@On_the_road
Lid van Campercontact sinds 2019

13/5/2021. Nieuwe camperplaatsen aangelegd, royaal van formaat, maar slechts 10 plaatsen. Vanaf 14 maart wordt £ 5 per nacht in rekening gebracht - zie foto van wegwijzer. Afgezien daarvan is het een leuke plek aan de voorkant, toiletten in de buurt, net als de vis- en frietkraam, 's nachts rustig

Het is een eenvoudige parkeerplaats met 2 grote parkeervakken, niets bijzonders, geen services. Maar de uitzichten over Loch Lomond zijn bijzonder. Verkeerslawaai tijdens de nacht was minimaal.

Een uitstekende gratis site, zeer schone en modern ogende, royale baaien. Volledige diensten, informatiebureau in de buurt, speeltuin, zelfs een jeu de boules-baan.
Kom hier nu, 4 keer per jaar, voor het verleden ?? jaar. Ik had de beoordeling door Madcow NIET gelezen. Aangekomen om 20:20 uur lokaal vlak bij de trein, en absoluut GEEN campers. In september was er 50+. Sprak met een handler van politie / veiligheidshond en hij zei dat dit met betrekking tot immigranten was. Dus ging verder naar een andere oude spook Wissant, en had een rustige nacht. Ik hoop dat ze het probleem oplossen voor mijn terugkeer.
Sitecode: 20290
Een van mijn favoriete sites en het is GRATIS. Waterdiensten en enkele elektrische, maar u betaalt met tokens. Geweldige plek om de binnenvaartschepen voorbij te zien glijden en over het algemeen tot rust te komen. Nogal een ontmoetingsplaats voor Britten voor de veerboot / Chunnel terug naar het VK. De meeste winkels liggen aan de andere kant over de brug. De supermarkt ligt aan deze kant van de rivier, voorbij de brug en ligt op loopafstand.
Ja inderdaad ... wat een plek en het is gratis! Geen bewegwijzering op de nadering, stel voor dat u N51.37984 E5.32927 gebruikt als een tussenliggend punt en sla dan rechtsaf. Geen voorzieningen, maar er zijn toiletten in het gebouw. Vuilniszakken, en er zijn veel, waren vol en vol. Geen enkele service klopt de score, maar deze plek heeft de wow-factor. Ik zou verwachten dat deze plek in het weekend erg druk is.
Het kostte me (mijn satellietnavigatie) 3 pogingen om deze plek verborgen in het bos te vinden. Bij mijn tweede poging kon ik het zien maar geen toegang aangezien de barrières omhoog waren. Vreemde plek, het heeft de juiste naam, vol met stukjes en beetjes, vooral voor de kinderen. Het moet dus een geweldige plek zijn voor de kinderen om te spelen, wat betekent dat het in het weekend luidruchtig / druk zal zijn. Let op, in deze tijd van het jaar vallen de noten van de bomen.
Een gratis camping vlak bij het stadscentrum. Het was snel vol, maar de late campers parkeerden net op het parkeerterrein. Geweldig om te fietsen veel paden, groene parken en veel cafés, enz. In het centrum van de stad. De nabijgelegen supermarkt was ook redelijk goed. Bleef een paar leuke dagen. Bedankt Lippstadt
Een goede 9.5 !! Heel dicht bij mijn ideale site. Ik zal niet ophoesten wat andere mensen al hebben gezegd. Bakkerij en supermarkten op korte afstand, een observatie. . van mannen wordt niet verwacht dat ze de was doen. . . omdat de wasmachine en droger zich in het damestoilet bevinden. ;-) Een mooie compacte schone site, die ik aanbevelen.
Blijf hier eerder, een leuke site. Ik hou van de lay-out lijkt meer ruimte te geven. Volledige service en een goede prijs. Tal van gebieden om te wandelen / fietsen. Supermarkt in de stad is slechts een korte fietstocht verwijderd. Zou hier weer verblijven
Ik begrijp niet hoe dit een 10 kan scoren. Het is een stuk braakliggend terrein, enkele grensblokken, een bord met camperplaats en een lading van 5E50. Het heeft GEEN diensten en de afvalbak was vol en liep over. Fahr moet naar Dettlebach kijken, het heeft een vergelijkbaar algemeen gebied, het heeft volledige services, elektriciteit, een veel betere site. Dit kan zoveel beter zijn, maar totdat het zover is, zal ik het niet meer gebruiken.
OK, geen toilet legen of grijs water dumpen maar dit is een leuke vriendelijke site, geweldig uitzicht. Ze hebben de capaciteit uitgebreid om meer campers te huisvesten, misschien tot 12. Geweldig uitzicht op het wijneiland. Drinkwater verkrijgbaar uit de kraan maar niet geschikt voor slang. Zeer schone toiletten en douche en een zeer vriendelijke gastheer. De weinprobe in de avond was een groot ding. Ik zal deze site opnieuw gebruiken.
Een van mijn bezoeken aan plaatsen, dit is voor mij een geweldige site. Veel ruimte, alle voorzieningen, super schone prullenbak. 3 supermarkten in de buurt, en de kleine veerboot zorgt voor amusement. Super goed
Dit is een uitstekende site en het is gratis. Hier eerder verbleven en het ziet er nog steeds goed uit. De watermeting was iets nieuws en ik heb zelfs 50 cent uitgegeven voor 50 liter water. Neem een buiging Mosbach, uitstekende site.
Verbleef hier voor een week, begin september. Een zeer mooie camping, parkeerplaatsen waren ruim. Ik had zelfs een kleine boom die me wat schaduw gaf. Goede fietspaden in de buurt kunnen fietsen naar de supermarkt en Bernkastel-Kues. Mijn enige kleine negatieve punt was 1) het vinden van de elektrische kast en vervolgens 2) er toegang toe hebben. Ik raad deze site aan en ben van plan hem volgend jaar weer te gebruiken.
Hier begin september aangekomen. Ik was de eerste camper hier en het zag er zo onverzorgd uit. Het omringende gras was lang. Er is elektriciteit, maar deze is vergrendeld, geen water, geen dumpen van grijs water, noch de toiletcassette. Kan niet zien hoe je deze plek een 10 kunt geven ??? Ja, het was stil, maar de schepen die ik graag kijk, verdwenen uit het zicht aan de andere kant van het eiland. Nee niet weer.
Het is gratis en het is recht aan de Neckar. De parkeerplaats ligt op een lichte helling, zeer open en goed uitzicht op de rivier de Neckar, en het grind werkt over de rivier. Wat lawaai van de weg, maar niet zo slecht als een nabijgelegen achtertuin met BBQ-lawaai. De supermarkt is in de buurt, GEEN voorzieningen, maar de vuilnisbak werd 's morgens geleegd. Zou deze site zeker weer gebruiken, het is geweldig om de binnenschepen langzaam voorbij te zien gaan ..
Ideale plek om te overnachten wanneer u het museum de volgende dag vroeg bezoekt. Op maat parkeren voor campers, GEEN diensten, maar het was rustig tijdens de nacht, het was gratis en ik zou het opnieuw gebruiken, bedankt.
Eerst is het gratis. Een uitstekende locatie, vlak, hard staand gebied alleen voor campers. Recent uitgebreid zijn parkeerplaatsen geïdentificeerd. De pub naast de deur, goed bier en goed eten. Een heel goed voorbeeld van een kroegstop. Negatief wat weggeluid kan worden gehoord, maar het is niet slecht. Aanbevolen en ik zal het opnieuw gebruiken
Eerst is het gratis. Leuke kleine aire maar het heeft eigenlijk maar 8 op maat gemaakte camperplaatsen. Dit is het tweede jaar dat ik de site heb gebruikt en ik vond pas dit jaar de services - verborgen in alle geparkeerde auto's. Erg druk, de 8 slots waren vol voor veertien. Het stadscentrum is niet ver om te wandelen met veel winkels etc. Zou het opnieuw gebruiken.
Eerst is het gratis. Het is een leuke kleine aire, niveau maar op een lichte helling, met diensten. In het midden van een leuk dorp niet ver van de N10. Het was leuk een rustige, zeer ontspannend, met een park naast de Aire. Er is niet veel meer dat motorhomers nodig hebben. Goed gedaan Villedomer, ik hoop snel terug te komen, je staat nu op mijn lijst.
Sitecode: 19389
Eerst is het gratis. De site is verdeeld in campers en bussen, busgeluid in de ochtend. Goede site in een kleine hoek. Het is maart, maar toch, de site is vol voor 14.00 uur. De site zou gemakkelijk 4x groter kunnen zijn om het hoofd te bieden aan de hoeveelheid motorhomes die later werd geprobeerd. Sommige geparkeerd in de straten in de buurt. De politie deed een rondleiding op de site en verhuisde slechts één camper geparkeerd op de hoek van een kruising !!!
Eerst is het gratis. Het is nieuw, zeer schoon en aan de rand van een grote stad. De lay-out is ontworpen door iemand die motorhomes begrijpt. De baaien zijn breed, van een goede lengte en. . onder een hoek met elkaar. . dit maakt zo'n subtiel verschil bij parkeren. Wanneer geparkeerd ziet u nog steeds het gebied buiten, niet alleen het volgende campersvenster. Goed gedaan Zaragoza, nu een Lidl / supermarkt zou geweldig zijn.
Een uitstekende gratis site. Grote baaien, vlak, veel ruimte, en er is een haag om te schuilen achter als winderig. Er is ook een picknickplaats, waar enkele andere campers 's nachts geparkeerd staan. De politie deed een rit door en vertrok zonder commentaar. De picknickplaats geeft een prachtig uitzicht op de stad. De weg van en naar Morella ondergaat momenteel een grote upgrade, maar het is zeker de moeite waard om te rijden.
Deze site is door het bos een eenbaansweg. Op de locatie was de grond niet vlak. het is nergens in de buurt van winkels of iets anders. Kijk eens rond, het is een triest uitziende site. Besloten om het te missen en verder te gaan.
Een mooie site net buiten het gemeentehuis. De plaatsen waar het goed is gedefinieerd door heggen. Het was aan het einde van een niet-doorgaande weg, dus heel weinig verkeer
Dit is een van de mooiste sites die ik ook ben geweest. Zeer goed gedaan Weilmuenster. OK Het is een beetje buiten de autobahn, maar zeker de moeite waard. Het was schoon en opgeruimd en volledige diensten. In de ochtend werd het schoongemaakt en de bloemen verzorgd. Supermarkt, Aldi en achtergrond in de buurt. Dit is een gratis site, maar overweeg alstublieft een donatie voor het bijhouden van de site. Ik reik niet snel tienden uit, dit is mijn eerste, perfect
Ik was hier vorig jaar en ik vond het leuk. Dit jaar hebben ze de omvang van de site vergroot. Het blijft goede waarde bij 5E, maar let op dat het populair is niet te laat. Boodschappen doen. een supermarkt net aan de bovenkant van de weg. Entertainment, kijk naar de kleine veerboot of de schuiten die de rivier op en af gaan. . . . ontspan gewoon.
Ik ben hier gebleven en heb de site in 2016 beoordeeld. Een opmerking die ik heb gemaakt, was dat het wat TLC nodig had. Nou, het heeft wat TLC ontvangen. Goed gedaan Mosbach de site is nu super !!! Ruimte voor nog 10 campers en 2 zeer stevige tafelbanken die kunnen worden gebruikt. Een geweldig voorbeeld voor anderen. . . Ik ben het meest onder de indruk.
Ten eerste is het gratis, dank hiervoor. Hier eerder gestaan, het is een mooie open rustige plek. Volop ruimte voor de campers en af en toe een hondenuitlaatservice. De locatie is perfect, een stukje verwijderd vanaf de N10, je hoort het verkeer niet. Zal deze plaats opnieuw gebruiken.
Het is gratis, maar het terrein is hellend in 2 richtingen, keggen vereist. Het was erg stil maar ook erg vochtig. Gezien de weersvoorspelling voor temperaturen onder nul, was dit misschien niet de beste plaats om te zijn, dus niet overnacht.
Uitstekende gratis plek. De plaatsen zijn ruim en goed gemarkeerd. Aldi aan het begin van de weg. Bleef slechts één nacht omdat ik 's ochtends wakker werd met -5 ° C vorst. Zal terugkeren als het er uitnodigend uitziet. Bedankt
Eerst is het gratis. De camperplaats bevindt zich rechtsboven op de parkeerplaats. De camperplaatsen zijn goed geïdentificeerd. Het was ook vlak en vlak. De parkeerplaats was overdag druk en 's nachts rustig. Water voor de diensten was NIET beschikbaar. Evenso was het een goede plek voor een overnachting, met 2 andere MH's voor gezelschap.
Voor 8 euro per dag is het een goede prijs gezien de locatie naar Madrid. Met diensten, maar geen elektra. Plat hard oppervlak en veel ruimte. Geen camping toegestaan (normaal), maar er zijn zomerstoelen die u kunt gebruiken. Slechts 300 meter van het grote winkelcentrum, met een E.Leclerc-supermarkt en goedkope brandstof. Aan de andere kant van Pinto is het treinstation, 5Euro20 terug naar Madrid. Aanbevolen
Eerst was het gratis en de diensten waren gratis en het heeft uitzicht op het klooster, maar dat is het. De site is een beetje afvalland, voornamelijk vlak, aan de achterkant van een gebouw. Veel bewijsmateriaal waar houtvuren waren geweest. De voorkant van het gebouw had Graffiti erop. Na de sites in Chincilla en zelfs Garcimunoz deze plek was een fooi, sorry! Ik blijf 's nachts maar was nooit ontspannen, niet aan te raden.
Eerst is het gratis en niet ver van de snelweg. Ik heb eerder verbleven in Chinchilla (47979) dus dit had hoge standaard te volgen. Maar de baaien zijn smal (grootte van de auto?), En de niet-niveau, een kroon. De waterdiensten waren uit, maar later liet een Spaanse kampeerder me de niet zo voor de hand liggende klep zien. Het regende, dus ik zag niet veel van de stad. Plus kant, het was rustig, en ik heb goed geslapen, een goede overnachting.
Eerst is het gratis en het is een heel mooie site. Het is vlak, schoon, goed verlicht, met diensten. Geen stroom, maar de meeste units hebben nu zonnepanelen. De heuvel stad is interessant, de trap op. De bakker, winkels en het infocentrum bevinden zich aan het dorpsplein. Een must om te bezoeken is de Cuevas del Agujero. Heb hier 2 nachten doorgebracht, geen blaffende honden ?? rustig. Mijn enige kleine punt van kritiek zou zijn dat de grijze waterstortplaats een beetje kort is.
Eerst is het gratis. Het is een van de beste gratis sites die ik heb bezocht. Op maat gemaakt campergedeelte, gemakkelijk te bereiken, hard op een lichte helling, gratis diensten met een dubbele baai, geen stroom. Aldi, Chinese Bazzar, winkelcentrum met supermarkt en snackbars en natuurlijk Ikea allemaal in de buurt, 100-200m. Er is een tramhalte op 400 meter afstand die u naar het centrum van de stad brengt. Zou zeker weer gebruiken.
De eerste is gratis, 72 uur. Het ziet er misschien niet veel uit, maar het is plat en alle services zijn gratis. Let op, de zon gaat vrij vroeg achter de heuvel, maar 's nachts is het stil. Het is een leuk stadje met een informatiecentrum. Het nabijgelegen klooster is een must om te bezoeken.
Eerst is het gratis, en een goede plek om te overnachten, maar geen faciliteiten. Locatie heeft 5 geïdentificeerde parkeerplaatsen voor kampeerauto's (MoVo). Maar de parkeerplaatsen zijn smal, 2m, dus misschien slechts 3-4 MoVos. Door de positionering van de bewegwijzering kan 1 MoVo meer dan 7m zijn. Geparkeerd op een zaterdag, en de nacht was stil, zou het weer gebruiken.
Dit is zonder twijfel een van mijn favoriete stellplatz's. Hier eerder geweest Het is schoon, het gras lijkt altijd te worden gesneden. De wijkers zijn uniek, vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen tijd om nieuwkomers te begroeten. Ik gebruik het als een wasserette vanwege de prijs de wasmachine en droger. Het is misschien een kleine stad, maar het heeft wel een goed restaurant. Zou ik het opnieuw gebruiken .... Oh, ik zal het wel.
Ten eerste: het is gratis. Ik kwam vroeg zaterdagmorgen, gevolgd door een ongelooflijke instroom van auto's die de site overnam. Rond de middag begonnen de auto's weer weg te rijden, waardoor MoVos nog meer ruimte kreeg. Een goede site, diensten, schaduw of zon, en een mooie stad, en een uitstekend restaurant in de stad. Zou deze site en ook het restaurant opnieuw gebruiken.
Sitecode: 19489
Een mooie rustige stad met een rustige parkeerplaats. Grote asfalt gebied, maar er is ook een gebied op gras onder de bomen. Normale diensten, heb niet veel meer nodig. Leuk om naar de barges te kijken, gaat langzaam langs. Escapisme: eskapismus: escapisme
Ik was teleurgesteld over Nordheim. Aangekomen op een feestdag (zondag?). Binnen een uur na aankomst kon je niet bewegen omdat auto's overal geparkeerd werden. Er was extra parkeerplaats beschikbaar in een veld achter, maar auto's namen alle ruimten op, inclusief camperplaatsen. Op een normale dag, ja, het zou beter zijn geweest, maar ik heb mijn voorgestelde verblijf slechts één dag gesneden. Wees op de hoogte van feestdagen!
Todate Ik ben naar 6 stellplatz am Main geweest. Dit is mijn favoriete !! Zijn driehoekige vorm betekent dat je altijd in de wind of zon moet kunnen parkeren, naar wens. Normale diensten zijn beschikbaar. Supermarkt tegenover de ingang van de weg, zoals een benzinestation. Lidl ligt op de hoofdweg naar Dettelbach. Het is rustig, gewoon relax, bekijk de auto veerboot werken en de barges gaan door, SUPERB.
Eerste ; Het is gratis. Zum Anker had een Ruhetag dus ik parkeer hier. Geen probleem. De parkeerplaats heeft 4 grote geïdentificeerde camperboten. Ze zijn vlak voor de Main en op de asfalt. Geen diensten, maar niemand was nodig. Zum Anker stellplatz ligt aan het andere kant van de parkeerplaats in de bomen, maar het lijkt een beetje verwaarloosd. Gelukkig om hier te parkeren en 5Euros te sparen, net als 4 (!) Andere campers.
Sitecode: 19749
Het is gratis! Het is schoon, vlak met hard staan, en mooi ontworpen in kleinere gebieden. Bushes zijn nu volwassener dan in foto's en helpen de wind te breken. Het was rustig 's nachts, maar wat lawaai eerste ding in de ochtend van het gebouw werkt naast de deur. Helaas was het met regen gieten toen ik er was en de stad niet verkend. Een goede plek om te overnachten zou het weer gebruiken.
Eerst: Het is gratis, het is schoon, en plat en hard staan. De parkeerplaats heeft alleen een gebied voor kampeerauto's en het heeft faciliteiten. Er is niet veel meer dat je nodig hebt. Lidl is binnen 100m en er is een Chinees Buffet (v goed) 150m andersom. Er was een beetje verkeerslawaai, maar niet slecht. Zou deze site opnieuw gebruiken
Dit is al vele jaren een van mijn favoriete haltes. Niets is veel veranderd sinds vorig jaar, behalve dat de prijs is gestegen van 10E naar 12E, wat een beetje een sprong is. IMO heeft de prijsstijging zijn waarde van 9 naar een 8 verlaagd.
Ik hou van rustieke, maar deze site ziet er gewoon niet uit. Verbleven maar kort, maar besloten dat het niet was wat ik zelfs als overnachting wilde.
Een mooie, schone, vlakke en onbesliste site. Goede kamer voor de kampeerauto's. Een geplande stop om de wasmachine te gebruiken, maar bleef een extra dag. Goede brood service. Zou geen problemen hebben om terug te keren naar deze site. Bedankt
Het is gratis. Mooie mix-parking in de schaduw van het kasteel. Klein park in de buurt. Het was vlak en goed gemarkeerd voor campers. Er zijn toiletten. Let op de waterkraan heeft niet de normale schroefdraad tap !! Het was rustig 's nachts.
Het is gratis. Plaatsen hebben goede afmetingen, vlak met slechts een lichte helling. Zowel water als elektriciteit vereisen jetons. Lawaaierig laat in de middag toen de studenten in het gebied kwamen 'spelen'. Wat verkeerslawaai, en ja je kunt de schoolbussen horen wanneer ze starten, opwarmen en dan vertrekken 's ochtends.
Een uitstekende particuliere aire, ruimte voor 4 campers, beste om contact te maken voorafgaand aan het bezoek. De eigenaren zijn Nederlands en buitengewoon vriendelijk. 13A elektrciteit. Een keuken is beschikbaar, met een enorme dubbel fornuis. Broodjes in de ochtend zijn inbegrepen. Wasmachine en droger waren de enige extra's @ €2.50 elk. Het enige negatieve is dat de site op een helling ligt en geen harde bodem heeft (muggenziften). Uitstekende 9,5 *
Een site in de buurt van de rivier tussen de bruggen. Gebouwd in de laatste 5 jaar, op maat gemaakt voor campers. Elke 2 plaatsen hebben een eigen afvoer, water en elektriciteit, royale ruimte. De kosten zijn €3 per nacht, die elektriciteit omvat !! Alles zeer schoon, grote vuilnisbakken aan het einde van elke rij. Een interessante stad in verband met Port. Veel ruimte in andere niveaus voor de overloop.
Een restaurant site, gratis, maar geen dienstenvoorzieningen en er wordt verwacht om te eten in het restaurant. Het terrein van het restaurant grenst aan een rivier en er is voldoende parkeergelegenheid. De hoger gelegen deel is op een lichte helling, gemakkelijk teniet gedaan met blokken. Ik at in het restaurant en had wat de lokale bevolking aten, en ik werd niet teleurgesteld. De huiswijn was zeer drinkbaar. Al met al een goede ervaring aan te bevelen.
Feb2017. De camper water diensten zijn goed voorbij. Er is geen water, geen raster over het grijze water trog, geen dekking voor het WK afval. Toen ik er was (kort) ongeveer 8 motorhomes waren in de andere parkeerplaats dichter bij het strand. De aire was verlaten. De stad en het strand kan leuk zijn, maar ik heb niet blijven, betere plaatsen te vinden.
Ten eerste is het een gratis site zonder services, maar er is een grote vuilnisbak. Een gemengd parkeerplaats op de klif net buiten de stadsgrenzen. Camper 's nachts parkeren is hier getolereerd, geparkeerd voor 3 nachten, NP. Mooie branding, de kracht, maar het geluid van de golven in de rotsen in de nacht ... het duurt een beetje om daaraan te wennen. Er is een klein restaurant op het strand.
Een site in de stad. Een verzonken terrein waar misschien oude gebouwen stonden, het beschermt je tegen de wind. Helemaal gecementeerd en muren wit geschilderd, wat een kokende pot kan zijn in de zomer, geen schaduw. Basisprijs is €5, inclusief camper waterfaciliteiten. Al het andere is extra, toiletten, douches, elektriciteit (slechts 4A!). Het heeft barbecue en tafels en wasgelegenheid voor de amper. Er zijn 2 supermarkten in de buurt.
Ten eerste is het een vrij aire, geen voorzieningen. Aan de onderkant van de heuvel veranderde de weg in een zandweg. Het was gewoon een massa gaten - het was slecht! MAAR, aangekomen op de parkeerplaats en was het de moeite waard - echt strand parkeren. OK 's nachts is er het geluid van de branding, maar op de tweede nacht heb ik het niet gehoord. Tussen haakjes, ze schrapen de weg om gaten te verminderen. Geweldig plek
Een kleine plaats in een klein dorp. Campercontact toont de recente prijsstijging. Elke plaats is goed gedefinieerd en genereus. Enkele interessante lange wandelingen naar een aantal verborgen stranden, uitstekend.
Feb2017: Een gratis site, een groot vlak hard terrein met voorzieningen, 48 uur verblijven. Een ander groot gebied direct aangrenzend met geasfalteerde wegen, handig als de grond nat is. Lawaai van de weg maar minder tijdens de nacht. 3 grote supermarkten binnen een korte 5 minuten lopen, en 2 benzinestations. De toiletten waren afgesloten toen ik ze probeerde, maar dat was om 8 uur. Een zeer goede tussenstop plaats.
Februari 2017, het is een trieste vervallen site, geen elektriciteit, en kost 6 euro / nacht. Er is wat verkeerslawaai en wat laag gerommel van een grote diesel (ergens?). Laat je niet door mij afschrikken: het heeft een geweldig uitzicht op Setubal haven en de entree, en het is een drukke haven. Het was rustig, dus ik ontspande en genoot van mijn tweedaags verblijf, kijkend naar de schepen. Een tuinman en een likje verf zou wonderen doen voor deze plek.
In principe een flink terrein met harde bodem verdeeld in 2, het is vlak en niveau. Water & WC diensten in de hoek, maar niet uitnodigend. Drukke weg aan de ene kant, het was rustig 's nachts, en de spoorlijn is niet ver weg. Aan de positieve kant Olite heeft een prachtige middeleeuwse gotische vesting / paleis, ook een langer verblijf de moeite waard om te bezoeken en een wandeling te maken.
19/12/2016 Ik ben het niet eens met Annyall - de plaats was netjes en niet vervallen! Klein dorp, gemengde parking waarvan 2 heeft geïdentificeerd camper parkeerhavens plus ruimte voor meer. Diensten omvatten water en stroom en de nabijgelegen toiletten. Een bakker en slager zijn aan de overkant van de parkeerplaats, en er is een Aldi vlak bij de N10. Moet deze 's nachts websites te ondersteunen, te kopen lokaal. Er was wat trein lawaai.
18/12/2016 Niet ver weg van de belangrijkste noord-zuid weg. Sommige hoge 30km verkeersdrempels in de kleine dorpjes, 20km is maximale snelheid voor deze 'hobbels'. Het is een mix-parking met 4 op maat gemaakte plaatsen voor campers. Het terrein is vlak en een beetje karakterloos. Het is gratis er is camperservice en ook gratis elektriciteit. Toen wij er waren werd er niet gesport, het was rustig.
We waren hier al vele malen eerder, maar nooit voor een overnachting. Op 17/12/2016 om 18:00u stonden er 8 campers, meer dan ik hier ooit heb gezien. Dus besloten we om te stoppen en niet verder naar Wissant te rijden, 6 campers bleven overnachten. Er was af en toe wat verkeerslawaai, verder prima.
Grote parkeerplaats, omgeven door een haag die de wind breekt. Geparkeerd op het einde, met een glad en vlak oppervlak. The Inn serveerde een uitstekend getapt biertje met fish en chips. Vriendelijk personeel. Tijdens de nacht was het rustig, geen lawaai van de weg. Niet veel meer dan je kan wensen. Ik ben van plan om hier terug te komen en opnieuw het bier te proeven.
Sitecode: 20141
Hoge bomen aan beide zijden te beschermen deze site wind etc. parkeren baaien zijn goed gedefinieerd. Het ligt vlak bij de hoofdweg en aan de andere kant van de weg is de camping. Lawaai van de weg is niet opdringerig. Het beschikt over een snackbar, een restaurant, een grote Camping winkeltje, etc. De site kosten 10E / nacht (september), dit is inclusief elektriciteit en water. Al met al een leuke site.
Een plaats aan de Moezel. OK, kost slechts 8 euro, maar nogal opeengepakt. Goed uitzicht als je op de eerste rij staat, waar ik parkeerde gaf het me het gevoel van een sardine.
Een topplatz, de Frans / Duitse grens is slechts op ongeveer 500 meter afstand. De camperplaats is gebouwd op de zijkant van een heuvel achter de Therme. Elke plaats is vlak en heeft een goede breedte, zodat de luifel kan worden uitgezet. Toilet bij de receptiegebouw. Het was erg rustig. Ook de eerste keer dat ik een toilet cassette reinigingsmachine gezien heb, kost 2 euro.
Een gebied gereserveerd voor campers. 5 euro plus 2 euro toeristenbelasting, later kreeg ik 1 euro terug omdat de toeristenbelasting 1 euro / persoon is. De beheerder geeft na het opnemen van veel persoonlijke gegevens, veel informatie en een ontvangstbewijs. Hij zei me dat het toegang tot de thermale baden en / of de treinrit gaf tot aan het Freibad. (Kan de moeite waard zijn om terug te komen). De camperservice is buiten de plaats, het water is gratis.
Opnieuw bezocht. Een mooie plaats, maar wel prijzig, basisprijs van 12 euro / nacht en alles is extra. De plaatsen zijn allemaal gemarkeerd met 3 verschillende camper lengtes, sommige zijn individuele plaatsen. Lage, goed onderhouden heggen geven de grenzen aan. Helaas, de wasmachines zijn zeer prijzig. De gekleurde was duurt 2u40 en kost 10 euro. Goedkoopste wasbeurt, 6 euro. Zwitserland gemakkelijk op de fiets te bereiken. Zou hier opnieuw heen gaan.
Voor 1 volwassene kostte het me 8 euro. Brede plaatsen, genoeg ruimte om de luifel uit te zetten. Op fietsafstand van het Hymer museum en de fabriek.
Een leuke plaats tegen een goede prijs 9,50 euro / nacht. Het heeft een zeer goed sanitairgebouw. Wasmachine en droger tegen een zeer redelijke prijs, 2 euro. Key ter beschikking voor het sanitairgebouw en de vuilnisbakken. Zeer schoon, top kwaliteit. Het heeft alles wat je nodig hebt.
Weer terug op deze plaats dit jaar. Het is een mooie, schone plaats. Het restaurant van de brouwerij heeft goed eten, tegen een redelijke prijs. Het bier is goed en er is een bierautomaat in de toiletten - prioriteiten !!?
OK het is een gratis plaats, maar er is wat tuinieren nodig om het onkruid te verwijderen / te doden. Verder mooi gelegen om de stad te bezoeken, het is een rustige plek. Ik zou hier terugkomen en ik zou het bij de voorkeuren zetten als er beter onderhoud was gedaan.
Ik was hier tijdens het midden Moezel wijn festival. Drukke plaats, de elektriciteit (die ik niet nodig) was verplicht, dus het kostte 13 euro / nacht. De plaats was OK voor 10 euro, maar niet 13 euro, vandaar de reden voor de lage beoordeling. Eenvoudige fietstocht naar Bernkastel-Kues
Een van mijn favoriete sites. Vreemd dat deze plaats nog niet is verschenen in het Topplatz boek, maar als dat wel zo zijn, zou het nog drukker worden en het is normaal gesproken al elke dag vol rond het middaguur. Als je een plaats wil, moet je er al vroeg zijn. Niets beter dan een plaats aan de Moezel, een glas Reisling, ontspannen en kijken naar de schepen en pleziervaartuigen die langs varen. Totale ontspanning, niet te overtreffen.
Uitstekende plaats, alles wat je nodig hebt, waaronder een wasmachine en droger tegen een redelijke prijs. Op korte loopafstand van het stadscentrum, minder dan 5 minuten. Verrassend is dat je de treinen niet hoort, alleen de vaag geluid van de bellen van de overweg. Een dagkaart voor de bus / trein naar Bamberg kost 11,70 euro. Het treinstation ligt aan het einde van de spoorlijn, dus geen doorgaande treinen. Momenteel bouwwerkzaamheden aan de gang. Aanbevolen.
Mijn eerste 10 score. Een gratis site, elektriciteit en water voorzien, veel ruimte, hoewel er geen wc of grijs water loosmogelijkheid is. 's Avonds was het rustig, deelde ik de site met 2 andere campers. Ik regelde zelfs een wijnproeverij, het was allemaal erg beschaafd.
Kon niet bij de site komen!! Weg / brug werkzaamheden in de buurt van het kasteel. Verkeerstekens wijzen op een 2.2m breedte beperking, te smal voor mij, dus ik moest omkeren en een lastige bocht maken. De 5 score is niet voor de site, maar voor de er naar toe.
Drukke plaats tijdens de dag of was dit omdat het was een zondag? Lange motorhomes kunnen beter gebruik maken van de bovenste plaatsen. Grote gras park gebied onder de parkeerplaats en vervolgens rechtstreeks naar de promenade. Tijdens de avond vertrokken de auto's en werd het rustig. Automatische toilet, E0.30, tussen de weg en het parkeerterrein. Een goede site om Gijon te bezoeken.
Sitecode: 20118
Groot grasveld om te overnachten. Populair bij Spaanse motorhomes. Mooi uitzicht op het estuarium, gewoon een leuke eenvoudige site. Wateroppervlakte op de weg. Vroeg in de ochtend, zie je de vis springen vlak naast de zeewering.
Een mooie schone plaats. De plaatsen zijn royaal en water bij elke stroomaansluiting. Stroom is met 3 euro voor 6A een beetje duur, maar de site is slechts 5 euro. Wasmachine is 3E of 4.5E voor de grote. Er is 2 sets van kleding lijnen, mooi gebaar. Er is een supermarkt op ongeveer 150 m afstand, en u bent op de rand van de stad. Tot slot, het heeft 3 buiten cabines die door de badjas van de mensen tonen dat het douches zijn!
Dit is echt de enige keuze als je van Noord naar Zuid door het midden van Portugal rijdt. Het is een mooie schone grote gemeentelijke plek. Het enige nadeel aan de plek is dat het op een schuine helling ligt, je hebt misschien we 3 levelers nodig. Ik merkte dat sommige campers kamperen op de ventweg aan de tent gebied dat vlak lijkt. Douches zijn goed en warm, en enigszins verborgen. Een Intermarche supermarkt ongeveer 200 meter.
Grote gratis parkeerplaats, op een lichte helling. Geen faciliteiten. Had een overnachting met 4 andere campers, veel ruimte. Er was een gestage stroom van het verkeer op de weg naar de stad. Het is een geplaveide weg, dus het is lawaaierig met het verkeer. 3 grote supermarkten op de ringweg ongeveer 2 km afstand. De stad met smalle straatjes kun je het best lopend doen, heeft een kasteel met een schitterend uitzicht
De camping ligt ongeveer 1 km over een onverharde weg, die na regen vol met plassen is - dat is de keerzijde. De site is een beetje vreemde opgezet, nauwelijks een recht stuk weg,terrassen, en weinig verborgen plaatsen. Het is vrij uniek. Bent u geïnteresseerd in aardewerk dan is dit de plek om te bezoeken, en er zijn voorbeelden van aardewerk door de hele site. 10 euro de eerste nacht dan 7.50euro
OK, het ziet er niet mooi uit, maar het is functioneel. Voor 3 euro krijgt u basisvoorzieningen, ik heb niet de toiletten geprobeerd! en veiligheid en wi-fi. Het is slechts 150m van Lidl, en 3 restaurants buiten de poort. Elektriciteit is extra. Een goede site om te bezoeken Quarteira. Je moet niet de hele wereld verwachten voor 3 euro, op sommige plaatsen kost de wifi alleen al 3 euro.
Kom vroeg om een plaats te krijgen !! Op de dag dat ik aankwam rond 11:00 was het vol. De site is in de vorm van een "H" en de campers staan achter elkaar. Er is overloop parkeergelegenheid in de buurt. 4Euros50 een zeer redelijke prijs, elektriciteit extra. Grijs water en toilet legen is aan de andere kant. Een 200m looppad naar het strand met zijn mooie fijn zand. Vroeg opstaan wordt beloond met een aantal zeer mooie zonsopgangen.
Met ACSI kaart kost 17 euro, incl stroom. Rijd via de poorten en je merkt dat je op hard zand rijdt - Welkom in El Rocio. De plaatsen zijn goed gedefinieerd met bomen en een haag, breed en diep en het oppervlak is zand. Een dubbele stoeprand het veld op. Meer dan 200 plaatsen, maar het voelt niet als een grote site. Grote toiletgebouwen, één gesloten. De toiletten en douches geweldig, douches zijn warm.
Een goede camping. In tegenstelling tot de andere recensie: de douches waren geweldig, goede druk en warm. Toiletten waren mooi en schoon. Standplaatsen een redelijke grootte. Tijdens mijn bezoek was het winderig, maar binnen de camping was het goed beschut. Bar / restaurant aan de poort (Tappas). Kortom een goede site, betaalde €17/nacht. Enige negatieve: ik heb de serviceplek niet kunnen vinden.
Hier een voorgaand jaar geweest. Basic ja, maar plaatsen zijn van een goede grootte. 9 euro met elektriciteit - ik zou het opnieuw te gebruiken. Het belangrijkste minpunt is dat er niet veel in de directe omgeving te doen is.
Sitecode: 20676
Het grootste probleem met deze plaats is vinden waar je moet betalen. Uiteindelijk vonden we de 'Torre' van de havenautoriteiten waar je betaalt voor uw verblijf. 9 euro, meer als je stroom wilt. Parkeren is op de haven muur, en er zijn misschien wel 30-40 campers hier, en meer op de andere plaats aan de haven. Sterke wind 's nachts en de zeewering bood niet veel bescherming.
Tamelijk grote site, 2 toiletgebouwen, goede toiletten en douches, zelfs een douche voor honden. Niet te ver van de stad. Maar, men moet zich bewust zijn van de mogelijke kosten van elektriciteit, in mijn opinie overweeg 3 euro / dag voor elektriciteit.
Een uitstekende site, €7 + €3 voor elektriciteit. Het heeft alle faciliteiten, toiletten, douches en Wi-Fi etc en het is een drukke plaats. Vriendelijk personeel. Kleine bar en restaurant naast de deur. Brood geleverd om 7:30. Nadeel, er is niet veel te doen in de omgeving. Ik vond er een bus naar San Jose misschien wel 4 keer per dag.
Sitecode: 19539
Mooie camping, 2 sets van de toiletten en douches. Merk op, die met de hellingbaan heeft veel meer ruimte. De plaatsen zijn van een goede grootte. De site heeft ook een overdekte recreatieruimte met TV, enz. Plus 2 outdoor ontmoetingsplekken. Supermarkt op de rotonde. Een ideale plaats om Cartagena te bezoeken, de bushalte ligt in de buurt van de rotonde en voor € 1,20 kom je in de stad.
Deze site is duur voor wat het biedt, d.w.z. geen toiletten en geen douches toch kost 10E. Elektriciteit is 3E extra. Als u niet de optie elektriciteit neemt wordt u buiten het bereik van de site wi-fi geplaatst. Niet dat er veel in de directe omgeving te beleven valt. Sorry
Een uitstekende kleine camping weggestopt uit het zicht aan de rand van de stad. Er was geen lawaai, goede toiletten en douches, grote plaatsen en een wasmachine die gratis te gebruiken was. Naast de receptie is de bar die enkele lekkere tapas heeft. Supermarkt is misschien 200 meter verderop in de straat, Mijn enige negatieve opmerking was de stroomvoorziening, die bleek mijn koelkast / vriezer te verstoren. ACSI site
Sitecode: 19412
Deze camping was een aangename verrassing. Het heeft mooie schone toiletten en goede douches. Mijn enige echte negatieve is dat de paden een beetje krap zijn, de plekken zijn breed, maar slechts 7,5 m diep. Ik had een probleem met mijn koelkast / vriezer en de receptionist was zeer behulpzaam. Er zijn een paar supermarkten in de buurt, een interessante oude stad om te bezoeken en een haven en verder langs de kust een mooi strand. Vond het leuk
Mijn tweede jaar een bezoek aan deze site. De 2 recente UK recensies waren een beetje vernietigend. Voor 8 euro moet je geen toiletten/douches voor iedereen verwachten, als je meer wilt betaal je meer. De dichtstbijzijnde supermarkt is net op de rotonde, ongeveer 500m, daar moet je voorbij zijn gereden - ik gebruikte het. Ik moet toegeven dat de stad er doods uitziet, maar veel van de restaurants zijn verrassend geopend. Ik zou het opnieuw gebruiken.
Volwassen site, de smalle paden vormen een uitdaging om een 7m camper op zijn plaats te krijgen. Plaatsen zijn breed en goed gedefinieerd met een haag en dit leverde een zeer goede bescherming tegen de wind. Een pluspunt. Faciliteiten zijn een beetje oud uit, maar functioneel zelfs een oude boven-lader wasmachine - die werkte - en het was goedkoop in vergelijking met sommige sites. Naar mijn idee is de 18E prijs hoog
In de eerste plaats is het gratis, dus moet men niet muggenziften. Ik kwam na een dag van zware regenval, dus veel plassen en wat natte / zachte grond op het hoofdspoor. Geen problemen met in- of uitrijden. De basisvoorzieningen zien er oud en versleten uit en ik kwam niet in de verleiding mijn watertank te vullen. Positief is dat het een mooie locatie is, rustig en met zeer hoge bomen. Het zou leuk zijn om deze plek te bezoeken bij beter weer.
Uitstekende site. Tweede jaar dat ik hier verbleef. Let op, de wateraansluiting is niet het normale schroefdraad type, en vergeet niet uw kaartje te pakken!! Dit jaar betaalde ik extra voor elektriciteit, maar na 4 of 6 uur was mijn tegoed op?
Onhandige toegang vanuit het noorden omdat de ingang in een bocht ligt. Eenmaal binnen, dan ben je op een afgelegen en rustige camperplaats. Ik verwacht dat er in de lente / zomer mooie bloemen zullen groeien. Goed toiletgebouw. Mijn enige klacht zou zijn het gebruik van jetons en de betaalautomaat zijn. Deze werkt niet met de Britse kaarten. Ik zou zeker weer gebruik maken van de plaats als ik in het gebied ben.
De ingang van de camperplaats lijkt meer op een bouwplaats (10/10/15). Het wegdek was in een verschrikkelijke toestand. De camperplaats is nog veel verder op deze 'weg', eenmaal voorbij de sporthal is de weg verbeterd. De camperplaats is groot. Gratis, maar geen faciliteiten, alleen vuilnisbakken. Het oppervlak was vlak en bedekt met rode stenen, maar een veel beter oppervlak dan de weg er naar toe.
Een beetje afgelegen op ongeveer een mijl afstand van de camperplaats. Schoon en netjes, maar geen water voor het reinigen van het toilet cassette, tenzij je drinkwater koopt. Maar ... dankbaar dat deze plaats er is.
Mix-parking om te overnachten bij de jachthaven. Kosten normaal 7E, maar 3.50E in het laagseizoen. Geen faciliteiten alleen vuilnis emmers. Voorzieningen elders in de stad, volg de borden. De normale 7E is veel te duur en ik zou een lage 4 score geven. De 3.50E voor stroom is redelijk. Het grote voordeel van deze plaats is dat het is handig voor de Duinkerken Ferry. De supermarkten Lidl en Super U binnen 1-2kms
Een camperplaats, alleen toegankelijk voor motorhomes tussen 1 oktober - 30 april. Gemengd parkeren op het terrein, met bussen, in het centrum van de stad. Zonder kosten, maar geen voorzieningen. (8/10/15). Slechts één bus die vreemd genoeg wel overnachtte bij ons, 8 campers. De stad ziet eruit als gesloten voor de winter, zo verschillend van Westende in België op slechts 19 mijl afstand, dat zeer levendig is met inwoners en toeristen.
Parkeerplaats voor 6 campers tussen 20:00-08:30u. Gratis en je beschikt over faciliteiten en elektriciteit (x2 ). Alles tegen kostprijs. Het heeft een 24-uurs tankstation binnen 30m (wat lawaai) en een zeer handige wasserette ernaast, 3E / was, 7E / grote wasbeurt (bijv dekbed), 2E / drogen. Wasserette wordt goed gebruikt, en natuurlijk de supermarkt. Opmerking: Ik was nog steeds in staat om mijn België simkaart gebruiken hier - België (2 mijl afstand).
Een zeer leuke kleine aire buiten de stad. Zijn in verband met de volgende deur Bistro. 6 royale plaatsen, elk met water etc, 10A stroom en Wi-Fi, allemaal voor 6E. Het is schoon en goed onderhouden. De service baai heeft drinkwater kranen en macht aan weerszijden van de baai, dus zowel links of rechts rijden units aan te passen. Plus als u besluit om te eten in de Bistro dan de 6E toonhoogte vergoeding voor die dag wordt afgezien.
Een zeer eenvoudige doodlopende straat aan weerszijden van het kanaal. Geen kosten, maar geen faciliteiten, een rustige, lommerrijke straat, wat lawaai van de weg en af en toe een schuit telgang verleden. Fietste in Aalter naar de winkels. 6 motorhomes hier al in de vroege avond.
Een kleine 2 camper site, schoon en zet apart van de belangrijkste parkeerterrein. Parkeren is gratis en water facitliies etc zijn beschikbaar en ook gratis, geen macht. De stad is schoon, stil en bijna slaperig. Op voorwaarde dat je een van de 2 plaatsen is een leuke plek om te wandelen over.
Vlak naast het station, flink aantal treinen gedurende de dag en avond. Water is gratis, maar er is geen 'normale' schroefdraad. Ik heb 3 verschillende adapters, maar geen enkele paste.
De cp ligt aan de rand van de stad. 6E per 24 uur, inclusief stroom. Andere voorzieningen tegen betaling. Er is een Lidl supermarkt in de buurt. Niet veel verkeerslawaai.
Centrum dichtbij en ondanks de ligging weinig tot geen verkeerslawaai. Verhuur van E-bikes, 14E / dag. Bakker komt in de ochtend.
Achter een restaurant. Vier gratis plaatsen. Stroom 2,- per dag betalen in het restaurant. In het veld ernaast herten en ganzen. De ganzen kunnen soms luidruchtigzijn. Prima restaurant, gesloten op dinsdag.
Een gratis plaats met 8-12 plaatsen. Ik heb geen voorzieningen gevonden maar ik stond ook niet op de cp. Enig verkeerslawaai maar prima voor een nacht. Goslar is een zeer mooie plaats.
Naast de VW-fabriek. 3 Euro per 24 uur incl. stroom maar geen water. Veel verkeerslawaai, zelfs tijdens de nacht.
Een kleine plaats aan de rand van het centrum van de stad. Harde ondergrond, die kleeft aan je schoenen als het nat is. Twee rijen van campers met stroom voor iedere rij. Voorzieningen bij de ingang.
Plaats afgeschermd van de parkeerplaats met bomen en heggen. Ook geschikt voor grote campers. Basisvoorzieningen, stroom kost 2,-, overnachting 9,-. Vlakbij is het zwembad, een Grieks restaurant een Italiaans restaurant en een bakkerij/café. Park & Ride met een lokale bus die u naar het centrum van de stad brengt.
Een open, ongemarkeerde, eenvoudige plaats naast het sportcentrum. Veel schaduw. Basisvoorzieningen, die gratis zijn, drinkwater inbegrepen. Elektriciteit ook opgenomen in de kostprijs van 8 euro per nacht - betalen Bij de parkeermeter.
Ik beschouw dit als een van mijn ideale locaties. Ik ben hier eerder geweest. Opmerking: Je moet vroeg zijn om een plaats te bemachtigen. De kostprijs is 10 euro, incl. 6A elektriciteit, water en Wi-Fi. De plaats is niet bemand. Entree, betaling en uitgang zijn allemaal automatisch. Er is een nieuw wijnvat 'kantoor', waar je kan betalen na invoeren van je ticket. Ik hou van ontspannen, kijken naar de schepen met een glas Riesling in de hand.
Een kleine wijnhandelaar aan de rand van de stad. Wijngaarden aan de zijkant en achter. In het hoofdgebouw is een toilet en een douche,indien nodig. Er zijn stoelen en een tafel voor de camperaars. Het vermogen is 10A, inbegrepen in de prijs van 8,50meuro. U kunt uiteraard ook wijn proeven en kopen. Eenvoudig netjes, schoon en rustig terrein. Er is niet veel meer nodig hebt om te genieten van de Moezel.
Aan de Moezel. De grond bestaat uit stenen, hellend met een beetje gras. Netjes en opgeruimd, plaatsen omheind. De elektrische dozen voeden misschien 8 plaatsen, dus je kan een lange kabel nodig hebben. Tijdens mijn verblijf van 2 dagen werd het gras gemaaid en de struiken gesnoeid. Verwacht een wachtrij voor de bakker in de ochtend. Wat verkeerslawaai maar over het algemeen een goede plaats tegen een zeer redelijke prijs.
Een camperplaats op Campercontact met een gemiddelde van 9,3 verdient een bezoek. Het terrein was schoon en netjes en de parkeerplaatsen goed gedefinieerd door betonblokken in het gras. Stroom met 6Ah en wi-fi was inbegrepen in de 10E kosten (28/8/2015). De eigenaar was vriendelijk hij sprak Engels, Duits, Nederlands en misschien meer. Ik kwam op een vrijdag en ze hadden een koffie 's avonds goede koffie en gebak. Als de stroom 10A zou zijn, dan zou ik deze plek een 10 geven.
Deze camping staat nu op mijn favorietenlijst. Het jonge echtpaar dat de plek beheert is geweldig. De plaats heeft een vrolijke sfeer. Maar, als je een plaats wilt moet je er vroeg bij zijn. Toiletten en douches zijn een beetje beperkt. Gratis wi-fi en gratis citroenen in een mand. Nabijgelegen stad heeft een markt op een vrijdag.
Goede plaats, welke ik dit jaar heb bezocht. De receptie was altijd druk en meest vriendelijk. De plaats en de toiletten waren schoon, douches werkten goed. Wasmachine en droger 3euro elk. Mercado is een aardige wandeling. Naar beneden richting het strand is de tram die u kunt nemen in Alicanti, voor 1,45euro. Let op, er is een grote Carrefour net naast de A70.
Mijn enige klacht over deze plaats is dat je dicht op elkaar staat. Dat wil zeggen, de plaats was vol en de beheerder liet mij er toch in. Ik stond dus dubbel geparkeerd de eerste nacht. De volgende dag kreeg ik een goede plaats. Supermarkten en restaurants erg dichtbij.
Ik geef nooit een 10 voor een camperplaats. Er is altijd verbetering mogelijk. Stroom was een probleem toen ik er was. Maar voor 6 euro met wi-fi, maar zonder stroom = OK. Het was een hele leuke plaats, schoon en fris. De jonge struiken en bomen zullen later meer schaduw geven. De beheerder was altijd druk en altijd aanwezig. Het is aan de rand van de stad, maar sommige restaurants zijn dichtbij. Aanbevolen.
Een populaire, grote locatie., zelfs eind januari waren er ongeveer 20 campers. Ik was hier voor de tweede keer. Blokken noodzakelijk. Mooie wandeling langs de kust.
Wat duur voor wat je er krijgt (€11); geen elektriciteit maar wel gratis wifi. Toen wij er waren stond er een flinke wind, vanuit het land zonder goede schuilmogelijkheid. De hoge haag geeft misschien wat bescherming, maar dan sta je in de schaduw.
's Nachts wat verkeersgeluid vanaf het benzinestation, maar niet veel. Een handige overnachtingsplek. Vers brood 's ochtends.
Maart 2013. Alle nabijgelegen campings waren gesloten, dus dit was een gelukkige treffer. Grote asfalt parkeerplaats, met gemarkeerd plaatsen, op een lichte helling. Geen electriciteit, geen water, maar het had grote overhead nachtverlichting. Het ligt aan de rand van de stad, en aan de overkant van een zeer mooie baai. U hoeft echt niet nog veel meer.