@Onsplakbandpensioen
- 2021
Sitecode: 195130
Wij sluiten ons aan bij de voorgaande reviews. Het is een fijne camperplaats en een mooie omgeving. Heel veel succes Sanne en Kevin en we komen zeker terug.
Camperplaats is gewoon open. Geen voorzieningen. Vrij open 'parkeerplaats'. Voor €6 een prima plek voor een overnachting.
Veel te duur voor wat je krijgt. €35 voor een nacht op de 'goedkoopste' plek (2 personen met een camper). En dat is geen hoogseizoen-prijs, maar geldig voor de gehele openingsperiode. (1/4 - 30/9) Dit is voor ons de laatste keer dat we hier komen. Er zijn betere en goedkopere alternatieven. Moeten we wel iets verder fietsen naar onze familie, maar dat is dan maar zo. Twee sterren voor het sanitair. Zeker niet voor het heel zakelijk ontvangst.
Rommelige camping. Pasje nodig voor het sanitair gebouw en om de toilet cassette te ledigen (0,25€) zou inclusief moeten zijn. Is heel basic voor het camperen. Stroom inclusief maar dat zou exclusief moeten zijn. Niet iedereen heeft dat nodig. Camperplaatsen op de "Kuilplaat" heel erg krap. Niet echt brandveilig. Let op bij het afrekenen. Niet iedereen snapt een factuur opmaken en de borg daarop te verrekenen.
Handhaving kwam lang en adviseerde ons hier niet te overnachten en zeker niet de camper alleen te laten. Dit I.v.m. zwervers en junkies. we zijn weggegaan en naar het Zwitsal terrein gereden. Veel beter en rustiger terrein.
Leuke camping, erg gezellig. Alles prima in orde. Dit was de tweede keer dat wij de camping bezochten. En er volgen er zeker meer! Dankjewel Petra en Erik voor jullie gastvrijheid.
Wij hebben alleen gebruik gemaakt van de camperplaats. De camperplaats is schoon en alle voorzieningen zijn aanwezig. Niemand aanwezig, daardoor wat onpersoonlijk.
Voor campers een leuke plek, wel wat afgelegen. Het is even een tippel naar de toilet, douche en andere voorzieningen. Grasveld, redelijk verharde ondergrond. In de zomer zal het allemaal er wat leuker uitzien. Nu hadden we pech met het weer. Verblijf vrijdag 29 oktober 2021 t/m zondag 31 oktober 2021.