@Ollie
Gepensioneerde wedunaar. Maar nog steeds actief camperaar.
Voor meer info zie mijn website
www.zweers.nu
- Alleengaand
- 1996
- Rotec 640Z Ducato
- 2001
- Alkoof
Prima plaats om te overnachten. Ik ga al sinds 1997 met de camper op pad maar dit heb ik in die jaren nog niet gezien. Zo mooi aangelegde velden rond een kunstmatig meertje met fontein. Alles aanwezig en alleen voor wat je gebruikt betaal je. Ook de omgeving hier is prachtig op dit eiland.
Mooie CP dicht bij de stad. Niets op aan te merken. Alleen de snelle Wifi dat vergeet maar. Steeds overnieuw aanmelden met WW. Uit eindelijk alleen nog op de telefoon wifi en niet meer op de laptop. Jammer.
Grote ruime plaatsen. Terrein ziet er rommelig uit. Sanitair is schoon en douches een ruime voldoende. Bezetting receptie laat te wensen over.
De plaatsen zien er rommelig uit. Lang gras en tussen de stenen veel gras. Eind april alles gesloten. Je kunt alleen toilet en vuil water legen. Schoon water tegen betaling via automaat. Wifi niet te bekennen. De enige voordelen dicht bij het centrum en de winkels maar hierop zoek ik niet de CP plek uit. Van mij maar een ster.

Deze camping kan ik bij iedereen aanraden. voor deze prijs kun je ook op een Camper plaats staan. maar hier heb je een douche en toilet voor de prijs inbegrepen. De beheerder is aan aardige kerel met veel humor die regelmatig op zij step langs komt om te vragen of het naar je zin is. Sanitair is iets gedateerd maar wel schoon. De beheerder heeft de camping pas kort in bezit en gaat er zeker iets moois van maken laat hoj weten.
Op 14 juli hier een nacht gestaan. Mooie CP met ruime plaatsen. Jammer dat er altijd mesen zijn die denken dat een camperplek een camping is en met een auto en tent een plaats innemen. Verder alles aanwezig wat een camperaar moet hebben. Beziers is zelf ook een mooie plaats om te bezoeken.

Hier op zondag 30 juni gestaan. Mooie CP plaats met vriendelijke beheerder die ondanks de drukte nog tijd vond om mij te woord te staan. plaats met hele hoede Wifi. Daar kunnen de meeste plaatsen nog iets van leren. s ‘avonds om het water leuke knipperende lichtjes wat een feeërieke sfeer geeft. Erg gezellig. kom zeker nog eens terug.
Volgens het internet is deze camping definitief gesloten.

Super vriendelijke ontvangst door de beheerder. Mooie vrije plaatsen voor campers en caravans. Een prachtige plaats om dicht bij het Strand Horst te staan voor surfers en watersporters. s'-Avonds weer lekker naar je eigen staanplaats. Mooie schone en warme douches en toiletten. Ook is het van hieruit leuk fietsen, fietsen zijn op de plaats te huur. Hebben 3 dagen genoten van de 4 VVVV. Vriendelijk, Veilig, Vrij, Voordelig.
De straatnaam zeg al voldoende: In den "Benden". Voor mij was het een grote benden. Staan 4 campers, waarvan een er duidelijk een langere tijd staat. De camper is niet aanwezig maar heeft wel de gratis plaats bezet door o.a. een gasstel, fietsen, stoelen, koelbox, de e.d. op de plaats achter te laten. Kan niet anders stellen als zeer asociaal
Dat onooglijke hoekje bestaat niet meer. De CP is in april 2018 geheel vernieuwd. Er zijn nu 16 stroom aansluitingen. Voor 1€ 12 uur stroom. Het aantal plaatsen is tot 16 campers uitgebreidt. Het voorste gedeelte is netjes geklinkerd en het achterste gedeelte is voorzien van fijn grind. Daarbij zijn er 2 picknickplaatsen gekomen. Het is een pracht plaats geworden.
Mooie CP aan een snel beekje. Prijs is inmiddels € 6,= exclusief 40 cent tax p.p. Vriendelijke heer komt het geld innen en sluit dan de electra aan. Jammer dat je wel de stekker en alles kunt aansluiten maar dat er nergens is aangegeven dat er geen stroom op het stopcontact staat. Eveneens met de gratis Wifi, je weet geen WW. Anders een negen gegeven.
Mooie CP. De prijs is inmiddels € 6,50 incluisief verschonen, water en electra. Wij hebben van hieruit het Pruimen museum en het Noten museum bezocht op 17-4-2018. Zeer aan te raden. Liggen beide binnen 6 km afstand van de CP.
Mooie camperplaats. Zijn hier een paar jaar geleden geweest maar hadden toen geen fietsen bij ons. Wifi werkt uitstekend, douches zijn lekker op temperatuur en alles is kraak helder. Wat wil je nog meer. Touletpapier heeft elke "normale" camperaar toch zelf in de camper. En voor degene die ook nog willen kunnen afwassen, ga naar en dure camping ergens in de buurt.😡.
Wij kwamen hier op 29 juli 2016 toevallig voorbij en hebben een foto genomen. Cp is verhard met 2 pl. Ligt tussen straat en parkje. Water in herentoilet en 4 x electriciteits aansluitingen. Alles gratis. Max. 24 uur. Wij hebben hier niet overnacht.
Ik geef de plaats ook een vijf. Het is hier de bedoeling een beoordeling te geven van de CP en niet van de stad of de omgeving. Die beoordeel ik zelf wel wanneer ik goede informatie krijg over de CP. Ik vond de CP echt niet meer waard dan een vijf.
Mooie plaats aan het water, de Marne. Alles aanwezig, munten voor stroom en water om de hoek bij de Casino supermarkt. Op de plaats zelf is veel schaduw, op de gedoogd plaats sta je vol in de zon. Mooi pleintje met verkoelende fontein voor de hond met warm weer.
Zeer ongezellige plaats. Heel erg stil. Jammer van de oude plaatsen aan de Schelde. Voor minder valide moeilijk om het centrum te bereiken. Ons zullen ze niet meer zien in Temse.
De elektriciteit is defect. Plaatsen direct langs de weg.
Place de Gaulle op 12.04.'14 gestaan. Mooi plein, verlicht. Stond kleine kermis maar was toch plaats. Sani site 2803.
Jeanmenil is een klein plaatsje. Met een bakker die enkele levensmiddelen verkoopt. Verder is er alleen een pizzeria. Goed om te overnachten, ook voor grote campers.
10-8-2014. Plaatsen geschikt voor kleine campers maar bovendien smal. Wij ontvingen wel WiFi v.d. Off.de Tourisme. Sani met Visa-of Masterkaart betalen. Tijd voor Electr. en-of hoeveelheid water staat niet aangegeven.
Ruime plaatsen ook voor grote campers. Met regen wel modderig. Naast de Tourist info. De sani staat onderaan de kerk. Klein dorp met bakker en slager. Goede plaats om te overnachten. Er is geen electra.
Inmiddels een mix-parking waar je alleen nog grijs water kan lozen. De sanizuil zou met (geld-)munten betaald moeten maar is echter nog steeds kapot. Verder is het een goede overnachtingsplaats dichtbij dorp. Een 5 omdat de sanizuil al zo lang kapot is.
Sitecode: 21975
Airservice sanistation zonder stroom. Mooie plaatsen, kunnen meer dan 5 campers staan. (8 pl) Rondom bomen. Geen verlichting.
Wij waren hier op zondag 2 aug 2014. De winkels waren (i.i.g) 's-morgens open. Voor brood moet je dan naar de bakker. De zondagsmarkt bestaat uit 2 verkoopwagens t.w. schelpdieren en een slager. Vrijdagavond stond er een pizzawagen die een goed belegde lekkere pizza verkocht. (Aanrader)
Sitecode: 19610
Wij waren hier op 1 aug 2014. Er is hier ruimte voor 2 campers. Er zijn 4 stroom-aansluitingen. Men kan evt. op de aangren-zende parkeerplaats gaan staan waar men ook gebruik v.d stroom kan maken. Wij zijn doorgereden.
Aanvulling: straat heet Rue de Tacot.
Edit. De slagerij is er ook niet meer.
31-7-'14 hier gelucht op de speciale camperplaats. Staat aangegeven. Ligt naast jeu de boulebaan. Sani a.d. andere kant hiervan. Water innemen € 2,00 voor 100 ltr.
Beoordeling 7. Prima overnachtingsplaats. Voorzieningen gratis. Op CPstaan bakken voor glas, kleding enz. Maar geen afvalbak. CP staat aangegeven. CP is op naamloze weg tussen Les De Poil Rouge (350m en Les Beluzes (400m) N 46.46083 E 4.77532
Sitecode: 2049
Beoordeling 7. Op 26-7-'14 hierovernacht. Konden nog stroom nemen. Op 27-7 vertrokken door te verwachten overlast van feestgangers. Dorp stelt niet veel voor. Slager en supermarktje naast CP. Bakker ca.200m naar de andere kant vd CP.9
Locatie gesloten vanwege grote kermis. Geen alternatief of verwijzing naar andere locatie. Zijn doorgereden naar andere plaats en hebben Weimar overgeslagen.
Hebben hier in juli 2013 3 dagen gestaan. Leuke en vriendelijke eigenaar. Prijzen zijn nog steeds camper €5, en pp €5, inclusief tax €19,= voor camper met 2 personen. Douches en toiletten zijn nieuw. Alles rook nog naar de verf.
Zijn hier heden 24 juli 2013 vertrokken en hebben hier twee nachten gestaan. Vriendelijke eigenaresse, spreekt perfect Engels en Duits. Is ook een wasmachine aanwezig, gebruikskosten €3,50. Verder een kleine gezellige camping met veel schaduw onder kiwi- en notenbomen. Mooie plaats om te BBQ aanwezig. Alles 2x per dag schoon gemaakt. Dicht bijzijnde supermarkt is in Sempeter.
Kleine plaats, en je moet er achterwaarts inrijden. Bij zwembad en sportplaats. Hebben hier niet overnacht.
Mooie schaduwrijke plaatsen. Op fiets- of loopafstand ligt een mooi strandje met zwemlocatie in de rivier. Plaats opzicht is ook erg mooi met een fraaie oude kerk.
Zijn hier in september 2012 geweest. Zijn doorgereden naar andere plaats. Sanizuil was gesloopt, de douche was gesloopt en de toiletten waren erg vuil. Stond ook geen stroom meer op de zuil. Aan de achterkant van het terrein stonden veel zigeuners, (misschien dat dit de oorzaak was) Onveilig gevoel op deze plaats.
Geheel nieuw, erg groot. Net en schoon toilet/douche gebouw. Moesten voor de hond € 3,55 betalen. Voor een camperplaats erg duur. Alles apart betalen.
Erg aflopend terrein, camper bijna niet te plaatsen.
Hebben hier in 20 juli 2011 gestaan. Was erg slecht weer en erg mistig. Zijn via de Splugapass gereden met een camper van 7 meter en dat was geen pretje. Kwamen gelukkig deze plaats tegen en hebben hier erg rustig gestaan en alles was nog steeds gratis.
Zijn hier in juli 2011 geweest. Is geen fijne plaats om te staan. Veel last van heel vervelende hangjongeren. Gooien met flesjes water naar de campers en vinden het nodig 's-nachts vuurtjes te gaan stoken op de parking.
Dit is geen plaats om te staan tijdens de Pinksterdagen. Wij kwamen hier op zaterdag voor de Pinksteren aan en werden toen we net op de plaats stonden door een meneer van deze plaats gestuurd. De plaats waar wij stonden zou privé-terrein van hem zijn voor de kayaks. Verder stonden er 3 gtote auto's met aanhangers met boten. Ook op de zondag werden er campers weggestuurd.