! We voelden ons zeer comfortabel. Zeer, zeer aardige telefoniste. BEDANKT
De camping heeft een zeer mooie ligging aan de Silbersee. Helaas is er een spoorlijn in de buurt, wat erg vervelend is. De sanitairhuisjes zijn erg oud. Deze hebben wij niet gebruikt. Er is veel potentieel op deze plek. Maar helaas wordt het tot nu toe niet gebruikt. Voor deze omstandigheden is de prijs te hoog.
De plaats ligt op een goede locatie ten opzichte van de zeer mooie plaats. Helaas is de plaats erg verwaarloosd. Het was voor het eerst in onze lange campertijd dat we onze toiletcassette NIET geleegd hadden. afschuwelijk Het had geregend en de plaats was helemaal doorweekt zodat enkele campers met de tractor van de plaats moesten worden getrokken. We durfden niet naar de sanitaircontainer te kijken. 24 euro is veel te duur.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Tot nu toe alles ok! TV is niet mogelijk op onze staanplaats ondanks kabel. Er werd ons hulp beloofd, maar die kwam helaas niet. Kabel vanaf de naastgelegen parkeerplaats was ook niet in orde! Helaas.
Iedereen die hier klaagt, moet bij zichzelf beginnen. Alles geweldig! We zouden altijd terugkomen!