@OnzeBolle
- Volkswagen Anders Anders
- 2003
- Volkswagen
- Buscamper
Een geweldige camping als je niet van luxe houdt. Wij kwamen met onze VW LT35 van 6.40 m. rustig het weggetje af en ook weer op, laat je niet afschrikken door andere reviews. De meeste plekken zijn geweldig, Het restaurant en de kok zijn fantastisch. Het personeel doet zijn uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. zwembad is oké, sanitair laat te wensen over, wc papier mee en voorbereiden op een koude douche.
wat een mooie camping en wat een prachtige ligging, je loopt zo de Veluwe op! groot honden losloop gebied tegenover de camping, ècht groot! 4 sterren omdat er geen zon was op ons plekje, het was de laatste zomerweek in september. Sanitair prima in orde en aardige eigenaren.
wat een fantastische camping! wij hebben hier, met grote hond, met plezier 5 dagen gestaan. de sfeer is gemoedelijk, je betaalt niet voor douchen bijvoorbeeld, er is ijsverkoop in een kleine vriezer en je betaald met qr code enzovoorts. prachtig sanitair, het veld stond bijna vol en toch hadden we genoeg aan 3 toiletten. veel speel gelegenheid voor grote en kleine kinderen en de camping ligt in een geweldig natuurgebied! wij komen graag terug!
wat een fijn plekje, op loop afstand van Workum. ja, je rijdt via een beetje industrie naar de camping toe, maar daar merk je niets van als je eenmaal staat. leuke plekjes om uit te zoeken, de eigenaar denkt graag met je mee. Prima sanitair! Leuk winkeltje met zelfgemaakte etenswaren en koude speciaal biertjes.
wat een geweldige plek! We hebben hier met plezier 2 nachten gestaan midden in februari. we kwamen in het donker aan en werden verwelkomt door de eigenaar, mooie omgeving en genoeg te doen, van wandelen tot mtb, karten en klimmen. een puntje/opmerking hebben we wel, als je nog reist met een porta potti wordt je lichtelijk afgestraft met een schoonmaak paal en een erg kort slangetje, terwijl ernaast een wasstraat staat voor elk soort cassette…..