@OostBont
- Laika Ecovip 612
- 2018
- Integraal
Sitecode: 196291
Wij stonden achter het hotel. Volg de bordjes stadion. Op het terrein bij het gebouw is een droogtoilet. Verder geen voorzieningen. Hebben mooie wandelingen gemaakt.
7 plaatsen ipv 13 zoals vermeld in de app. Uiteraard zijn er die zich daar niets van aantrekken. Prijs SEK 250 voor 24uur via online website te betalen. Daar zit gebruik toilet/douche, keuken, wasmachine & droger bij in. Stad is op loopafstand. Museum is een aanrader als je iets over de stad te weten wil komen. Kom op tijd voor een plek.
We snappen dat een camping onderhoud nodig heeft. Maar het landurige maaiwerk met de lawaaige motor grasmaaiers werd als zeer storend ervaren waar een relatieve rust werd verwacht. Er leek ook geen plan achter te zitten en hobbymatig te worden uitgevoerd. Jammer…..
Mooie camperplek bij het Müritz Nationalpark. Er zijn vele wandel- en fietsroutes. Betalen voor de camperplek (€15 pn) kan ook bij restaurant “Die bunte Kuh” van de familie Hoogendoorn waar je ook geweldig en betaalbaar kunt eten. Leuke gastvrouw en gastheer.

Het sanitair werd volgens ons niet dagelijks schoongemaakt. Zoals in een eerdere review staan er overal wrakken en die stonden er 12 jaar geleden ook al. De eigenaar is een norse schreeuwerige, onbehulpzame en onvriendelijke persoonlijkheid. Komen wij ooit nog eens terug? Zeker niet. Jammer want deze camping heeft wel potentie.
Prima camperplaats in klein dorp. Aldi op 1km afstand. Mooie kasteeltuin. Enige minpunt is dat er ‘s-avonds laat nog camperaars komen die van mening zijn buiten de beschikbare 8 plekken op de parkeerplaats te mogen gaan staan. Zou me niet verrassen als dit voor de omwonenden aanleiding is om de gemeente te vragen de camperplek op te heffen.
Camping vlak naast de E6. Zeer nette toilet en douches. Rijd even verder door op de camping richting plaatsen 19, 20, 21, 22 voor plekken verder van de E6 en dus rustiger en ook mooi uitzicht. Toiletten dichtbij genoeg.

Hier gestaan omdat we perse het klooster wilden bezoeken en er geen parkeerplaatsen voor campers bekend waren in San Lorenzo. Anders hadden we zeker een andere keuze gemaakt. Het bezoek aan het klooster is wel een aanrader! Sluit me verder aan bij de reviews van anderen over de sterk verouderde en slecht onderhouden faciliteiten. Moesten minimaal 2 nachten boeken. Zal met het verdienmodel te maken hebben.