@Onderwegs
- Alleengaand
- 2017
- Huren

Heel mooie en rustige plek. Aan het meer zijn enkele plekken om een niet te grote camper te plaatsen. Strandje, droogtoilet en indien nodig water een klein stukje verder. Bijna gratis men vraagt om een vrijblijvende bijdrage om de boel te onderhouden. Met deze stek, deze rust en mooie verzorging vind ik dat geen probleem. Dit is zoals je wilt camperen in Zweden.
Heerlijke rustige plek in de buurt van het meer. Sanitair is prima en van alle gemakken voorzien. En mooi wandelen in de omgeving, een aanrader.

Geweldige plek zonder voorzieningen. Straks aan het strand. Een klein weggetje brengt je daar. Rotspartij in zee vanwaaraf je de zon op spectaculaire wijze in zee kunt zien zakken. Van de weg heb je weinig last en toen ik er was was het restaurant gesloten. Kortom prima plek met een meesterlijk uitzicht.

Rustige plek voor meerdere (8) campers. In een dorp naast de weg. Winkel klein stukje verder en een leuke kerk om te bezichtigen. Overdag verkeer maar niet echt hinderlijk.
Mooi rustige camping. Wel echt een camper plek met z'n allen op de rij. Sta je op de eerste rij heb je mooi uitzicht op de tweede rij kijk je met gemak tussen de rest door. Mooi plaatsen en ruim. Je kunt lekker ruim naast de camper zitten en sanitair is schoon en word gerenoveerd. Na reservering automatische toegang tot het terrein mooi voor elkaar allemaal.

Wat een mooie plek en een aardige beheerder. Ontvangst met koffie rustig uitleg van alles. Mooi sanitair en een centrale ruimte waar van alles te koop is. (wel even geld in de bak leggen) niet voor en achter elkaar maar allemaal op de rij wat als voordeel heeft uitzicht voor iedereen. En dat uitzicht is er mooi over de beek en landerijen. Wij gaan nog een keer terug.

Prima verzorgde plek. Mooie plaatsen met uitzicht over de weiden en schoon en verzorgt sanitair. Betalen via een qrcode of enveloppe. Komen we vast nog eens terug.
Sitecode: 92054
Een mooi begin is er. Beetje aflopend. Leuke plek om in de omgeving te fietsen en lekker te eten in Dokkum. Gaat vast mooi worden.
Prima plek met ruime plaatsen op netjes bijgehouden gras. Mooi en schoon sanitair. De omgeving leent zich prima om te fietsen tussen en om de plassen in de omgeving.