@OnzeGoudenKoets
- 2023
We zijn hier weer bij een pareltje aangeland. Op deze zeer rustige CP is alles gewoon perfect voor elkaar en het is heerlijk fietsen in de omgeving. Eén waarschuwing: ga niet op plek 11 staan in de periode dat de bomen met eikels gaan gooien want dan is de kans dat je wakker schrikt groot!!!
Alles perfect voor elkaar hier behalve het weer dankzij storm Amy. Als je hier bent bezoek dan het automuseum Metropole. De kwantiteit en kwaliteit van de expositie is onwaarschijnlijk. Zelfs een paar oude campertjes!!
Wat een geweldige locatie. Vlak bij de A29, super schoon, netjes en heel rustig. Niets dan lof. Het weggetje er naartoe was best wel smal, maar we hadden net 3 weken genoten in Ierland en dan lijken alle wegen in Frankrijk breed🤣🤣
Heerlijke plek. Naast alle positieve commentaren de aanrader om de Aughris Coastal Walk van 4km te lopen. Schitterend en start vanaf de CP.
Om op deze camperplaats het seizoen af te trappen was een geweldige keuze. Heel slim ingedeelde CP met schoon sanitair, behulpzame eigenaren en talloze prachtige uitgewerkte fietsroutes. En met een heel kleine bijbetaling mochten we tot eind van de dag blijven staan. Toplocatie 👏
Heerlijk rustige plek. Helaas waren de openbare toiletten in de watertoren gesloten. We zijn op de fiets naar Gien geweest alwaar het kasteel ons wat tegenviel na de eerder bezochte kastelen van Sully, Cheverny en Chambord.
Ruime camping in het bos die ondanks de natte periode redelijk goed begaanbaar was. Keurige toiletten en zeer vriendelijke mensen. Op de fiets naar de indrukwekkende kastelen van Chambord en Cheverny over de Voie Verte. We hebben genoten.
Zeer vriendelijk ontvangen door de behulpzame Govert. Een ruim opgezette CP tegen de duinrand aan. Na onze fietstocht naar de Hargen beseften we weer dat Nederland echt heel mooi kan zijn.
Wat een heerlijke plek met aardige vrijwilligers die de boel runnen. in het dorp is een “jaren 70” Chinees waar we nostalgisch wilden eten. Maar de 30 tafels waren allen leeg. Werd dus een afhaalchinees. Heerlijk gegeten bij de camper aan de voet van de molen. Gewoon top!!!!
Op de terugreis uit Italië vlak na de tunnel van Fréjus gestopt. Perfecte stopplaats voor een nacht. Veel ruime plekken en alles “easy going” en heel rustig. Pizzeria ter plekke, lekker. Sanitair is oud maar adequaat en kraak helder.
Met zo’n schitterend uitzicht zijn we nog nooit wakker geworden!! Echt een geweldige plek van alle gemakken, behalve een douche, voorzien. Twee nachten gebleven en niets anders gedaan dan lekker lezen met dit prachtige uitzicht. Aanrader voor de rustzoeker.
We kwamen hier terecht dankzij een uitzending van “ik vertrek”. Wat een geweldige plek hebben Ray en Margriet van Marraycourt gemaakt. We hebben 3 nachten gestaan en 2 dagen heerlijk gefietst over de Voie Verte langs de Loire. En ik geloof dat Ray de prijs voor de schoonste wc van Frankrijk in de wacht probeert te slepen😂😂.