@Olliebus1
Mei 2026
2 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Dit is een goede plek om te parkeren. Alleen betalen is bijna onmogelijk via deze app. Als buitenlander kan je geen Zweedse bankrekening openen. Wij betaalden via Easypark. Via deze app kan je per minuut je parkeertijd regelen. Voor 46 uur betaalden we.SEK 552. Ook naar het centrum duurt lopend ca.50 minuten. wij per fiets. Ging prima en snel.Göteborg zelf is fantastisch.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Hier heb je alles zoals je het droomt.Alles klopt. Mooie ruime plaatsen,keurig sanitair en een heerlijke regendouche. Tel daar een zeer lieve en betrokken gastvrouw bij en je voelt je in het paradijs. Stap op de fiets na overleg met de gastvrouw en je komt op de mooiste plekjes. Extra vermelding voor het Schokland museum dat je gewoon moet bezoeken. Geniet daar ook van het terras. Een heerlijke plek waar we zeker terugkomen.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

prachtige plek bovenop de berg. Prima schoon zwembad met toilet/douche. Restaurant 's maandags gesloten. Goed dagmenu €15. Ook prima van de kaart eten. Water en toilet lozen. Heerlijk rustig. Mooie uitzichten. Weg hiernaartoe bochtig maar goed te rijden. Dank aan de gemeente voor deze gratis super plek. Hebben 2 nachten gestaan.
wij waren hier begin augustus. prima plek. lozen en innemen. erg rustig. politie rijdt regelmatig langs. Met bus naar Bilbao geweest. kosten € 2.15 p/p. 20 minuten in bus. Bilbao viel ons tegen. Guggenheim is ons te modern. Architectuur Guggenheim is fantastisch. Terug met de bus uitgestapt in dorp en goedkoop zitten eten bij Shoarma tent. prima plek. Dank aan gemeente voor deze lokatie.
wat een heerlijke plek. Geen voorzieningen op deze plek. Wel toilet bij het zwembad en een heerlijk terras met drank en snacks. Mooi wandelpark naast de CP. Leuke stad met terrassen en eetgelegenheden. Wij bezochten een frietkot met prima patat. Een aanrader voor rust zoekers en nog gratis ook. Dankjewel gemeente Arendonk.
we zijn hier neergestreken bij toeval. Het is een prachtige plek in de wijngaard van Daniël. Er zijn verder geen voorzieningen. Wel vooraan bij de weg twee elektra-plaatsen. Maar in de wijngaard sta je mooier en rustiger. Daniel is een lieve man die 's avonds de huur komt halen en op verzoek een glaasje wijn schenkt. Wij namen een witte, fruitige, lichte wijn. Dan slapen in totale stilte. Zeker een aanrader.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden