@OnsLoeke
- 2019
September 2026
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
2023
wat een fijne plek om te overnachten. super rustig, mooi uitzicht over de wijngaard en het kasteel. Mocht je graag willen kan je gebruik maken van de douche. Een mooie en vooral ook heel propere sanitaire plaats. De gastvrouw is super gastvrij en laat je met plezier haar fantastische wijn proeven. Wij slaan alvast een voorraad in en komen hier graag nog een keertje terug.
2021
Sitecode: 19794
door Corona is deze plaats gesloten. je kan ook geen gebruik maken van de voorzieningen
Na heel veel positieve verhalen zijn we ook naar smart-ijs getrokken. Toch zijn we wat teleurgesteld. plaatsen 5 en 6 zijn super mooi als ook de nieuwe op het grasveld. heb je de pech om op plaats 1 tot 4 te staan, sta je in een rijtje geparkeerd met op een dikke meter voor je een grote haag. weinig uitzicht dus. Het fantastische ontbijt verzachte de teleurstelling.
2020
Mooie camperplaats. In het dorpje is niets te zien. Pootje baden in de rivier die er naast loopt lukt niet door de hoge steile wand. De hele nacht kwamen er nog campers aan waardoor de rust wel erg verstoord werd. Verder nette propere plaats.
Hele mooie camperplaats. Proper sanitair en heel verzorgd landwinkeltje waar alles te verkrijgen is. Eigenaars waren zeer vriendelijk. Wij gaan zeker nog een keertje terug.
2019
Mooie plaats om te staan. Fijne omgeving om te wandelen. Mini skatepark wat zeer fijn was voor onze 2 zonen.