@Ollie2020
- 2020
fijne kleine camping, mooi en rustig gelegen (10 minuutjes naar Exloo fietsen). alles goed voor elkaar hier en schoon. een echte aanrader (voor wie een rustig plekje zoekt)
Dirk en Akke, dank jullie wel voor de gastvrijheid. terecht zijn jullie CP van het jaar. alles is goed voor elkaar hier, schoon, netjes, ruim, rustig en een mooie locatie. we hebben hier geweldig gefietst (prachtige fietspaden). Deze CP is een echte aanrader 👍
niet de mooiste CP, en je moet zelfvoorzienend zijn. we betaalden € 22 voor 2 nachten ( incl. een € 2 tegoedbon voor het visrestaurant) maar wel vlakbij deze leuke stad
fijne, rustige camping. mooie locatie. vriendelijke ontvangst door Sabine. douche (1 aanwezig) kost €2, wifi is matig. er is geen warm water voor de afwas (anders 5sterren)
prachtige locatie, keurig sanitair. let op: geen stroom ! wij. betaalden £ 24 per nacht (camperbusje & 2 pers)
we stonden hier 2 nachten en betaalden £ 70 prijzig, maar dat zijn alle campings hier. toiletten (2), douches (2) zijn schoon. je moet soms wel even wachten. Aanrader dus, vooral naar Roslin Chapel en naar Edinburgh gaan
prima camping, ruime plaatsen. goede sanitaire voorziening. ideaal bij een bezoek aan Holy Iland
mooi plekje aan het water, geen voorzieningen, wel mooi uitzicht
5 sterren, dik verdiend. vriendelijke ontvangst, mooie staplek, uitstekend sanitair, en een prachtige omgeving. we stonden hier eind okt/begin nov en komen graag nog eens terug. bedankt voor alles !
we waren hier 3 nachten. het is een rustige camping zonder WiFi (en zonder toiletpapier). twee wc’s in een schuur (wel schoon). we hadden behulpzame medekampeerders (die ons hielpen met een afgewaaide luifel). we staan met ons camperbusje op heel veel camping, maar deze was echt te duur (voor het gebodene) we betaalden € 75 voor drie nachten.
leuke, eenvoudige camping. vriendelijke ontvangst. mooi in de natuur, ijsvogeltjes bij het vennetje midden op de camping. leuke fietstochten in de buurt
Sitecode: 20392
wat een heerlijke plaats om te staan met ons campertje. een vriendelijke ontvangst, zelf een mooi plekje uitzoeken, keurig sanitair en een prachtige omgeving. fietsen naar Venlo (leuke stad) is wat saai (veel langs grote weg) maar naar kasteeltuinen Arcen (zeer de moeite waard) is zo’n 18 km over rustige landweggetjes.
fijne camping met Friese eigenaren (opvallend hoeveel Friezen we hier treffen). Gezellig terras/biergarden en een prachtige omgeving. schoon sanitair mooi gebied om te fietsen en te wandelen. Tige tank Bob en Foekje
mooie camping en erg rustig nu in november. vlakbij het gezellige Vorden. we hadden de camping 5 sterren gegeven als er toiletpapier was geweest. wat kost nou een rol? en zouden de gasten (veelal ouderen) nu echt met het toiletpapier aan de “haal gaan” dit moet anders hoor !!!
wat een leuke mini-camping. rustig, prima faciliteiten. schoon sanitair, prachtige locatie. helemaal niets op aan te merken. zeer aanbevolen !