@Onzecamper2018

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

wat een fantastische plek om Venetië te verkennen. Haven op loopafstand. Zee met prachtig strand om de hoek. Perfect sanitair. Gastvrouw legt je alles uit over hoe Venetië te verkennen. Winkeltje met heerlijke fruit en groente. Echt een oase van rust.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Fijn ontvangst en verblijf op deze kleine groene camping. We zijn 3 nachten gebleven. Het sanitair is uit vervlogen tijden maar brandschoon en geen reden om daarvoor de camping te mijden.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Gisteren een letterlijk heerlijk avondje gehad in deze Bodega. Wijnen waren goed afgestemd op de tapas. Tapas waren voortreffelijk. En dan de prijs/kwaliteit verhouding, die was uitstekend.

Geen idee waarvoor we 35 euro per nacht betaalden. Zwembad dicht. Onverschillige receptiemedewerkers. Sanitair lijkt heel wat maar er mankeert nog al wat aan. Helaas ben je als klant kritischer als je de hoofdprijs moet betalen.

Heel goed verzorgde terrassencamping in een prachtige omgeving

Wat een gastvrije uitbater. En wat een uitstekende uitvalsbasis voor Bilbao met openbaar vervoer. Het bovenveld is prachtig groen. Beetje scheef, maar met oprijdblokken geen probleem.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Deze camping is prachtig gelegen aan de Rijn. Gastvrij, heel verzorgd en van alles voorzien. Sanitair etc. gewoon schoon en goed.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De camping viel ons echt tegen. Het was vol en dan sta je ook letterlijk boven op elkaar. De lijnbus naar Cordoba reed niet toen wij er waren. Dat was ook een tegenvaller. En 30 euro voor zo’n kleine plek zonder enige privacy was veel te veel. Hebben we op onze rondreis van 6 weken echt nergens betaald. Zwembad en sanitair was goed.