@Ollo
Lid van Campercontact sinds 2019
Omdat de plaats om 11 uur op de vertrekdag moet worden gewist, moet je quasi min. 2 nachten Locatie is geweldig voor een bezoek aan Berlijn. Sanitaire voorzieningen in de containerput ... maar het werkt. Vliegtuigen lawaai!
Zeer mooie en rustige plek. Direct aan het zwembad met natuurlijk meer (naturisten mogelijk). Schoon sanitair. Jammer dat er alleen rollen uit een machine komen. Prijs: 2E + 2K, Womo, extra kosten 33,80 €
Sitecode: 20644
Leuke camping aan een meer. Meestal permanente kampeerders. Apart gebied voor campers in een weiland onder bomen. Reinig sanitair.
Helemaal oké voor een nacht. Door Google-navigatie gaat het goed door het bos naar Phantasialand in ongeveer 30 minuten. Elektriciteit met 50 cent munten. Parkeerkaartautomaat was kapot, de kassier kwam 's morgens persoonlijk. Te voet is het slechts een paar minuten naar Liblar. We raden de Italiaanse "Da Toto" van harte aan.
Er is absoluut niets om over te klagen. Locatie perfect. Uitrusting zeer goed. Heerlijk eten in het restaurant. Zeer vriendelijk personeel.
Zeer goed voor een kort bezoek van Heidelberg. Wanneer de atleten om 22.00 uur vertrekken, is het erg stil. Helaas is er (nog) geen stroomaansluiting. De douches en toiletten zijn schoon en open tijdens kantooruren, niet 's morgens. Met de fiets heb je ongeveer 20 minuten in de oude stad nodig.