@Onbekende
- 2018
Wat een vriendelijke gastheer. Geweldige schone plek. Lekker rustig. Ik blijf hier nog een paar dagen! Verkoopt ook lekkere wijnen.
nette afvoer toilet voor je cassette. tevens ook een grijswater afvoer. alles zag er netjes uit. 1 ster minder omdat het schoonwaterpunt niet koppelbaar is met een slang. de bevestiging is verrot. er zit nog een schoonwater punt naast de cassette afvoer toilet, maar dat is onlogisch. ik ga daar niet bijvullen.
de bak waar de wc cassette in geleegd kan worden is tot aan de rand gevuld met ontlasting. te smerig. de water aansluiting is afgebroken en op het grijswater afvoer punt wordt geparkeerd. Dus een waardeloze ervaring. 1 ster omdat ze min of meer de moeite genomen hebben.
het is een parkeergeld. Kosten 10 kronen per uur. Niets meer, niets minder. Wel genoeg ruimte.
net gevonden en toegevoegd. prima gratis plek voor het legen van je toilette
mooie, rustige CP, met weinig last van het verkeer en mooie wandelroutes. sinds de overstroming zijn de voorzieningen grotendeels buiten gebruik. Desondanks, heerlijk stekkie naast een riviertje.