@OnnoHh
- VW GC680 Buscamper
- 2023
- Volkswagen
- Buscamper
Makkelijk toegankelijke camping . Camping oprijden en zelf bepalen waar je gaat staan . Betalen bij vertrek . Fietsen langs het riviertje naar het leuke dorpje Gmünd .. Porsche museum .. kunstminnend dorpje … en mocht je graag wandelen er zijn prachtige routes ,kortom gewoon leuk om te zijn of als overnachting als je op doorreis bent .
De 5 sterren zijn gegeven in mei… camping nog voor geen kwart bezet en wij konden kiezen welke plaats we wilde..Hoe luxe is dat !?! Uitzicht op zee …boom voor wat schaduw …prachtig weer need I say more? Gedateerd maar heel schoon sanitair ,ruim opgezette camping voorzien met alles wat je nodig zou kunnen hebben . Op fietsafstand van het toeristische Porec. Veel tasjes,keramiek,lavendel en snoepwinkeltjes ;-).Maar ook een prachtige Basiliek!
Het wordt gedoogd maar officieel mag je niet overnachten … houdt het netjes .. geen luifel geen stoelen en ellende …gewoon lekker in de camper en krijg als het donker en donkerder wordt de meest mooie beloning van de bergen en de sterren
Ruim opgezette camping .. schoon sanitair .. camping ligt aan de Grosse Strasse dus midden in het gebied waar de partijdagen hebben plaatsgevonden. Dit gebied wordt nu ook gebruikt voor evenementen, soms ook meerdaags .
Goede plek die voldoet voor kort verblijf. Rustig, stil en op loopafstand van het centrum.
Prachtig aangelegde naturistische mini camping. Netjes en heel schoon sanitair. De zwemvijver was op de warme eerste dag een welkome afkoeling. De eigenaren zijn vriendelijk en geven je een welkom gevoel bij aankomst. De Kempen zijn een paradijs voor fietsers. Wij gaan zeker nog eens terug!
Goede plek aan de rand van het dorp vlakbij de lokale sportvelden. Er zijn 4 plekken. Stroom is €0,50 voor 1 kWh. Pizzeria op loopafstand, 5 min. Uitstekende plek voor als je op doorreis bent.