@Oneemptywallet
Prima camping, merendeel op door/terugreis. Vriendelijk geholpen bij de receptie. Wel zoeken waar je vuilwater kan lozen en vullen. mooi sanitair gebouw. Helaas in de mindervalide douche alleen maar koud water gehad en een mini straaltje.
Hier 6 nachten verbleven. vriendelijk ontvangst. De mensen organiseren van alles, bingo, karaoke, poolparty, klein eet tentje. Ook kwamen er mensen om hun waar uit te stallen en te verkopen. Toilet gebouw uitstekend verzorgd. Het ernaast gelegen zwembad was top met de tropische hitte.
We hebben hier twee nachten gestaan. Mooie schaduwrijke plekken. Mochten zelf een plek uitkiezen. Toiletgebouw verouderd, toe aan vervanging. Het er naast gelegen zwembad is super. Eigenaar is vriendelijk, spreekt ook Nederlands.
Vriendelijk ontvangst. Mooie ruime plekken aan de Loire. Met heel veel schaduw. Sanitair prima.
Prima camping. kwamen laat in de middag aan maar hadden nog genoeg plekken. konden geen Engels maar we kwamen er samen prima uit, vriendelijk en behulpzaam. Campers en tenten staan achter op een veld. Lekker rustig. Sanitair is wat verouderd maar prima. Fijn dat er ook een mindervalide douche en wc is.
Super dagen gehad daar. Mooi uitzicht, stonden alleen. Zon en schaduwplekken. De mensen zijn gemoedelijk. Mooi sanitair. Onze dochter heeft een mooie buitenrit gemaakt. Je loopt zo Markelo in. Heerlijk fietsen daar. Zwembad met de fiets makkelijk te bezoeken. Je hebt geen voorzieningen om water te lozen en te vullen en de cassette te legen. Daarom moesten we helaas vertrekken.

Service punt bevind zich naast Casino Carburant tankstation